Yeme & İçme Kıymalı pide yaptım nasıl olmuş? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kıymalı pide yaptım nasıl olmuş?👏👏 Kıymalı pide yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaGayet güzel ve iştah açıcı duruyor. Ellerinize sağlık. Bende çok severim fakat kuş başı ve kaşarlı olanı seviyorum daha çok 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. süper işte budur yahu dışarıda onlarca para harcamaya değmez, eline sağlık 1 0 Yorumla
KutupPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl bi yerden almış gibi duruyo ellerine sağlık :) 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. ellerinize sağlık çok güzel duruyor bir parça gönderirmisiniz 1 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel duruyor Samsun yöresi gibi (: 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Nefis olmuş, maşallah sana, seni alan yaşadı 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok lezzetli duruyor eline sağlık 1 0 Yorumla
ecemdlkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 30% +1 yıl kanks tarif versen daha iyi olurdu bizde yapardık 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Elinize sağlık fakat 2. Si benim olabilir mi? 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Gayet başarılı ellerine sağlık 1 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 370 cevap paylaştı. Kaşarı az olmuş kötü durar 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. eline sağlık. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Gusel 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Güzel olmuş eline sağlık
Merhaba
Gayet güzel ve iştah açıcı duruyor. Ellerinize sağlık. Bende çok severim fakat kuş başı ve kaşarlı olanı seviyorum daha çok
süper işte budur yahu dışarıda onlarca para harcamaya değmez, eline sağlık
bi yerden almış gibi duruyo ellerine sağlık :)
ellerinize sağlık çok güzel duruyor bir parça gönderirmisiniz
Abla sürekli yemek soruları soruyorsun canımız çekiyor ama 😂
Güzel eline sağlık :).
Güzel görünüyor ellerine sağlık
Güzel duruyor Samsun yöresi gibi (:
Ohaa onu nasil yaptin yaa
Nefis olmuş, maşallah sana, seni alan yaşadı
Çok lezzetli duruyor eline sağlık
kanks tarif versen daha iyi olurdu bizde yapardık
Elinize sağlık fakat 2. Si benim olabilir mi?
Gayet başarılı ellerine sağlık
Az daha kasar muq olur
Kaşarı az olmuş kötü durar
Hani bana, hani bana? 😞
İyi görünüyor.
Görüntüsü güzel bide tadına baksak 😁
Güzel olmuş ellerine saglik
Güzel olmuş.
Güzel
Güzel olmuş. Ellerine sağlık
eline sağlık.
Sen kanada da bunu yapsan saatlik ucret 22-25$