Herkes farkında olsa da kimse oralı değil... etrafımızda hergün öteki aleme yolculuk edenler oluyor artık o kadar alıştıkki yan komşumuz ölse tepki vermeyecek duruma geldik... Dünya geçiş noktası geldik yoldayız varacağımız noktaya doğru ilerliyoruz... varacağımız yeri belirleme noktamız Dünya...
Rabbime bin şükür. Bu idrake varabildiğim için. Ömrüm boyunca , mala , mülke tamah etmedim. Bununla birlikte , asgari düzeyde de olsa , barınacak evim, mutlu bir ailem oldu. Hülasa , dünya fani..
E öyle bu dünya geçici bir de 15 saat ac kalmayı dünyanin sonu zannedenler var. Gecen gün yoga yapan bir tanıdik övüyorda övüyor yarim saat şöyle rahatladim böyle rahatladım huzur buldum dedi. 10 dk namaz kilsan hem zamandan kardasin hem dinen bana yobazmisin yaa dedi 😂 artik tanidigimda degil
Aynen öyle. Dini vecibeler dışında huzuru arayanlara hayret ediyorum ben. Bizim aldığımız huzurdan ve maneviyattan bihaber yaşayıp bide bizimle dalga geçiyorlar 😂😂😂😂
Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış diye bir söz var ama maalesef biz bu dengeyi bir türlü sağlayamıyoruz dünya zevkleri cazip geliyor.