Instagramfa bile öyle yorumlar var ki, düzgün bir kapalıya bile fotonu böyle atamazsin fitne çıkarırsın ya bu insanlar netde yasiyor mağarada filan mı, hic mi erkek görmüyorlar 😀 zaten hacı hoca denen tayfada ciddi bir kadın nefreti var , bunu da kurandan güç alarak söylüyorlar.
Kendimden de pay bicerek baya muhafazakar bir çevrede büyüdüm öyle ki univde her yerden gelen insanlar vardi mesela mini eteklisi de sortlusu da başta garipsedim, cık cık yaptım içimden ama sonrasında gözüm alıştı garipsemedim ilerki dönemlerde müthiş bir hoşgörü ve saygı oluştu , ne kadar yakışmış filan dedim. Başta gözümde oluşan o "kötü kadin" etiketi kayboldu, giyimiyle değil de kafa yapısıyla bir insanı degerlendirdim.
Ama günümüz islam anlayışı insanı dinden soğutuyor. Kapattıkça kapatıyorlar kadını..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İman kalpte giyimde değil bunu anlamicak kadar cahil bir Ülkede yaşıyoruz.
sen insanlara bakarak kafanda birşeyler kuruyorsun. günümüz islam anlayışı nedir? sanane hacıdan hocadan başkasından onlarmı belirlemiş islam kurallarını?
İslami okuyup öğrenip onlar anlatıyor onların cemaatleri tarikatları dolup taşıyor
Camideki hoca bile Erdoğana oy vermezseniz kafirsiniz demeye getiriyor
Havadan mi geliyor bunlara bu tür şeyler? Dünyada bir tane İslam ülkesi göster ki ekonomisi , hukuku , sosyal hayatı iyi olsun...
Allah sana akıl vermiş beyin vermiş irade vermiş okuyup öğrenesin senin okuman yokmu? camideki hocalarmı koymuş islamın kurallarını? bae kuveyt gibi ğlkeler gelişmiş niye? amerikanın köpekliğini yapıyorlar islam ülkeleri batı ülkeleri gibi insan katletmiyor soykırım yapmıyor. hangi islam ülkesi abd gibi atom atmış? almanya gibi soykırım yapmış? fransa belçika gibi afrikayı sömürüp cocukların ellerini kesmiş? ya da japonlar gibi çinlilere mi saldırmış?
Biz bunları yapmadigimiz halde ekonomi yerlerde...
Çıkarın bi at gözlüğünüzü. Çok şükür o tarz insanlara prim vermiyorum ben, o yüzden bu kadar araştırıyorum belki de.
ne yapmadığımız için insanları öldürmediğimiz için mi? hangi batı ülkesinde deprem oldu diye kira fiyatlarını 5 katına cıkaran gördün? hangisinde 100 yüz lira corba gördün? sen hiç insanları halkı kıyasladın mı? hep yönetim kıyaslanır ya. sende disiplin var mı? çalışmak var mı? bizde ne var baştan savma iş yatıcak masabaşı üç kagıt kısa yoldan zenginlik.
Herkes hak ettiği gibi yönetilir..
Liyakatsiz insanlari başa getirirsen halkta ona göre şekillenir..
Madem her şey dindarlık neden Almanya'da turnikenin çalışmadığı yerde bile insanlar parasını bırakıp öyle geçiyor diye hiç düşündün mü?
Müslümanların çakallık yapması islamın emri değil islam aksini söyler zaten bu kişilikle karakterle alakalı.
çünkü erkekler öyle sapık ki bırak vücudunu parmağını görse azıyor
Afganistandaki tecavüz oranları ortada...
Kadının her yerinin kapalı olduğu bir ülke.
aynen öyle. aynı şeyi söylüyoruz. erkeklerin sapıklığı kadınlara dert bu dünyada maalesef. insan gibi yaşamayı öğrenemiyoruz asla
sen nasıl giyiniyosun merak ettim. bu arada tamamen senin gibi düşünüyorum