Yeme & İçme Çiğköfte yaptım nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor canım çok ekşili bir şey çekti çiğköfte yapayım dedim evde çok az ince bulgur vardı az oldu kıymasınida fazla koymuşum normal köfte gibi oldu ama lezzetli ben zaten çiğ kıyma severim Çiğköfte yaptım nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. iyi olmuş. 0 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Usulüne göre yoğrulmazsa sıkıntı. Ama usulüne göre yoğrulsa da bence tehlikeli. Parazit riski yüksek. 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et varsa ben yoğumm, bağırsak paraziti yapar. Çiğ kıyma yenir mi 🙄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok kız ben hep yerim Yorumla StoneeCold +1 yıl Yeme işte bacısuu tenyalar cirit atıyor bağırsaklarda çiğ et tüketilmez bakteri oluşumu ıvır zıvır Yorumla Soran +1 yıl aman bir dhsa mi gelcez Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu saatte hamarat kızlar uyurdu ya sen neden uyumadın kanka 0 21 Yorumla Soran +1 yıl kanka uymam ben Yorumla Giflendin +1 yıl Uyumuyosan bir börek yapta yiyelim ya Yorumla Soran +1 yıl aklımdan geçiyordu valla açmayı düşünüyorum bu adads Yorumla Giflendin +1 yıl Kanka becerebiliyosun yani hmmm sen nerdesin bu ümmet seni bekliyordu aşko ahdhgagd Yorumla Soran +1 yıl yaa of hen çocukluğumdan beri yemek yapıyorum yapamayacshim hiç bir şey yok Yorumla Giflendin +1 yıl Seni kaçırmak istiyorum bohçanı hazırlar mısın hemen bekletme beni teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl teşekürler bir ara sanads öğretirim Yorumla Giflendin +1 yıl Bana börek yapmayı öğretme bana börek yap 😂 Yorumla Soran +1 yıl olur yaparım Yorumla Giflendin +1 yıl İyi kalpli misin sen Yorumla Soran +1 yıl yok salağım biraz Yorumla Giflendin +1 yıl Neye dayanarak canım olduğunu düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl durmadan kazık yiyorum Yorumla Giflendin +1 yıl Sana kazık atanlar kazığa otursun kız, naptılar sana kim onlar kim adres ver 🥲 Yorumla Soran +1 yıl yaa boş ver takma çok Yorumla Giflendin +1 yıl Yok takmıyorum canım, anlatmak istersen ben buralarda geziyorum kanka, seni sevmeyen ölsün diyor iyi geceler diliyorum 🧡 Yorumla Soran +1 yıl teşekürler yazarım saja konusuez Yorumla Giflendin +1 yıl Yazmasanda olur iyi kalpli hamarat kız, canın sağolsun yat uyu zaten geç olmuş gözlerine yazık 😂 Yorumla Soran +1 yıl yok ben daha uymm Yorumla Giflendin +1 yıl Ben uyurum galiba ya askerden geldim diye uykum ayarsız saat 9 diyince esnemeye başladım çok kötü normalde 3 5 uyurdum be ne günlerdi Yorumla Soran +1 yıl iyi sen bilirsin Yorumla
meliketefrikxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yaaaaa abi naptin sen hakkıma girdinnnn sözjsslsks acliğima vurdun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl gel beraber yiyelim Yorumla meliketefrikxx +1 yıl Yaa sana afiettt😘 doyur karnini bende çikolata ekmek ösdkssk Yorumla Soran +1 yıl bende pideyle yedim malûm bugün kandil pide çıkarmış fırınlar Yorumla meliketefrikxx +1 yıl evettt Yorumla
nismo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Rengi biraz açık olmuş, onun dışında iyi görünüyor 😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu saatte bu kadar yapabildim Yorumla Soran +1 yıl malzemede koymadım zaten içine yalancı çiğköfte oldu Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Off gece gece nerden ciktiki karşıma canım istedi 😋Eline sağlık tatlım 🙂 1 3 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl @ladycurio olsa yenir Yorumla ladycurio +1 yıl Aynen 🙂 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Hadi ya rica etsem tarif alabilir miyim bir de makineyle mi yoğurdunuz veya ellerinizle mi. 0 0 Yorumla
nickdickyok Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çiğ et sıkıntı lanımda mikrop oluşturdu benim ama tadı da çok güzel meretin pişmiş halinden daha güzel 🤭 Afiyet olsun güzel duruyor beybi. 0 0 Yorumla
вʟᴀcĸᴊᴀcĸ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kötü durmuyor ama şeyde çıkabilir 0 12 Yorumla Soran +1 yıl KSKSKSKKDKDKF Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Allah affetsin benziyor fhg Yorumla Soran +1 yıl tövbe de yav Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Güldün Yorumla Soran +1 yıl gülmem bir şeyi değiştirmiyor Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Yüzünü degistiriyor Yorumla Soran +1 yıl yaa Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Takıldım sana bana yapan yok Yorumla Soran +1 yıl üzülme ben yaparim Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Gizlilerden yar olmaz Yorumla Soran +1 yıl yar olma niyetim yok zayeb Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Niyet ettim yar olmaya şimdi niyetin oldu Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cok lezzetli duruyor eline saglik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekürler Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Afiyet olsun canım çekti 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ay gel kız kaldı bende yiyemedim hepsini Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Sağol kızçe Yorumla Soran +1 yıl sende sağ ol askom Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 713 cevap paylaştı. Güzel ama tam yurulmamış gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fazla vaktim yoktu hemen hızlı hızlı yaptım Yorumla Soran +1 yıl bu saatte bu kadar oluyor Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Dikkat et bağırsaklarında parazit oluşmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok canım olmas Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Güzel olmuş ellerine sağlık 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 317 cevap paylaştı. Ellerine sağlık. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Gencmerakli995 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor canım çekti alacağın olsun 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. konum mu atayım yoksa sen getirirsin 😂🤣 0 0 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kanka yapma ya niye paylaştın canımız çekti offf🤤 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 995 cevap paylaştı. Ellerine sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
byyabancı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Görüntüsü benziyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sağ ol Yorumla
İkizlerburcuolanboy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ablaaa nerelsin ellerine sağlık bu arada 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Getir ya 0 0 Yorumla
yildizzzmidediler Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Oh afiyet olsun gece köftesi daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eline emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Benyokumbenjjaj Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl O ses maşallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl SKSKDKDKDKKD sağ ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
iyi olmuş.
