Ramazan 2 ay Oruçken canınız en çok ne çekiyor? Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Oruçken canınız en çok ne çekiyor? Cevapla 75 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Ramazan konusunda 411 cevap paylaştı. Sabah çay ve sigara, öğleden sonra açlık.. 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Normalde canım bir şey çekmezdi ama bugün kurabiye çekti. Şipşak da pişiyor 15 20dkda, yapıverdim hemen. 😄 0 0 Yorumla
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Hiçbir şey.. Ne su ne yemek açlık olmuyo bile. Sadece son bi 15 dk halsiz ve mide ezilmesi oluyo 0 0 Yorumla
stella__ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 84% 2 ay Benim özellikle akşam yemek isteyip de yiyemedigim yiyecekler sjsj🤭 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Ramazan konusunda 304 cevap paylaştı. Yani işte iştahsızlık var ya rutin yemek de ye ye nereye kadar çorba et börek patates püresi 0 0 Yorumla
SinEMCÜKLE Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Huzur. Orucluyken esiri huzursuz oluyorum. BAS AGRISI kaygi sorunalari yaşıyorum 0 0 Yorumla
Walss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Tatlı çekiyor. Gözüm aç ya onu yerim bunu yerim diyorum sadece bir lokma yiyorum😅 0 0 Yorumla
aslan2636 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Sigara yemek yiyemiyorum sigara içmeden ellerim uyuşuyor içmezsem 0 0 Yorumla
withpeakme Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Biz orucu, oruç bizi tuttuğu için her şey çok güzel ve kıymetli geliyor. No doesn’t matter. 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% 2 ay Su hocam Su ramazanda canım çeken tek şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Sigara ve çay...
Tatlı şeyler
Sabah çay ve sigara, öğleden sonra açlık..
Yemekk
Su ve çikolata
Normalde canım bir şey çekmezdi ama bugün kurabiye çekti. Şipşak da pişiyor 15 20dkda, yapıverdim hemen. 😄
Hiçbir şey.. Ne su ne yemek açlık olmuyo bile. Sadece son bi 15 dk halsiz ve mide ezilmesi oluyo
Benim özellikle akşam yemek isteyip de yiyemedigim yiyecekler sjsj🤭
Yani işte iştahsızlık var ya rutin yemek de ye ye nereye kadar çorba et börek patates püresi
Huzur. Orucluyken esiri huzursuz oluyorum. BAS AGRISI kaygi sorunalari yaşıyorum
Tatlı çekiyor. Gözüm aç ya onu yerim bunu yerim diyorum sadece bir lokma yiyorum😅
her şey gözüme çok güzel görünüyor ayrım yok
Sigara yemek yiyemiyorum sigara içmeden ellerim uyuşuyor içmezsem
Biz orucu, oruç bizi tuttuğu için her şey çok güzel ve kıymetli geliyor. No doesn’t matter.
Benim hiçbir şey çekmez acıkmam bile
çay ve kesinlikle tatlı
Et yemekleri ve tatlı
Hiç bir şey çekmiyor.
Susuyorum genelde ☯️
Su hocam Su ramazanda canım çeken tek şey