AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
İbadet farklı tut bende biseksim ama ibadetleri yapıyorum
senın elınde degıl kı bı kızdan hoslanmak hıslerın oyle
Eşcinsellik yaratilis ile mi bir durum yoksa sizin kendi isteginizlemi oldu?
doğuştan gelen bir yönelim
@dalvina tecavüz de öyle
@Bukern?
Eşcinsellik bir imtihan. Namazının kabul olmaması için sebep düşündüm ve bulamadım doğrusu. Bence ibadetlerini yerine getirerek çok iyi yapıyorsun. Allah yardımcın olsun
Evet kabul olur tabi herşeyin sevabı günahı ayridir
Allah ayette lut kavmini helak ettiğini söylüyor artık gerisi senle Allah arasinda
Ben panseksüelim ama bende oruç tutup namaz kılıyorum. Bence sevdiğin kişiyle inancının bir alakası yok çünkü kimi seveceğini seçemezsin.
öyle 🌈
Oruç tuttuğun için mükafatını alırsın ama eşcinsel olmanım günahınıda alacaksın
escinsel olmak neden günah anlamiyor hayvanlarda da eşcinsel ciftler görülüyor ama onlara neden günah değil madem günah hayvanlara neden verilmis
Hayvanların aklı yok düşünerek haraket edemiyor hiç birşeyi bilmiyor karşışındaki hayvanın da cinsiyetinin de ne olduğunu bilmiyor senin ise aklın var beynin var günah sevap biliyorsun kendini onlarla kıyaslaman okadar saçma ki.
ne demek cinsiyetini bilmiyor git bir araştır allah askina JSABWGWHVWUWVWHWBWH
gidip onune gelen hayvana aa ben bunu seveyim demiyor ya hayvana mkya
Sen baya misin anlamafim
2. harami. Oruc ve ibadetle kaptamazsin hukum kesin lut kavmi mini oku
sen okudun mu yoksa lut kavmi escinseldi helak edildi kismini mi biliyorsun sadece. yani sadece meraktan sordum
Okudum sadece eşcinsellik bir kismi
at yalani sikeyiminanani demiş namik kemal
Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz.” (7/A'râf 81)
intten alim de okumus gibi yapim
Sevabı da sana günahıda önemli olan niyettir ben eşcinsel değilim ama tutmuyorum içinden geleni yap
Sanırım trans erkeksin anladığım kadarıyla. Şöyle düşün millet içki içiyor ve namaz kılıyor o günah ayrı o sevap ayrı öyle düşün 😏
Allah bilir. Bizce birşey demek, sakıncalı bir durum. Allah günahlarımızı affetsin.
Bizim milletin bilgisi yok fikri var
her kafadan bir ses çıkıyor. Bilmiyorum demek çok zor olmasa gerek.
Allah bilir hanımefendi ben bilemem. Siz içinizden geldiği gibi ibadet etmeye devam edin.
boşluğuma geldi kahkaha attim buna JSBSVWVWHWWVUWWBWHSHHW teşekkürler jdsvwvwvwgwvwhwvsh
😃 Şimdi ibadet etme desem belki de sevabını engelleyeceğim. O yüzden riske girmiyorum pası size atıyorum 😅
Eşcinsel olman oruç tutmana engel değil ama eşcinselde olmasaymışsın iyi olurmuş😂
linclerken bile kibar lincleyeceksin iste boyle xjsbsvsvwhwvwuwhwbwhwb
ama tercih meselesi olsa emin ol tr gibi bir ulkede escinsel olmayi secmezdim
bir yerden kapatayım diyosun sende haklısın ama Allaha kalmış
Ne kadar eşcinsel olduğuna göre değişir bence bu durum sözde eşcinsel olan bir sürü birey var
Ben de karşı cinse çok düşkünüm. Sevişmeden duramıyorum ama tutuyorum. Tut sende, ibadet sonuçta. O değil de benim sevişmem lazım.
Sen gönlünden geçeni yap, gerisi Allah’ın takdiri.
Önemli olan içindeki niyet diye biliyorum
Ben de eşcinselim yani tutup tutmamak sevapla ilişkilendirelemez, boş ver.
bilemeyiz... lud kavmini düsün belki faydası olur.
🤷♂️
iki yuzlu olamadim kusura bakma
Kabul olur bence. ama fazileti az olur
peki faziletinin az olacağına oturup Tanri ile mi karar verdin yoksa vahiy mi indi o kısmı tam anlayamadim
vahiy olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Cahil ahmak sence adam akıllı bir kadinin ile eşcinsel bir kadın ile oruç sevabı aynı olur mu? Ayrıca ona tanrı denmiyor ALLAH deniyor.
@kisswithrainbow haklısın kardeşim
tanri degil allah diyince en müslüman sen oldun kardeşim tesekkurler uyari için
Müslümanlikta tanrı diye birşey yok ALLAH var 😊
Niyetini dogru olsun tut bence
@Gölge_06 uydurup uydurup engelleme mk beyinsizi
Günah olması farklı şey dinden çıkmak farklı idam cezası alınca dinden mı çıkıyorsun? Salak salak konuşma bir halt bilmeden.
Tutabilirsin tabiki 🤗
nesin sen hacı hoca mı. d yoksa vahiy mi geldi elçi misin
Hiç biri sadece sizi destekleyen hakkınızda olumlu düşüncelere sahip biriyim Elinden geldiğince bir şekilde ibadet etmeye çalışıyorsun bundan daha güzel ne olabilir ki
teşekkürler anladim simdi 🧡
Boş bilinçsiz o kadar kulp takmaya çalışan yazan var ki dinlemek sizin gibi düşünmek kendini onun yerine koymak hayatını merak edipte sorayım nasıl bir his bu öğrenmek isteyen hiç yok
Niye olmasın niyet onemli
Tahsiratını allah bilir
Allah bilir. Biz bilemeyiz.
