Yaklaşık 5 kilo fazlam var. Ramazanda da bildiğiniz üzere kilo almaya çok meyilli oluyoruz. Sizce kilo almamak aksine kilo vermek için neler yapmalıyım?
Sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verebilirim?
Spor yapma şansım yok ramazan ayı boyunca çünkü sınava hazırlanıyorum aynı zamanda. Gün içinde enerjimi derslere harcamam gerekiyor 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hareketli olman gerek sürekli yatıyorsan evde vücudun yağ bağlar kardiyo yap özellikle iftardan sonra yürüyüşe çık
Yatmak değil ama sınava hazırlandığım için günde yaklaşık 9 saatim ders çalışmakla masa başında geçiyor.
Öncesinde spor yapıyordum zaten. İftardan sonra da yürüyüşe çıkmam zor. Tek başıma çıkamam evdekiler de gelmiyor yürüyüşe
Ders çalışırken ara ver evin içinde tur at masa basında saatlerce çalışarak çok meyilli oluyor vücut kilo almaya
İftarda ve sahurda ekmek şeker unlu gıdalar tuketmemeye calis
Ramazanda kilo verilmiyor muydu ya :))
Bende hep tam tersi oluyor ya :(
Ama ramazanda az yemek yiyoruz ben kilo veriyorum hep ve sen 5 kilo fazlam var diyorsun boyun kilon kaç ki
Boyum 160 kilom 61 eskiden 56 kiloydum. Bu yüzden eski kiloma dönmek istiyorum.
Bence kilon fena değil 56 da olabilirsin tabi ama fazla dert etme bunu sanırım ben zayıf sevmediğim için bana güzel geliyor 😅
5 kilo fazlalik mi 😅
Uzun süredir görüşmediğim kişiler kilo almışsın yanakların çıkmış diyince iyice hırs yaptım. Baştan önünü keseyim dedim 😅
Enerjini yeterince derslere ver şu an kilo vermenin almanin zamani degil bana kalırsa.
Ne dersi kpss mi😂
Yks
Mezun musun
Evet mezunum
Kaç k dan mezunsun
Sayısal 70 binden bıraktım
Hmm hedef ne
Diş hekimliği istiyorum bakalım
Bakalım ben üniliyim😂darısı sana
Teşekkürler
Çalışmakar nası
İyi gidiyor sadece ramazan geldiği için biraz düzenim şaştı ama onu da toparladım sayılır
Ayt mat sorun varsa at
Tamam olursa atarım
Telegram var mıı
Telegram var ama boş ver ya. Zaten dershaneye falan da gidiyorum yapamadığım soruları hocalara çözdürüyorum. Yine de teşekkür ederim.
Hareket yapman lazim