Dini bilgisi olan arkadaşlar sizce bu gördüğüm rüya bilinçaltı mı yoksa ilahi bir bağlantı mıydı?

Sokakta yavru kedi buldum terkedilmiş, hasta ve açtı. Evime aldım tedavisini ettirdim, hergun veterinere götürdüm. Yaklaşık 2 ay sonra kendine geldi. Sahiplendiremeyince komşumuzun bahçesine koydum. Ona küçük ev aldım, her gün yemesini içmesini takip edip, yeni ortamına alışması için ziyaret ettim. Arkadaşı vardı, anlaşıyorlardı. 1 hafta sonra Haberini aldım ki araba çarpmış ve ölmüş. Günlerce çok ağladım, keşke birakmasaydim dedim.

Ve Allah'a dua ettim. Benim 11 yasinda küçük kızkardeşim vefat etmişti. " Lütfen Allah'ım laliyi (kedinin adı lali idi) kızkardeşime ver o ilgilensin. ahirette buluşana kadar ona emanet olsun dedim. Bir gece rüyamda gördüm ki, ben bir odada bekliyorum. Ölen kız kardeşim, bana laliyi getiriyor ve odanın dışında bekliyor. Lali kucağıma geldi nasıl öpüyor beni, sarılıyor. Üzülme bana der gibi.. teselli eder gibi.. o kadar gerçek gibiydi ki... Ne düşünüyorsunuz sizce de ilahi bağlantı ile onun durumu iyi üzülme haberimiydi?

Dini bilgisi olan arkadaşlar sizce bu gördüğüm rüya bilinçaltı mı yoksa ilahi bir bağlantı mıydı?