Korona döneminden dolayı rahat değiliz ve huzursuzluk kısmen herkeste hat safhada.. Bundan dolayı ise her ne kadar havalar ısınsa ve yaz gelse de, doğrusu şahsen ben dolu dolu yaşayamadım.. Bu yüzden de yaza ve hangi ayda olduğumuza bile sevinemez oldum..
Yakında havalar serinler, yine kısıtlamalar gelir 😔
Bu yıl günler ve aylar çok çabuk geçiyor benim için. Haziran ortasında kendimi mayıs ayında sandım mayıs kaç gündü diye takvime bakınca ayıktım sürekli aynı şeyleri yapmak insan kafasını allak bullak ediyor.
Günler uzun, ay 31 gün, hava aşırı sıcak, dünya çapında bir keder ve korku hakim, ülke çapında bir bozuk moraller. Sıkıntılı 1dakika 1sene gibi, Mutlu 1sene 1 dakika gibi geçermiş... Şuradan en başa dönüp baktığımda Yaradan'dan tek bir dilek hakkım olsaydı beni hiç yaratmamasını dilerdim..🦄
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aa öyle deme ya olur mu öyle şey. Şükret 🧡
Gerçekten belki gündem yoğun geçtiği için sıkıldım.
Anlıyorum seni ben de sıkıldım haklısın şükretmek gerek fakat bazen kendime bakınca zorla dünyaya sürüklenmiş gibi hissediyorum.. Neyse modumu toparlamaya çalışayım en iyisi..
İlgilendiğin birşey yoksa, ilgilendiğini ara. 😂 Yatmaya gelmedin. Ne kadar yatmasanda, şu dünya da. Mesajda olur. Farklı bir algı seni daha mutlu eder. Günler atlayamaz artık 😊