Usulüne göre yoğrulmazsa sıkıntı. Ama usulüne göre yoğrulsa da bence tehlikeli. Parazit riski yüksek.
Et varsa ben yoğumm, bağırsak paraziti yapar. Çiğ kıyma yenir mi 🙄
yok kız ben hep yerim
Yeme işte bacısuu tenyalar cirit atıyor bağırsaklarda çiğ et tüketilmez bakteri oluşumu ıvır zıvır
aman bir dhsa mi gelcez
Bu saatte hamarat kızlar uyurdu ya sen neden uyumadın kanka
kanka uymam ben
Uyumuyosan bir börek yapta yiyelim ya
aklımdan geçiyordu valla açmayı düşünüyorum bu adads
Kanka becerebiliyosun yani hmmm sen nerdesin bu ümmet seni bekliyordu aşko ahdhgagd
yaa of hen çocukluğumdan beri yemek yapıyorum yapamayacshim hiç bir şey yok
Seni kaçırmak istiyorum bohçanı hazırlar mısın hemen bekletme beni teşekkürler
teşekürler bir ara sanads öğretirim
Bana börek yapmayı öğretme bana börek yap 😂
olur yaparım
İyi kalpli misin sen
yok salağım biraz
Neye dayanarak canım olduğunu düşünüyorsun
durmadan kazık yiyorum
Sana kazık atanlar kazığa otursun kız, naptılar sana kim onlar kim adres ver 🥲
yaa boş ver takma çok
Yok takmıyorum canım, anlatmak istersen ben buralarda geziyorum kanka, seni sevmeyen ölsün diyor iyi geceler diliyorum 🧡
teşekürler yazarım saja konusuez
Yazmasanda olur iyi kalpli hamarat kız, canın sağolsun yat uyu zaten geç olmuş gözlerine yazık 😂
yok ben daha uymm
Ben uyurum galiba ya askerden geldim diye uykum ayarsız saat 9 diyince esnemeye başladım çok kötü normalde 3 5 uyurdum be ne günlerdi
iyi sen bilirsin
Yaaaaa abi naptin sen hakkıma girdinnnn sözjsslsks acliğima vurdun
gel beraber yiyelim
Yaa sana afiettt😘 doyur karnini bende çikolata ekmek ösdkssk
bende pideyle yedim malûm bugün kandil pide çıkarmış fırınlar
evettt
Rengi biraz açık olmuş, onun dışında iyi görünüyor 😌
bu saatte bu kadar yapabildim
malzemede koymadım zaten içine yalancı çiğköfte oldu
Off gece gece nerden ciktiki karşıma canım istedi 😋Eline sağlık tatlım 🙂
@ladycurio olsa yenir
Aynen 🙂
😊😊😊
Hadi ya rica etsem tarif alabilir miyim bir de makineyle mi yoğurdunuz veya ellerinizle mi.
Rengi güzel duruyor bende güzel yaparım çiğ et yakışıyor
Görüntüsünden canım istedi ama çiğ kıyma parazit 🤢
Çiğ et sıkıntı lanımda mikrop oluşturdu benim ama tadı da çok güzel meretin pişmiş halinden daha güzel 🤭 Afiyet olsun güzel duruyor beybi.
Kötü durmuyor ama şeyde çıkabilir
KSKSKSKKDKDKF
Allah affetsin benziyor fhg
tövbe de yav
Güldün
gülmem bir şeyi değiştirmiyor
Yüzünü degistiriyor
yaa
Takıldım sana bana yapan yok
üzülme ben yaparim
Gizlilerden yar olmaz
yar olma niyetim yok zayeb