Gece sahura kalkmak için alarm kurdum. Alarmdan 1 saat önce kaynanam aradı. Sahura kalkın diye yaşadığımız yerde imsak daha geç başka şehirdeyiz ama kurtuluş yok. Biz çalışan insanlarız ne güzel imsağa yakın kalkıp namaz kılıp yatacaktım namaz bile kılmadım sinirimden. Eşim benimle tanışana kadar dinsizdi ailesinin baskısı yüzünden soğumuş. Şimdi benimle oruç bile tutuyo ama az kaldı ailesi yüzünden ben bile dinsizleşcem. Çok gıcıklar ya söve söve sinirden boynum tutuldu. 😭 Eşimle ilk sahurumuzu böyle düşünmemiştim.
Açmadım telefonu birde her şeyde böyle bunlar 7-8 ayda bıktırdılar ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bıktım şu ailelerin gelin damata karışmalarından
Neden bu kadar kin ve nefret?
Kime kin?
Eşimin ailesine diyorsan her şeye burnunu soktukları içimdir istersek oruc bile tutmayız ama onu bile olay yaparlar. Benim ailem hiç böyle deüip en fazla ayıplar geçer bunlar
Toplum olarak ahlaki ve dini değerlerimizi gittikçe kaybediyoruz. Aileler de bu konuda kendi evlatlarını yakınlarını korumak adına çaba sarfediyor. Bence bu konuda onlara teşekkür bile etmek gerekir. Tabiki bu eylemi tamamen bu duygular ile yapıyorsa.. Ama sırf sinir etmek gibi şeyler için yapılıyorsa ona bişey diyemem.
Düşüncesizlik bu ben her sabah naaıl işe kalkıyorsam oruç içinde kendim kalkabilirim kocaman bir biteyim tutmak istemiyorsam da isterse 7/24 basımda dursun yine tutmam. İnşallah bir daha aramazlar ararlarsa çok fena laf söyleyeceğim. Bir imza attık diye benim dinime vs kimse karışamaz. Evlenir evlenmez çocuk çocuk diue baskı yapan çalıp çalışmama bile karışan bir aileye saygı duymucam
Tabiki kimse hayatına çok karışılmasını istemez. Büyüklere düşen görev doğruyu gösterip gerisini küçüğe bırakmaktır..
Benim ailem öule fikrini belirtir kenara çekilir bunda 3 tanede abla var. En basitinden haftasonu köye gelmicez gezicez desek sırayla arıyorlar. Gezmeye beraber gidelim diye 5 kere arıyolar. Bilmem birinin düğününe git 30 kere arıyorlar kafayı yemelik tam. Yapana kadar ısrar ediyorlar. Yemeğe gelmicem de gelene kadar çağırırıyolar hayır kelimesinden anlamıyorlar. Bu kadar çıldırmamın altında başka şeylerde var
Haklısın tabi seni de dinlemek gerekiyor peşin yargı yapmamak için..
abdest al geçer