Ramazan Oruçlu iken canınız en çok ne çekiyor? kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oruçlu iken canınız en çok ne çekiyor Güncellemeler+1 yıl Erkeklerin canı o malum şeyi çekiyormuş öğrenmiş olduk şaşırmadım burası abaza kaynıyor çünkü Oruçlu iken canınız en çok ne çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bugün kebap kokusu aldım canım kebap çekti yalan yok 😃 0 0 Yorumla
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ben daha çok hamurişi ve tatlı şeyler yemek istiyorum. Aşırı tatlı çekiyor canım 0 0 Yorumla
kağğann23 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl döner, kebap pide lahmacun tulunba baklava aklıma geldikçe canım çekiyor :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Maalesef benim de malum şeyi çekiyor 😔 yemek yiyince hemen geciyo ama😅 2 2 Yorumla TheDreams +1 yıl bekar msn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @TheDreams evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En çok onu çekiyor nedense, normalde böyle değilim ama oruçlu olunca aklımdan gitmiyor.. yoğun çaba sarf ediyorum gitmesi için 😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gördüğüm her yemeği 😄 1 3 Yorumla emircan2001 +1 yıl bendensin ögle sonrası helle bitiyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi çok acıktım 😒 Yorumla emircan2001 +1 yıl aynen hiç sorma içim eridi Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 312 cevap paylaştı. Mayhoş şeyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bugün kebap kokusu aldım canım kebap çekti yalan yok 😃
Ben daha çok hamurişi ve tatlı şeyler yemek istiyorum. Aşırı tatlı çekiyor canım
döner, kebap pide lahmacun tulunba baklava aklıma geldikçe canım çekiyor :)
Maalesef benim de malum şeyi çekiyor 😔 yemek yiyince hemen geciyo ama😅
bekar msn
@TheDreams evet
En çok onu çekiyor nedense, normalde böyle değilim ama oruçlu olunca aklımdan gitmiyor.. yoğun çaba sarf ediyorum gitmesi için 😬
Su sigara, çikolata 🍫
Tatlı gıdalar daha cok
Gördüğüm her yemeği 😄
bendensin ögle sonrası helle bitiyom
Şimdi çok acıktım 😒
aynen hiç sorma içim eridi
Çimen
Domestos
Tıkanmış logarlari açmak
Meyve suyu çekiyor benim
en çok tatlı yemek ıstıyorum
Tatlı