2 yıllık eski sevgilim ondan ayrıldıktan 6 ay sonra geri döndü ama benim 3 aydır çıktığım bir sevgilim var, en başta demedim fakat 1 hafta önce bugün çıkmaya başladık gibi bir şeyler zirvaladim. Şu anki sevgilim çok anlayışlı ve iyi biri ama bazen sanki onu o kadar da sevmiyormuşum gibi geliyor. Oysa eski sevgilimi hala seviyorum galiba. Şimdiki sevgilim kendi eski sevgilisiyle de konuşuyor bu yüzden benim konuşmama bir şey demez muhtemelen. İyi de bu böyle gitmez, ikisinden birisini terk etmem lazım ama eski sevgilime git diyemiyorum çünkü beni her zaman o kadar destekliyor ki kötü hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne kadar garipsin çok açık sözlü davranacağım kusura bak iğrenç bir insansın seni seven değer veren çocuğu seni terk eden biriyle aldatıyorsun seni değer verenden ayrıl senden kurtulsun terk eden kişiyle ol bazılarınız bunu hak ediyor.
Aldatmiyorum bu birincisi, sadece günlük konulardan konuşup dertlestik. İkincisi ben onu terk ettim. Üçüncüsü unuttuğum bir zamanda geld.
Eski sevgilimi hala seviyorum galiba diyorsun? Kendin yazmışsın bunu ve sevdiğini düşündüğün biriyle hala iliskini sürdürüyorsun bir de aldatmiyorum mu diyorsun? Bunları şu an senle sevgili olan çocuğa anlatsana bi a canım hiç sorun değil vegan yoğurtlar var mesela mı diyecek? Tepkisini az çok hepimiz tahmin edebiliriz eski sevgilini hala sevdiğin bariz bir şekilde açık ikisini de aynı anda seviyorum kafasındasın kafan o kdr karışmış ki buraya gelip başlık bile açmışsın kendini kandırma bence
abi siz ciddi misiniz ya eski sevgilini unutamadiysan niye baska birisiyle cikip o kisiye umut veriyosun olan o çocuğa olucak resmen
Unutmuştum lnu ama yine çıktı geldi ve kovamiyorum
Gerçekten unutsaydin geri döndüğünde geri gönderebilirdin bide hala diyosun ki kovamiyorum canim kovamiyorsan öbür cocukla konusmayi kes cepte tutuyorsun bildigin
Öbür çocuğu üzmeye hakkin
yok
Ama unutmadığımi şu an anladım o an kafamda yoktu, onu uzmeyi ben de istemiyorum ama ne yapacağımi bilmiyorum. Belki de açıkça olayı anlatmalıyım?
Zaten öyle yapmalısın ama açıkladığında çok üzülecek hatta ona dönmemeni isteyecek ki burada seçim sana düşecek eğer onu oylece hicmiz hobi birakip eski sevgiline dönersen nolucak sana söyliyeyim belki onunla çok mutlu olacaksin ama insanların görünmeyen yüzleri vardir ve cok sevdigin ve değer verdiğin için o yüzlerini göremezsin gördükten sonra da kayıpların için üzülürsün eğer eski sevgine donup ilerde bişey olurda yine ayrılırsan ilk aklina o çocuk gelicek çünkü kabullenmesi zor ama yalnız hissedeceksin ve o çocuğun sana olan ilgisi aklina gelicek ve belki yapmazsin bilemem ama o cocuga tekrar yazdiginda hic bisey eskisi gibi olmayacak seni sevmiyecek senin ona yasattiklarini senin yuzune vuracak bu da senin aylarca hatta belki 1 yil (merhametli biriysen) vicdan azabi cekmene sebep olucak demek istediğim su lütfen düzgün bi sekilde düşünüp karar ver belki de sadece kafan karışık ve yanlış adım atabilirsin demek istediğim ikisinide yan yana al karsilastir tamam sen obur tarafa duygu besliyor olabilirsin ama bazen sevilmek sevmekten daha guzeldir ve bunu maalesef kotu bir olayin sonunda fark ediyorsun lutfen dediklerimi dikkatli oku ki sende benim yaptığım hatayi yapma bunlarin aynisi degil ama daha farklisini yasayip hisseden biri olarak , sana tavsiyem umarım dogru kararı verirsin :)
hicmis gibi*
Evet durum böyle, iki tarafı da kırmak ve üzmek istemezken vicdan azabı çekiyorum. Burada bana iğrenç ve kötü bir insan gözüyle bakıyorsunuz, anlayabiliyorum çünkü öyle hissediyorum. Ama elimde olan bir şekilde bu duruma düşmedim ve doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Şu anki sevgilime durumu anlatırsam çok üzülecek, ya eski sevgilimle hızlıca konuşmayı bırakmalıyım ya da şu anki sevgilimi makul bir şekilde bırakmalıyım. Sadece o kadar çaresiz kaldım ki ikisini birden bırakmak istiyorum çünkü hak rtmrdiler gibi geliyor bilmiyorum
İlk başta ben de cok tepki gösterdim farkindayim ama benimde bu konudan dolayi cok canim yandi ve senin paylaştığın seyi gorunce direkt kendim geldi gozumun onune benim sevdigim kisi icin beni sevenden vazgectim ve bunu senin ki gibi sonradan fark ettim benim sevdigim kisi bana çok büyük bi darbe birakti bende onu unuttugumu sanip yeni biriyle denedim ama ilerleyen zamanlarda hala onu unutamadigimi fark ettim sonra biseyler oldu o cocukla konuşmayı kestim onu oylece biraktim sonra benim sevdigim cocuk bana umit vermisti ama daha sonradan bana yapmadigini birakmadi cikmadigi kiz kalmadi bana butun kotu taraflarini gosterdi ben onu cok iyi biri saniyodum hemde , daha sonra aylar gecti ben onu unuttum bu sefer ne oldu o beni seven deger veren cocuk aklima geldi onu oylece birakmam ve ben ona yazdim hemde 7 ay sonra haliyle bana hic iyi seyler soylemedi igrenc biri oldugumdan tutda daha neler neler hakliydi ama bu arada kalma durumunu kimse bilmiyor seni bi acidan anliyorum ama lutfen benim yazdigim seyi oku zaten seninkiyle az cok benziyor bu arada ben o cocuga gecen yaz agustosta yazmistim simdi agustosa giricez hala aklimdan cikmiyor ona yaptiklarim onu ne kadar üzdügum o yuzden sana. bu kadar israr ediyorum benim hatama dusmeni istemiyorum
Ve cok konustum farkindayim ama 6 ay sonra dönmüş o 6 ay icinde kim bilir neler olmustur madem sana cok ilgili neden 6 ay sonra
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!