Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tutmayı çok istiyordum ama üşengeçliğim yüzünden her başlamam sonunda maalesef bi şekilde yarım kalıyordu ya da sayfaları doldurmayı unutuyordum... Aslında bi şekilde hayatımı günümü düzene sokmam için gerekli bir şey...
Bazı dönemler tuttuğum oldu. Özellikle böyle blogerların yaptığı gibi ben de resimler yaptım sulu boyayla boyadım, stickerlar yapıştırdım. Özellikle scrapbook sayfaları çok güzel oluyor. Parça pinçik bulduğunu yapıştırıyorsun özgün bir tasarım oluyor. Bu sorudan sonra tekrar özendim sanırım güzel bir tasarım ve plan yapacağım :D
Bastım bastım 🕶️🥳 tşkler eic için ❣️
Tutmak durumunda kalıyorum. Bütün her şeyi hafızamda tutmak zor oluyor.
www.youtube.com/watch
Ahanda şöyle bir şey
Ajanda tutmam.. Ama not alma alışkanlığım var.. O an elime ne gelirse onun üstüne not alırım.. Sonra çok saçma sapan kağıtlardan okumaya çalıştım.. Defter ajanda alıyorum ama kullanamıyorum.. İlla o an elime geçen bir şeye yazıyorum :))
Ajanda tutmak resmen kendini toparlamak gibi bir şey ya! 😍 Ben her yıl bir bullet journal yapmaya çalışıyorum, hem hayatımı organize ediyor hem de yaratıcı kısmı aşırı keyifli oluyor. Görseldeki gibi düzenli bir ajanda da yapabilirsin, alışkanlık takibi falan eklemek acayip motive edici. 🎯 O yüzden cevabım tabii ki “Evet!”. En sevdiğim şeylerden biri. 💕
Cevap
16Cevap
Hayır.
Tam dejavu yaşıyordum. Bir de bu soruyu görünce ikiye katlandı his.
Hayır, tutmuyorum.
Genelde olmayan randevularimi kontrol etmek için kullanırım 🤣
Evet işim gereği tutmak zorundayım planlı davranmak zorundayım. Aksi halde her şey çorba oluyor
Başlıyorum ama bi türlü devamı gelmiyor 🥺🤦♀️
Evet, her yıl muhakkak yeni bir ajanda alırım..
Amerika'nın oyunlarını öğrenmek için tutuyorum
Junk jornual tutuyorum
İşte mecburen tutuyorum
Hayır. Bıraktım. Eskiden yapardım.
Hayır tutmuyorum
Evet lazım oluyor
Ajanda tutmak ilgi alanım değil.
Bu yıl düzenli tutuyorum evet
Evet bazı şeyleri yazıyorum canım.
Her şey telefonda benim
Evet ama bu şekilde değil tabi
Çok istesem de tutmuyorum