Sahur da ne yersek akşama kadar tok tutar hem de çabuk kilo vermeye yardımcı olur?
2 ay
Sahurda tok tutması için ne yenmeli?

Süt/ yoğurt, yumurta gibi tok tutacak besinler yemelisiniz. Hurma da tok tutar ayrıca
Hazmı da kolay olduğu için mideye rahatsızlık vermez
Cevap
18Cevap
Haşlanmış yumurta, domates salatalık ve zeytin zayıflamak için bunları yesen yeterli olur bir de sahura kadar eğer uyumuyorsan 10 bardak su tüketmeni öneririm yatarken de 3 bardak
Ben öyle yapıyorum ama ekmek tüketiyorum 😄
Hamur işi
Sahurda istersen dünyaları ye yine de iftara kadar tok tutması imkansız çünkü sindirim sistemimiz biz uyurken dahi durmadan çalışıyor. Sahur ve iftar arasında da yaklaşık 15 saat olduğunu var sayarsak bu süre zarfında hiç açıkmamak susamamak mantıksız olur. Yine de birçok yiyeceğe oranla yüksek proteinli besinler acıkmanı geciktirir. kahvaltı tarzında beslenmeyi seviyorsan iki yumurta tüketmen yararlı olacaktır
Bol yeşillik beyaz ekmek yerine bir ya da iki dilim tam buğday ekmeği tüket. Haşlanmış yumurta peynir ve zeytin... Ya da yulaf lapası yapabilirsin kendine meyveli.
Evet dün yulafı robotta çektirdim danone falan da var lapa yapmayı düşünüyorum
Robotta un haline getirdiysen şunu dene mutlaka, 3 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı yoğurt, 2 yumurta, 2 yemek kaşığı lor peyniri ve bol yeşillik doğra (taze soğan çok yakışıyor)... Bunu pankek haline getirdikten sonra sevdiğin baharatlardan biraz biraz koy. Tavada pisir... Hem tok tutuyor hemde sağlıklı...
Merhabalar oruçla ilgili bir şey danışabilir miyim ben size
Çok bir bilgim yok ama yardımcı olacaksam tabi
bildiğiniz kadarıyla yardımcı olursanız çok faydası olacak bizim için.
Ne yerseniz yiyin üstüne mutlaka sıcak şekerli süt için.
hafif yiyecekler çorba olabilir salatası genelde sulu yemekler sütlaç olabilir tok tutar tatlı olarak aşırı baharatli tuzlu şeylerden uzak durmalı çünkü susuzluğu arttırabilir
Orucun yarısı bitti hala bı soruya cevap mi ariyosun
Daha başındayız çok var bitmesine
Sıkıldım ama ya
Tok tutma olmaz. Mider belli bir saatten sonra eritiyor. Ama et vücutta sindirimi en zor olan şey. Biraz daha tok kalabilirsin.
yulak ye bence. güzel bir meyveli yulaf çok tok tutuyor
Lifli gıdalar yumurta tereyağı ceviz süt ayran yoğurt bunlar iyi gelir
Ben cevizli tahanlı pide yiyorum çok iyi tutuyor
Tok gorunce tiktok krizimi vuruyo diye algiladim 😂😂
Protein içeren besinler tüketirsen gün boyu tok tutmaya yardımcı olur.
Omlet yapabilirsin haşlanmış yumurtada olabilir bol yeşillik domates salatalık ye ekmek yeme gün içinde çok susarsın ve kilo veremezsin peynir zeytin yiyebilirsin
haşlanmış yumurta ama sadece sarisini yiyeceksin
Beyazı zararlı mı😁
😂🤣😂 hayır tabiki de ama sarısı daha etkili 2 3 tane yesen yeter bence
Deneyeyim😄
bence hiç deneme ben vazgeçtim 😂😂 az önce gördüm kolisi olmuş 100tl 😂🤣😂
Çaktırma komşu köy yumurtası getirmiş onu yaparım🤣🤣
nedendir bilmem ama birden sana kanım çok ısındı sevdim bağrıma basasım geldi 😂🤣😂3-5 tanede bize düşermi reyiz 😂🤣😂
Düşer düşer😅😅 hemde sarıı renkte
sen adamsin ya var sen adamın ham maddesisin sen olmazsan biz adam değiliz 😂🤣😂 ulan bir yumurta icin yaptığımız yalakalığa bak 😂🤣 ama olsun ekonomi çok güzel 🤣😂🤣😂🤣
Proteinli yiyecek ve içecek tüket
Ne yersen ye acıkacaksın ya bana göre
Yumurta yeşillik ve az da olsa ekmek hurma
Haşlanmış yumurta canim
Deneyeceğim☺️
Afiyet olsun 😊faydasini görürsun
Haşlanmış yumurta
En İyi Cevap