Ramazan İftar sayacını takip ediyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 şu an dklar bile çok önemli benim için ama daha çok var 🥺 Güncellemeler+1 yıl süper soru ❤️ İftar sayacını takip ediyor musunuz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok valla iftar sayacına bakmak hiç aklıma gelmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi bari Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Son dakikalar geçmiyor ya bir de zaman duruyor sanki böyle :) :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet niye acaba 🤔 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl O kadar da değil valla mesaim biter eve geçerim yemek hazır olana kadar ezan okunuyor zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bak bak Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bakmim Yorumla
LaaLaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Baktıkça zaman geçmiyormuş gibi gelir, bakmamak en iyisi ☺️ Başka şeylerle ilgilenn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bakmadan duramıyorum bugün 😂 Yorumla LaaLaaa +1 yıl O zaman baya acıktın ya da susadın Allah kolaylık versin 🥲 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl O kadar abartılacak bir şey değil acıkmadım susamadım zaten 0 7 Yorumla Soran +1 yıl herkes sen gibi dayanıklı değil belki Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Dayanıkla alakası yok ama belki boğazına daha düşkünsün Yorumla Soran +1 yıl evet öyleyim sen hiç değilsin Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Yoo düşkünüm ama senin kadar değildir aksileşme bu arada Yorumla Soran +1 yıl ne olur aksileşirsem? Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hahahah ergen misin kaç yaşına gelmiş hareketlere bak tamam engelle geç hadi :D Yorumla Soran +1 yıl öff kes Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok etmiyorum, mesela bu akşam dalmış gitmişim ezan okunuyor farkında değilim. Gideyim bari iftarı yapayim, dedim🤭 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bende bugün uyumak istedim ama uyuyamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olacak senin bu uykusuzluğun🥺 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum 🥺 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ramazan ayında uygulamayı indiriyorum, bayram namazına giderken siliyorum.. 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ahaha çok mantıklı 😂 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Baktıkça zaman geçmez ki. Başka şeylerle ilgilenmen lazım zaman geçirmen lazım yoksa akşamı zor edersin 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl sayacı takip etmıyorum takip ettiğim tek şey kolumdaki saat , o da durdu mu ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ee durmuş mu 😀😂 Yorumla lenii +1 yıl iftara saatler kala duruyor ((: Yorumla
Opia__ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Daha çok acikmama sebep oluyor 😅 etmiyorum o yüzden 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Eskiden sitede vardı. Kaldırmışlar sanırm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl geçen yıl vardı demi Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yok, vakit geçmiyor gibi oluyor bakınca. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl O ne biçim bir sayaç öyle 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gördüğün gibi 😀 Yorumla Papagandukkani +1 yıl 🤦🤦🤦😂 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yok takip etmiyorum 🤷♂️ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bi benim herhalde takip eden 😀 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Etme mümin kardeşim günah günah 😄 Yorumla Soran +1 yıl elimde değil 😀 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç zorlanmıyorum o yüzden takip etmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne hoş Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Hiç umursamıyorum saati. :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ne güzel ya 🥺 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Sende umursama vakit daha çabuk geçer. Çünkü böyle olduğun sürece miden sana sürekli uyarı verir beni doyur diye. Psikolojik olarak da moralin düşer. Yorumla Soran +1 yıl evet şu an moralsizim 😒 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Nefsini terbiye etmiyorsun demekki. Orucu sadece açlık olarak yaşıyorsun. Sence oruç bu demek mi? 🙂 Yorumla Soran +1 yıl ne demek oruç Yorumla Sakaryalim +1 yıl Şu demek, Nefsini terbiye demek. Aç olan insanları anlayabilmek, kendine yasak koyabilmek demek. Gözüne, kalbine, midene, nefsine yasak koyabilmek demek. Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ben alışkınım sorun yok o yüzden :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oh be Yorumla Mario45 +1 yıl Valla öyle :D Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kaldı 1.5 saat. Uyusam mı ne yapsam... 