Kişilik & Karakter Oruçta canınız en çok ne çekiyor? minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Spru açıkkk kii☺☺ Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Güncell Oruçta canınız en çok ne çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Canım bir şey çekmiyor ki. Hatta bazen doğru dürüst bir şey yemesem de oluyor. 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Oruç Tutmadığım İçin Canımın İstediğini Yiyorum 0 0 Yorumla
BirŞuhSakidirGönül Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Su içmeyi. Bir de minikbarbye gibi pickmelere küfretmeyi. Hayatımda gördüğüm en saçma sorulardan biri. 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl En sevmediğim brokoli bile canım çekebiliyor. :D 1 0 Yorumla
Merdümgirizm Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Iftara son 10 dakikaAçımmmmAçAçAçAç 1 1 Yorumla baranTek125 +1 yıl acıyorum lan aç acun abi , acıyorum aç lan caz yapma Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tatlı ve çay 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tatlı ve sigara 0 2 Yorumla 34ONUR +1 yıl O halde çok yaşamazsın? Yorumla HsYnJr +1 yıl @34ONUR Az eksik olsunda tadını çıkaralım kanka Yorumla
34ONUR Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Köfte 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Canım bir şey çekmiyor ki. Hatta bazen doğru dürüst bir şey yemesem de oluyor.
Ben Oruç Tutmadığım İçin Canımın İstediğini Yiyorum
Su içmeyi. Bir de minikbarbye gibi pickmelere küfretmeyi. Hayatımda gördüğüm en saçma sorulardan biri.
En sevmediğim brokoli bile canım çekebiliyor. :D
Iftara son 10 dakika
Açımmmm
Aç
Aç
Aç
Aç
acıyorum lan aç acun abi , acıyorum aç lan caz yapma
Çay çay çay
Ayip bir sey cekiyor 😋
dondurma çikolata ve cips ve kola
Çıtır çıtır lahmacunnn