7 yıllık ilişkim ramazan diye buluşmak istemiyor çok özledim onu görmek sarılmak istiyorum ama olmaz diyor tek sarılmayla kalmıyacağımızı söylüyor birazda haklı aramızda ten uyumu var çok güçlü bir çekim var... bende bir şey olmaz diyorum oda olmaz ramazan ayı günah diyor koluma bile dokunman günah diyor gel evime diyorum istersen dokunmam diyorum ben seni tanıyorum diyor npıcam ben ölüyorum özlemimden bekleyemicem daha fazla?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi çocuğun imanına sevindim lakin sevgililiğin haram olduğunu bilmiyor mu? Ona benden selam söyle. De ki İsra suresi 32 ayette zinaya yaklaşmayın buyuruluyormuş. Sen benimle sevgili olarak zaten günaha giriyormuşsun ramazanda uzak kalsanda bir önemi yokmuş de. Ama eğer benden ayrılırsann ve birdaha sevgili yapmayacağına kalpten samimiyetle tevbe edersen günah olmazmış. DEĞİLSE benden uzak olmanın anlamı yokmuş de. Eğer gerçekten sevdiğine inanaıyorsan sende tevbe et ve evlenmek için hazırım diyeceğin gün gelmedende erkeklerle konuşma. Sevgilicilik oynama yani. Ne kendini ne de sevdiğin adamı yak unutma seven sevdiğini Allah için sevmeli ama flört ederek değil nikahlanarak başka bir çaresi yok. Boşuna seviyoruz diye şeytanın kuklası olmayın. Aranızdaki ten uyumu değil şeytanın ateşi bu arada! brbirine haram 2. yanyana gelirse 3. kişi şeytan olur. yani sen başka bir erkeklede yanyana gelsen aynı şeyleri isteyeceksn çünkü yaratılışında bu var ha sevgi ayrı bir şey tabi. Ama dediğim gibi çok pişman olursunuz bırakmassanız. Haram yolda huzur aramayın.
44 Yorumla- +1 yıl
Siz 7 yıdır brşbirinize sevda değil cehenneme odun hazırlammışsınız. Ya bırakırsınız hemen şu an ya da hemen evleneniz lazım. Şaka yapmıyorum. şu an başımıza gelen bütün kötülükler günahların normalleşmesi yüzünden Zina da büyük günahlardan bırakın artık bu saçmalıkları. Seviyorsan evlen! Daha erkense anlaşarak ayrılın zaanı gelince tekrar bulun birbirinizi evlenin.
Soran+1 yılSevmek sevilmek ne zaman günah olmuş ya da bir insana bağlanmak evet dokunmak günah olabilir
En İyi Cevaplar
+1 yılYazdıklarından ve ikna etme çabandan belli ki sevgilin haklı. Kendin dikkat etmiyorsan da günahtan sakınan insanı bari günaha sokma. Zaten ramazan yarılandı biraz sabır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen özlediğim için ikna etmeye çalıştım günaha sokmak değil niyetim
- +1 yıl
Özleminizi nasıl giderdiğiniz belli işte o da bunu öngördüğü için uzak duruyor ısrar etmen doğru değil
Ramazan öncesi her haltı yiyen ramazan olunca günah mübarek aylar vs. zihniyetinde olanlar gerek yok böyle şeylere 😂 ramazan ayı olunca ya da cuma günü ya da kandil vs günlerde yapılmayınca saygı göstermiş ya da başka bir şey göstermiş olunmuyor cidden bizim millet gibisi bulunmaz ya 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılBende onu demek istiyorum ama anlamıyor beni daha günah diyor normalde hiç eli elimden ayrılmaz
E iyide sarılmak el tutmak nasıl günah ya ramazan da olmayınca her haltı yiyince günah olmuyor da ramazan da mı oluyor hadi bir nebze olsun sadece cinsel ilişki sevişme durumu yaşamayın onun harici sarılmak el tutmak dan bir şey olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu demek istiyorum ona ama benim koluma dokunman bile günah diyor normalde herşeyi yapan insan
Soran+1 yılTeşekkürler ileticem
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
39Cevap
Sadece ramazan ayında her zaman birbirine helal olmayan iki karşı cinsin birbirine temas etmesi günahtır. 'Ay ramazan geldi, şimdi olmaz' dediği gibi 'daha evlenmedik günah' da demeli. Demiyorsa da sen demelisin.
Evet çok seviyor olabilirsin. Ama onun günaha girmesine, cehenneme gitmesine sebep olmak ister misin? Aynı şekilde onunda senin günaha girmeni ve cehenneme gitmeni sağlamasını ister misin? Birbirinizi ne kadar severseniz sevin, sınırı geçmeyin. Evlenmeyi bekleyin. Evlendikten sonra istediğin kadar sarıl, dokun.
Kaldı ki buna onun kadar senin de dikkat etmen gerekir. Ama madem ramazan harici sürekli buluşuyorsunuz, en azından ramazanda azaltın. Sevgiline de bunun 'her zaman' günah olduğunu birbirine temas eden, helali olmayan her karşı cinsin günaha girdiğini anlatmalısın. Allah ikinize de hidayet versin ☾10 Yorumla
+1 yılSevdiğiniz çok haklı bence hanımefendi. Bence şu psikolojide: zaten diğer günler günah işliyoruz, bari mübarek güne saygımız olsun. Bu mübarek günlerdede günah işlemek çok tehlikeli. Zaten normal günah çok tehlikeli ama mübarek ayda daha da tehlikeli. Sevdiğiniz bunun farkında olsa gerek. Bence destek olun ona. Allah'a inancınız varsa yapmayın derim. Ona ısrar ettirip baştan çıkararak sizde sorumlu olursunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmacım baştan çıkarmak falan değil ben sevgilimi hergün gören birisiyim görmeyince tuhaf hissediyorum eksik hissediyorum gelsin bana dokunsun sarılsın öpsün demiyorum uzaktan da olsa görmek istiyorum o kendine güvenmiyor ben değil
+1 yılŞaka gibi.
Günah, haram ise ramazan dışında niye yapıyorsunuz?
Bu saygı ramazan geldi diye mi? Saygı daim olur. Bu saygı olmaz.
Ben, burada demiyorum yapın istediğinizi. Yanlış bakış açısı.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBıraksın bu işleri. Türkiye inancı olan insanlardan diyanet işleri cami klise vs. giderleri toplanıcak deseler e-devlette 1 gün için %99 insanın deist , protestan falan olucağına kesin söz veriyorum.
Din inanç işleri hep gösteriş hep toplumsal hava civa türkiyede... Boşuna israfın başta geleni.00 Yorumla
+1 yılBiri o günahı işliyor diye sürekli yapacağı, inançsız ya da değerleri olmayan biri olmadığı anlamına gelmez, bu diğer aylarda günah evet bunu herkes biliyor günahkar biridir, ara vermek istiyordur tercih meselesi vicdanı bu şekilde rahattır.
10 Yorumla
+1 yılArtık devir değişti heralde. Önceden erkeklerimiz kızlarımızı eve atardı, kızlarımız günah bilirdi.
Şimdi kızlarımız erkekleri eve atıyor, erkekler günah biliyor. 😂😂😂😂😂11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle oldu biraz😂😂
- https://youtube.com/shorts/Z8EfurKqh5I?feature=share
Kalan on bir aya binaen ve ithafen sizin olay. 🤣🤣🤣
00 Yorumla Bunu bende dedim sevgilime ama dinlemedi valla ama ben hiç bulusmamayi kast etmemiştim 1 ay dayanamz insan görmeden kalabalık ortamda bulunmaktan bahsetmiştim ikiside yanlış ama disarda buluşsak daha iyi olurdu siz de öyle yapın
00 Yorumla
+1 yıl7 senedir hiç Ramazan ayı olmuyor muydu da bu sene değişti?
Yahu troll soru sorarken bile mantıklı olun ki eğlenin.
Anca aptal muamelesi görürsünüz böyle01 Yorumla
Soran+1 yılO hep böyle benimle buluşmazki her ramazan
Vallah helal olsun adama. Neyse ramazanın yarısı geçti sık dişini. 😂
Yalnız başkası olsa ne niyeti ne orucu aç kapıyı geliyorum yarim derdi kesin 😂😂00 Yorumla
+1 yıl7 yıl tebrikler. Ben elendim. Uff alt tarafı 4 hafta. İstemiyor cocuk seni. Yaşlarınız kaç merak ettim
10 YorumlaSadece ramazanda mı günahmış jsjd
Sevgilin seninle sadece eğlenmek için beraber gibi.
