Bugun icin bize gelicekti 700km. Bizde kalacaktı orucu beraber açacaktik. Cumadan beri gelcem diyor. Her neyse bugün pazar oldu naptin diyorum gelicem diyor. 1 saat sonra tekrar diyorum gelicem. 1 saat sonra yine tras olup gelicem... ee ezana az kaliyor diyorum ac gelmeyim ben orucumu yolda acarim 6 ac ac gelmeyim diyor. Tamam diyorum. Sonra tekrar yaziyorum ciktin mi yola yarim saate cikicam diyor. Tamam diyorum. Bana 20dk sonra yaziyor annem "gitme gec oldu aksam aksam diyor" diyor.
Bende bahane bu dedim sabahtan beri gelicem deyip cikicam 30dk ya diyip her dakika cikicak diyip sonra bahane ürettin. Gelmiceksen en bastan gelmicem deki bizde ona gore hazirlik yapmayalim diye kizdim. Gelmeye niyeti yoktu bence boyle gelicem gelicem deyip son an plan cikardi uretti bence. Siz ne dersiniz.
Ben en cok bizi hazirlik yaptırmasına sinir oluyorum. Zaten belliydi aksama kadar gelcem deyip daha yola cikmamasi cocuk mu kandiriyor aklinca
Bende bahane bu dedim sabahtan beri gelicem deyip cikicam 30dk ya diyip her dakika cikicak diyip sonra bahane ürettin. Gelmiceksen en bastan gelmicem deki bizde ona gore hazirlik yapmayalim diye kizdim. Gelmeye niyeti yoktu bence boyle gelicem gelicem deyip son an plan cikardi uretti bence. Siz ne dersiniz.
Ben en cok bizi hazirlik yaptırmasına sinir oluyorum. Zaten belliydi aksama kadar gelcem deyip daha yola cikmamasi cocuk mu kandiriyor aklinca
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer