Ramazan Tek başıma iftar yapacağım için makarna yaptım, şimdi pişti nasıl muhafaza edebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tam vaktinde olsaydı iyi olurdu:) Güncellemeler+1 yıl Sizin menüde ne var?:) Tek başıma iftar yapacağım için makarna yaptım, şimdi pişti nasıl muhafaza edebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ocakta kalsin. İftara 5 dakika kala, tava da tereyağında ısıt ve afiyet olsun. Eline sağlık. Keşke seninle birlikte yiyebilseydim. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ocakta kalınca yumuşuyor, denendi onaylandı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapağını açık bırakırsan, yumuşamaz. Ara da bir de karıştır. Terleme yapmasın. Dene memnun kalacaksin 😁 hangi şehir peki Yorumla Soran +1 yıl Suda kalınca yumusuyor, Ankara 'dayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suyunu suzmedin mı daha? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suyunu süz delikli sepette, sonra o sepetin içinde kalsın. Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İftar vaktine 22 23 dakikan var zaten. Tekrar afiyet olsun. Görüşmek üzere. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla Soran +1 yıl 8 dakikam var ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de gelmek istiyorum. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Saklama kapları var bunun için. Koy sallama kabına at buzdolabına. 0 0 Yorumla
Selinay5445 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Afıyet olsun bende makarna yıycem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanada afiyet olsunn, en iyisi salcali makarna 😊😂 Yorumla Selinay5445 +1 yıl Valla annem nasıl yapayım dedi kafana göre dedim çok açım Yorumla Soran +1 yıl Ahshha ben çok değilim ama açım yani 😂 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dolaba koyabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ocakta kalsin. İftara 5 dakika kala, tava da tereyağında ısıt ve afiyet olsun. Eline sağlık. Keşke seninle birlikte yiyebilseydim.
Ocakta kalınca yumuşuyor, denendi onaylandı😂
Kapağını açık bırakırsan, yumuşamaz. Ara da bir de karıştır. Terleme yapmasın. Dene memnun kalacaksin 😁 hangi şehir peki
Suda kalınca yumusuyor, Ankara 'dayım
Suyunu suzmedin mı daha?
Suyunu süz delikli sepette, sonra o sepetin içinde kalsın.
Öyle yaptım zaten
Sorun yok.
İftar vaktine 22 23 dakikan var zaten. Tekrar afiyet olsun. Görüşmek üzere.
Teşekkürler 😂
8 dakikam var ya
Ben de gelmek istiyorum.
Ezan okunana kadar geri kurur zaten. tekrar pişirirsin
Saklama kapları var bunun için. Koy sallama kabına at buzdolabına.
Tencere ile keöy dolaba
Afıyet olsun bende makarna yıycem
Sanada afiyet olsunn, en iyisi salcali makarna 😊😂
Valla annem nasıl yapayım dedi kafana göre dedim çok açım
Ahshha ben çok değilim ama açım yani 😂
Dolaba koyabilirsin