İbadetini yap ama yaşadıklarını bu günlerde yapma
vaaz verdigin icin sağol amkya
Vaaz vermiyorum eğer öyle birşey yaparsan yaptıkların sana iki misli büyük bir günay olarak geri döner
eyw bilir kişi
Muftu degilim
Farklı şeyler ikisi de
Saydığın şeyler müslümansan boynunun borcu. eşcinsellikse uzun hikaye
escinselligin nesi uzun?
Aktif eşcinsel nisin sadece eğilimin mi var?
ne alaka allah askina svsvsywgwhsv ki aktihi eğilimi mi varmis ya oylesindir ya değilsindir
Et ete değmeden olmaz
ne alaka ya
hic kimse boş yapmasin sende kendini bosuna yorma kabul olmaz
bu aana vahiy mi geldi amkhukum sendenmis gibi cevap veriyorsun adam gibi soru sorduk şurda
böyle cevaplarla insani dinden imandan soğutuyorsunuz igrencisiniz
gorgu saygi sevgi islamin ilk kurallari degil mi nerde bunlar?
bos yapma saygiymis gorguymus senin gibileri Allahin yerin dibine gecirtti ne saygisi Allahin saygi duymadihina ben niye saygi duyayim sizin islamda hukmunuz Yuksek binadan asagiya atip sizi infaz etmekdir
peki sizin gibi kalbi nefretle dolu insanlar ne olacak? umarım bu ahlaksizligin yüzünden ahiret zamani görüşürüz
neden müslüman olmadığım ektedir 👌 milleti dinden soğutursunuz siz
ahiret zamani gorusmekmi 😅 kalbi kin dolumu git sen islami ogren git Allah icin kizmak ve Allah icin sevmenin islamda hukmunu ogren Nasil yapilacagini ogren sizin gibilere iyi davranmak İslamda gunah gunah ama senin aklin ermez buna siz bir tame islam hosgorudur dini deyin gecin kulakdan duyma İslami Samar oglana cevirin gelen giden tas atsin ama islam gül acsin diye profil yaratip islami gucsuzlesdirin yok ole İslam acik ve net bir dindir Yapdiginin karisligi alirsin Sacma sapan islam adi altinda profili yaratmis pesinden gidiyorsun gercek islamla. alakasi yok ama git Acip. bir kere kuran okumamisdir meal. okumamisdie hadis bilmiyordur ahkam kesiyor yok hosgoru yok kin nifret Ben sana su an Kurandan onlarca ayet getiririm gunahkarlara nasil davranilmali diye ama sen onu da inkar edersin meyse yazma. ugrasmam. senin gibi cahille git sen spor yerine oruc tutuyorsun kesin zayifliyasin diye yeme bizi artist
abi okuyan olacak mi acaba uğraşıp yazmışsın bir de
merak etme cehennemde isinacaksin
neyse dinine saygım var bir şey demeyeceğim : )
aga bu hâlâ fetva veriyo
tamam @seffane en büyük iman eden sensin
Mide bulandiricisin pislik
iğrenç olan sensin
Bence psikologa gorun halın kötü
bilir kisi konusmusss
Allah kabul etsin erkekmisin bayanmi
Senin ben kafanı s*keyim ya :D
@pogbaaa teşekkürler yerime cevap verdiğin için jzshsvshwvauwvwywvwuvwsh
Cevabi yerinde olmadi kufurle insanlik olmaz ne olursan ol birde destekliyorsunuz ya
bomboş bir soruya yerinde bir cevap vermis bence arkadaş
Diyorsun kufurun sonu ne olur sikayet te bulundum ben sana kotu yorum yapmadim yaptimmi
özür dilerim amktamam
ya nedemek birde onu aciklarmisin lutven
Be mınakodumun arkadaş bir soru sormuş, daha soruyu okumadan cinsiyetini sormuşsun bence sövmem için iyi bir sebep :D
tsk edrm aciklama için bzsbsbshsn
Ne demek kardeşim abdjkbakjsd
Tabıkıde kabul olur ama ordanda baya gunah olur
eyw hükmü verdiğin için
Hükmü veren Allah tır biz sadece onun yolundakileriz O ne buyuruyorsa odur
o yüzden kabul olup olmayacigini sen söyleyebiliyorsun degil mi SHSVWVWUWVWUWWBWJWBWBWBEB
Biraz araştırmayla biraz okumayla bunu sende söyleyebılırsin amac gösteriş kasma degıl sadece buraya girdiğin gibi baska yerlere giripte oku herseyı ogrenırsın
sen ogrenmissin yani tm
Olursun
Allah kabul etsin ama bence dosdoğru yönelmelisin
Tutmaya devam et rabbim kabul eyler.
Allah bilir
Olur ya
Allah bilir
Görsel güzelmiş😂
Orasını allah bilir
Allah bilir
Aaaa bana yazar mısın ayol
@kisswithrainbow manita kizar
Özelden, kimse görmez. Bir şey soracağım sadece 🤗
deneme bile sgagahs
Hayır hanımefendi
Hımm komik
ne alaka
1. si neden kabul olmasın 2. eşcinselsen bize ne senle tanrın aranda beni alakadar etmez ne yaptığın
he güzel aciklama tesekkurler