Ramazan Yıl olmuş 2022! Bayram mesajı atıyor musun? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yıl olmuş 2022, hâlâ bayram mesajı atıyorum. Peki sen bayram mesajı atıyor musun? Yıl olmuş 2022! Bayram mesajı atıyor musun? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Nefret ederim atmaktan. Mesaj gelirse cevap veririm 😂 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl İyi bayramlar 🥳 Yorumla Madamm_ +1 yıl İyi bayramlar 🥳🥳 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Bu bayram bana mesaj atanlara mesaj atabildim sadece.. Büyük ve benim için değerli olan kişilere atmaya çalışırim genelde.. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl AtmadımSadece teyzemlerle olan gruptan yazdım onlara. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Atıyorum tabi ki.. Bence önemli günlerde birbirimizi hatırlamalıyız.. Keyifli bayramlar.. 🍬 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ben mesajda atarım arasında öyle zamanlarda sevdiklerimizi mutlu etmek önemli 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hayır özel olarak kimseye atmıyorum 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl İyi bayramlar 🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl İyi bayramlar 🎈 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Evet atıyorum bayramın kutlu olsun 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl İyi bayramlar 🥳 Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gelen mesajlara cevap verdim şu an 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl İyi bayramlar 🥳 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Teşekkür ederimm size de 😌 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Bana çok yapmacık geliyor öyle uzun uzun mesajlar. Sadece adımı kullanarak iyi bayramlar dese kafi. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayır atmıyorum bu sene kimseninkini kutlamadım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Mesajla uğraşmıyorum , arayıp konusuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nefret ederim atmaktan. Mesaj gelirse cevap veririm 😂
İyi bayramlar 🥳
İyi bayramlar 🥳🥳
Bu bayram bana mesaj atanlara mesaj atabildim sadece.. Büyük ve benim için değerli olan kişilere atmaya çalışırim genelde..
Atmadım
Sadece teyzemlerle olan gruptan yazdım onlara.
Atıyorum tabi ki.. Bence önemli günlerde birbirimizi hatırlamalıyız.. Keyifli bayramlar.. 🍬
Evet ben mesajda atarım arasında öyle zamanlarda sevdiklerimizi mutlu etmek önemli
Hayır özel olarak kimseye atmıyorum
İyi bayramlar 🥳
İyi bayramlar 🎈
Evet atıyorum bayramın kutlu olsun
İyi bayramlar 🥳
teşekkür ederim :)
Gelen mesajlara cevap verdim şu an
İyi bayramlar 🥳
Teşekkür ederimm size de 😌
Bana çok yapmacık geliyor öyle uzun uzun mesajlar. Sadece adımı kullanarak iyi bayramlar dese kafi.
Hayır atmıyorum bu sene kimseninkini kutlamadım
2050 dahi olsa atcam.
Hayır ben bırakali çok oldu
ben değer verdiklerimi arıyorum..
Atmam
Atmiyorum
Mesajla uğraşmıyorum , arayıp konusuyorum
Atmiyorum
Hiç atmadık