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bende uyusam ama uyuyamıyorum 🥺 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Ne var menüde :D Yorumla Soran +1 yıl kara lahana dolması ve tavuk ve çorba 🥺 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Et yok, pilav yok. Aç kalıp kilo vereceksin bu ne 🥺 Yorumla Soran +1 yıl her akşam et pilav mı yenir be 😳 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Spor yapıyorum, proteini nereden bulacağım? Yetmiyor. Diğer gün balık ye, diğer gün tavuk ye. 3 saate geri acıkırsın bak, sonra dolabı açar boş boş bakar geri kapatırsın :D Yorumla Soran +1 yıl ay şu an tek ihtiyacım bişeyler yemek ne olduğu fark etmez 😃 çorba olmasın kafi Yorumla Vault_Boy +1 yıl Dün nasıl dayandıysan bugün de öyle yap :D Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Son 1 saat … 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir orası? oraya mı taşınsam 😀 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayır etmiyorum 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tamam tek ben takip ediyorum 😂 Yorumla ElCuco +1 yıl ama sayaca bakarsanız süre geçmez ki 😂 Yorumla
m4hmet_Al4mdr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl okundu hadi iyisin pğkfğkspd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet 😂 Yorumla
jckdkckdmkdk Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kanka sen Erzurumlu muydun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet sayaçta Erzurum yazıyor çünkü 😂 Yorumla jckdkckdmkdk +1 yıl Yok daha önceki yorumlarda Erzurumlu sanmıştım karıştırma var herhalde Yorumla Soran +1 yıl karıştırmışsınız benim Bursalı olduğumu çoğu kişi bilir 😂 Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Pek değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl niçin Yorumla turlar +1 yıl Daha çok karnım gurulduyor o zaman 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yok valla iftar sayacına bakmak hiç aklıma gelmiyor
iyi bari
Son dakikalar geçmiyor ya bir de zaman duruyor sanki böyle :) :)
evet niye acaba 🤔
O kadar da değil valla mesaim biter eve geçerim yemek hazır olana kadar ezan okunuyor zaten
bak bak
Bakmim
Baktıkça zaman geçmiyormuş gibi gelir, bakmamak en iyisi ☺️ Başka şeylerle ilgilenn
bakmadan duramıyorum bugün 😂
O zaman baya acıktın ya da susadın Allah kolaylık versin 🥲
O kadar abartılacak bir şey değil acıkmadım susamadım zaten
herkes sen gibi dayanıklı değil belki
Dayanıkla alakası yok ama belki boğazına daha düşkünsün
evet öyleyim sen hiç değilsin
Yoo düşkünüm ama senin kadar değildir aksileşme bu arada
ne olur aksileşirsem?
Hahahah ergen misin kaç yaşına gelmiş hareketlere bak tamam engelle geç hadi :D
öff kes
Yok etmiyorum, mesela bu akşam dalmış gitmişim ezan okunuyor farkında değilim. Gideyim bari iftarı yapayim, dedim🤭
bende bugün uyumak istedim ama uyuyamadım
Ne olacak senin bu uykusuzluğun🥺
bilmiyorum 🥺
Ramazan ayında uygulamayı indiriyorum, bayram namazına giderken siliyorum.. 😄
ahaha çok mantıklı 😂
Baktıkça zaman geçmez ki. Başka şeylerle ilgilenmen lazım zaman geçirmen lazım yoksa akşamı zor edersin
sayacı takip etmıyorum takip ettiğim tek şey kolumdaki saat , o da durdu mu ne
ee durmuş mu 😀😂
iftara saatler kala duruyor ((:
Daha çok acikmama sebep oluyor 😅 etmiyorum o yüzden
Eskiden sitede vardı. Kaldırmışlar sanırm.
geçen yıl vardı demi
Yok, vakit geçmiyor gibi oluyor bakınca.
🙄
O ne biçim bir sayaç öyle 😅
gördüğün gibi 😀
🤦🤦🤦😂
Yok takip etmiyorum 🤷♂️
bi benim herhalde takip eden 😀
Etme mümin kardeşim günah günah 😄
elimde değil 😀
Hiç zorlanmıyorum o yüzden takip etmiyorum
ne hoş
Hiç umursamıyorum saati. :)
ne güzel ya 🥺
Sende umursama vakit daha çabuk geçer.
Çünkü böyle olduğun sürece miden sana sürekli uyarı verir beni doyur diye. Psikolojik olarak da moralin düşer.
evet şu an moralsizim 😒
Nefsini terbiye etmiyorsun demekki.
Orucu sadece açlık olarak yaşıyorsun.
Sence oruç bu demek mi? 🙂
ne demek oruç
Şu demek,
Nefsini terbiye demek.
Aç olan insanları anlayabilmek, kendine yasak koyabilmek demek.
Gözüne, kalbine, midene, nefsine yasak koyabilmek demek.
Ben alışkınım sorun yok o yüzden :D
oh be
Valla öyle :D
Kaldı 1.5 saat. Uyusam mı ne yapsam...
bende uyusam ama uyuyamıyorum 🥺
Ne var menüde :D
kara lahana dolması ve tavuk ve çorba 🥺
Et yok, pilav yok. Aç kalıp kilo vereceksin bu ne 🥺
her akşam et pilav mı yenir be 😳
Spor yapıyorum, proteini nereden bulacağım? Yetmiyor. Diğer gün balık ye, diğer gün tavuk ye. 3 saate geri acıkırsın bak, sonra dolabı açar boş boş bakar geri kapatırsın :D
ay şu an tek ihtiyacım bişeyler yemek ne olduğu fark etmez 😃 çorba olmasın kafi
Dün nasıl dayandıysan bugün de öyle yap :D
hayır gerek duymuyorum
Oruç tutmuyorum bu yüzden hayır.
Son 1 saat …
hangi şehir orası? oraya mı taşınsam 😀
Hayır etmiyorum 😅
tamam tek ben takip ediyorum 😂
ama sayaca bakarsanız süre geçmez ki 😂
okundu hadi iyisin pğkfğkspd
evet 😂
Kanka sen Erzurumlu muydun