Ramazan Sahura ne yesem kararsız kaldım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Granola Yulaf lapası Yulaf kepeği gevreği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sahura ne yesem kararsız kaldım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
deden090909 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl ben de onu yedim şu an , beraber yemek ister misin? ;) 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Hurma çok iyi oluyor tavsiye ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece bu 3 ünden birini yiyeceğim. Hurma çok sevmiyorum. Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İftarı çözdün mü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden herkes iftar diyor pardon? Ben sahur soruyorum demek ki iftar benim için sorun değil Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunlar tok tutuyor mu ya 0 0 Yorumla
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Mango ye bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki burada Yorumla
pınaraktd Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl İftarı açtık da sahur mu kaldı¿ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden sormak istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben de onu yedim şu an , beraber yemek ister misin? ;)
Hurma çok iyi oluyor tavsiye ederim
Sadece bu 3 ünden birini yiyeceğim. Hurma çok sevmiyorum.
İftarı çözdün mü
Neden herkes iftar diyor pardon? Ben sahur soruyorum demek ki iftar benim için sorun değil
Yulaf
Bunlar tok tutuyor mu ya
Mango ye bence
Yok ki burada
İftarı açtık da sahur mu kaldı¿
Şimdiden sormak istedim