Ramazanda görüşmek istememesi bunu gösteriyor.10 Yorumla
+1 yılSadece ramazanda günah değil her gün günah keşke bunu anlasalar. 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşkeeeeee😂
+1 yılDemekki kendine hakim olamayacağını biliyor bu yüzden seninle konuşmak görüşmek istemiyor yani normal bir şey
00 Yorumlaabi nasıl erkeklerle berabersizi yaa?
gerçi siz hakediyosunuz bunlar hiç şikayet etmeyin06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım ne demek istediğinizi
Soran+1 yılYapacak bir şey yok 😂 ramazanmış bitmesini beklicez artık
Soran+1 yılNapıyım başka
Ramazan da kaç tane sevişen çift görüyorum parklar da herkes öyle düşünmüyor hatta kovmama rağmen başka çardak da devam ediyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDHJSMSMSMSMSÖMSLS
+1 yılAdam kendine güvenmiyor ramazandan dolayı kapalıyız😀
06 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Sen kendine nasıl güveniyorsun onu anlamdim😀
Soran+1 yılİnsan kendine güvenmiyorsa bir sorun var demektir zten kendiyle alakalı
- +1 yıl
O iş sizd oluyor öyle bizde öyle olmuyor
Soran+1 yılSizde nasıl oluyor?
- +1 yıl
Ya erkek fren sistemi kadın fren sistemiyle aynı değil o konumda adam herşeyi göze alıyor durmak bilmiyor ama görmese sıkıntı yok hani bişey yapmadan ayrılsa bile o gün ona bitmez
+1 yılHelal olsun adama, ben de zamanında sakınırdım ramazan veya mübarek zamanlarda buluşmaya
00 Yorumla
+1 yılRamazan bitince günah da mı bitiyor 3 IQ lu sevgilin var
10 Yorumla
+1 yılaynen ramazan ayı günah diğer aylar serbest zaten :d
00 Yorumla
+1 yılseks yapamdiginiz sürece sarılmak dokunmak günah değil bikere ama yinede boş ver az kaldı
01 Yorumla- +1 yıl
Sen İslam'dan ne anlarsın? Tabiki'de günah bu şeyler! Nikahsız iki cinsin tenleri bir birine değmemesi lazım, gerçek olan bu astında!
+1 yılbu na azıtıklık ya sende buluşma kalmış kaç gün şurda be çocuk senden daha edepli
00 Yorumla
+1 yılDemekki sadece sevişme elemanısın , hevesi geçmiş. evlenmez bu senle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhaha😂😂😂 senin sevgilin ne kadar geri***kalı , sadece Ramazan ayı için geçerli değil normalde de o sevgilinin söylediklerinin hepsi günah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahaha ona deki sevgili yapmakta Günah sesimi duymanda Günah de bak bakalim ne diyor şimdi bunu desen ayrilirmi senden acaba oda var 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeytan gibisin sevgilin seni iyi tanımış ama akşamları yardımcı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda şeytanlık yapmışım acaba?
Cevap sahibi+1 yılSevgilini davet ediyorsun ya oruçluyken
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk baya akıllıymis mantıklı konuşmuş sende biraz mantiginla yaklaş bizde ramazandan sonra görüşecez Ramazan'da görüşmek olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaddi durumu iyiyse direkt iste ama kötüyse yakın bir arkadaşından falan isteyebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılBidk ben bu görüşü başka soruya yapmıştım bu nasıl oldu😳
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer aylar sevapta ramazanda mı günahmış! Günah sevap gözetimi yapiyorsa her ay yapmalı.
10 Yorumla
+1 yılLa biz beraber hastaneye gitmiştik. Elini tutayım diye uzatiyor şey diyorum Ramazan Ramazan oruç millet olmazz. 😄😄
00 YorumlaKanka Ramazanda günahsa Ramazandan önce ve sonra da yapmak günah yani zknsösksmzkz
00 YorumlaÇocuk kendine güvenemiyor demekki kendini tutamayacağını biliyor kötü bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrucumu bozar diye korkuyo heralde senden, 7 yıldır sevgiliyseniz malum şeyleri de yapıyosunuzdur. İftar sonrası buluşun e
01 Yorumla
Soran+1 yılAilemle yaşıyorum ben
+1 yılHaklı 15 gün daha sabret bayramda yaparsınız napıcaksanız
00 Yorumla
+1 yılBu da ramazanda müslüman olanlardan galiba :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn öyle normalde hiç böyle değildir şurama dokunma günah falan demez😂😂😂
Aranıza ramazan girmiş o da zor valla 🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Münasebet kurmayacaksa neden istemiyor çok saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğine göre benden bir adım geride duramıyormuş tutamazmış kendini😂😂
+1 yılO benim kafadanmış ve haklı bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tarafı haklı acaba sorabilirmiyim?
- +1 yıl
Tamam seviyorsun fakat ramazanda bir at dışı sıkmak gerek bencede
+1 yılGerçekten bunları yapmak istiyor musun?
09 Yorumla- +1 yıl
Ramazan olmayınca da günah zaten mantığa bak.
Soran+1 yılYapıcak bişi yok o öyle düşünüyor😂
- +1 yıl
Peki bunları gerçekten yapmak istiyor musun?
Soran+1 yılNeyleri
- +1 yıl
Sarılmak veya onun dediği daha ötesi olan şeyler.
Soran+1 yılNiye olmasın yıllardır beraberiz sonuçta birbirimizi çok iyi tanıyoruz
- +1 yıl
Garip geliyor sadece bir kadının bunları istemesi söylemesi.
Soran+1 yılİstemek ayıp değil her insanın bir insana ihtiyacı vardır illa cinsellikten bahsetmiyorum sarılmasına onun yanında olmasına dertleşmesine mesela
- +1 yıl
Tamam anlıyorum sarılmakta büyük bir şey. Konuşabilmekte. Sadece cinsellik kast etmiyorum o daha da büyük bir şey sadece.
+1 yılBiraz haklılık var temas var ise
10 Yorumla
+1 yılGüvenemiyor demek ki bekleyeceksin mecbur..
10 Yorumlaİftardan sonra buluşun
00 Yorumlaİftardan sonra buluşun abi. Çok mu zor...
00 Yorumla
+1 yılhaklı bende buluşmazdım
00 Yorumlahaklı, adam kendini biliyor ki buluşmak istemiyor.
00 Yorumlavardır illa da saçma bence
00 YorumlaBekleyemiyeceksen ne yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRamazn dışında sevap sanki 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılDeğil
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 gün sabret o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah her zaman günah ramazana mahsus bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİftardan sonra mikişin
00 Yorumla
+1 yılEskiden böyle miyidi her ramazan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet her ramazan böyleydi çok nadir olmuştur ramazanlar da buluştuğumuz
+1 yılbence trolsun ya da yalndir dedigin
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
bir erkek bunu demez seve seve sana gelir
Soran+1 yılKoluna dokunsam bile günahmış öyle dedi😂😂
- +1 yıl
demekki cok radikal dindar dinci dir asiri abartmis bir islamcidir
Soran+1 yılO kadarda değil aslında ama niye öyle dedi anlamadım
- +1 yıl
dedigim gibidir asiri dindar ailedendir muhafazakrdir sende mi öylesin
Soran+1 yılYani bende olmaya çalışıyorum yapmaya çalışıyorum görevlerimi
+1 yılneden
010 Yorumla
Soran+1 yılNe neden
- +1 yıl
1 ay seni yalnız bırakıyor
Soran+1 yılOna sormak lazım gel buluşalım diyorum ramazan ayı diye geçiştiriyor iradesi çok güçlü değilmiş bana karşı😂😂
- +1 yıl
iradesiz adam ise hiç ileriyi düşünme
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
3 gün sonra sigara beş gün sonra alkol 10 gün sonra kumar 15 gün sonra çalışmama... bir sürü şey işte ya hepsinde iradesiz olursa...
Soran+1 yılYok o konuda değil ben olunca yanında iradesiz oluyormuş bana dokunma sarılma öpme konusunda ya da başka bir şey
- +1 yıl
senle 12 ayın 11 ayı olma sebebi buymuş demek ki dokunma
Soran+1 yılBen sevgilime dokunmadan yaşayamam sanırım
- +1 yıl
peki...
+1 yılBiraz abartmış.
00 Yorumla
+1 yılVar tabi
00 Yorumla
+1 yılKismen hakli
00 Yorumlaolabilir abartma dur iki hafta sende of
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
Ramazan dışında kalan 11 ayda günah değilmiymiş😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 yıl mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 7 yıllık ilişkimiz var
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ramazan diye buluşmak istemiyor, var mı başka böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler