+1 yılMerhaba gökkuşağibirkiz. Öncelikle birkaç konuya haddim olmadan bı nebze faydalı olacağını düşündüğüm konuya değinmek istiyoruz. Evvela iman ayrıdır, amel ayrıdır, inanmak başka inanıp amel etmek başka. eşcinselliğin dinimizdeki yeri livata olarak geçer. Bu büyük günahtır, af da edebilir. yalnız şu kadar var ki Allah şirk haricî dilerse bütün günahları affedebilir. Şirk demek Allahdan başka bir yaratıcı kabul etmek demektir. Gerçekte Allahdan başka hiçbir ilah yoktur. yani livata ya da eşcinsellik büyük günah olmakla birlikte af edilmez denilemez. O günah olarak amel defterinize yazılır, namazın ve orucunuzun da sevap olarak yine amel defterinize yazılır. yalniz bu eşcinselliğinizin doğuştan gelmiyorsa ( çift organ gibi), eğer mümkünse tıbbi rehabilitasyon almanızı , mütedeyyin bir doktora danışmanızı rica ediyorum. Allah'ın rahmetinden asla ümit kesilmez. o çok affedicidir, çok bağışlar, yalnız o çok bağışlıyor diyerek günahlara çıkamayacak derecede batmak da ancak kendimize Zarar verir. Allah ibadetlerimizi ve ibadetlerinizi kabul ve makbul etsin. Sağlıcakla kalın
01 Yorumla- +1 yıl
bu yorumu okimicam amkyuh
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiminki kabul olacağını allah bilir biz haddimizi aşık ona dair birsey söylemeyelim ama eşcinsel olmak inançsız ibadetsiz olmak zorunda değil.
Benim üniversite bir arkadaşım vardı o da eşcinseldi sahsen eşcinselliği sevmiyorum bu eşcinsel insanlara karşı bir düşmanlığın var demek değil eşcinsellik denen durumu sevmiyroum doğru bulmuyorum. Biz arkadaştık bir sorun yoktu bir gün cumadan geldik okula kızlar da oturuyrodu yanlarina gittim sohbet etmeye başladım. Bir saat geçti herkes yavaş yavaş toplanıp derse. giderken 3 kişi öyle kaldık devam ettik sohbete konu konuyu açtı inanca geldi. Bizim eşcinsel arkadaş ben deistim dedi. Üzerin konuşmaya devam ederken.. Beni eşcinsel yaratıp bunu haram ilan eden bir dini kabul etmek istemiyorum dedi. Beni ben yapan duygularim duygu ve hislerim de kendi hemcimsimle oluyorsa burada hata bende mi kusurlu muyuz biz kusurlu isek erkekler neden cinsiyeti ana rahminde bir tesadüf olarak meydana geliyor? Gibi gibi bir çok diyaloğumuz olmuştu o gün aksama kadar konustuk hatta evine davet etti biraz çekindim ama ısrar etti gittim sabaha kadar konuştum gece sabaha karşı 4 gibi bana bir yer yatağı hazırladı sağolsun o da kendi odasına gitti yatmaya.. ongun o gün domino taşı gibi önyargılarım yıkılmaya başladı. Ben ona inancı islamı anlattım o da bana eşcinselliğe dair herseyi. Yönelimi eğilimi öğrendim. Yönelimsel eşcinselliğe karşı bir eşcinsel ilk defa görmüştüm. Onda eğilim vardı.013 Yorumla- +1 yıl
yuh amkbunu da okumucam
- +1 yıl
abi bak bir tavsiye KS gibi bir siteyi kendinizi bu kadar yoracak kadar ciddiye almayın
- +1 yıl
manyak olursun olum senin için diyorum ben
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizleşmeye gerek yok.
Oku ya da okuma senin tercihin. Soruyu görüp görüşümü paylaştım sadece.
Yıllardır buradayız nasıl hareket edeceğimiz sizin haddiniz değil.
- +1 yıl
yillardir burda olmanla ne alakasi var bunun delirmissiniz cidden ya
Cevap sahibi+1 yılAnlak yeti problemi yaşıyorsunuz sanırım. Yardımcı olmamız gereken bir şey varsa talep ederseniz yardımcı olalım
- +1 yıl
niye bilir kişi sen misin
Cevap sahibi+1 yılKonunun uzmanıyım
Cevap sahibi+1 yılUyanır uyanmaz bu bildirimle hatırlatman ne hoş oldu.
- +1 yıl
olum sana baya yukselmisim kusura bakma jduewgwusbsjsjsjsbsjsbdjsbs o an o kadar linç gelince bunu da böyle bir linç sanmistim yeni sanıp simdi okudum... kusur bakma valla djshsjdjd hep birlikte on yargıları yikicaz böyle böyle jejehdhd
Cevap sahibi+1 yılGeç de olsa özür dileyebilmeniz sevindirdi fakat yine de seni sevmedim üslubun random gülüş müdür nedir onu kullanman olsun sevmedim. Kullananlara karşı bir gıcığım zaten sevmiyorum. Sosyal medya ağızlı insanları hatırlatıyor bana canlı canlı tanık olmak bana itici geldi. Benim önyargım sana karşı yıkılmadı malesef yıkılsın istiyorum kendimde de bunu sevmiyorum.
Velhasıl kelam önemli değil alıştık artık tepki görmeye, umursamadığım için etki etmiyor. Seni de anlıyorum insanın üzerine gidildiğinde algıları bozuluyor bu da oldukça insanca birsey.
Ben de özür dilerim
- +1 yıl
haklısın
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu tekrar hatırlamak gülümsetti.. Her sene böyle hatırlatacak mısınız?
Yalnız düşüncelerim hâlâ değişmemiş her cümlesinde yine aynı düşünüyorum. En çok da buna şaşırdım bu soruyu yeniden hatırlayınca
+1 yılİroni manyağı ettiniz milleti be
26 Yorumla- +1 yıl
hemen düşmesin insanlarda oltaya amkben mi dedim sanki. d. dshsbwvwvwuwvwhsb
- +1 yıl
Hocaya sor hocaya 😄
- +1 yıl
troll olmasa sorardım HSBAVWGWGWYWWWUWVWHSB
- +1 yıl
Mevlana olsa yine de gel der miydi acaba 😄
- +1 yıl
mevlana da escinsel degil miydi ya HSVAWVWCWGWVUWWVWHWBWIWBS
- +1 yıl
Değşiksin
+1 yıllinçlenmek bir süredir hoşumuza gidiyor diye duyar kasanlara bakmaya geldim. her zamanki gibi harikasınız 👌
31 Yorumla- +1 yıl
sen daha harikasin 🧡🌈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
ibadet ayrı günah ayrı şey
ibadete devam56 Yorumla- +1 yıl
bende böyle düşünüyordum. tek sorun bir günahımın olmamasi.
- +1 yıl
Escinsellim demisin ya.. O nerdeyse her dine göre günah.
- +1 yıl
Bence tutma dinin tutumu belli sorsan tutma derler.
- +1 yıl
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Hayir demezler. Tutmasi lazim. Bir günah isliyorum diye herseyden vazgecemem.
- +1 yıl
ben farkli birsey demedim
+1 yılOluyordur olmasına ama Allah'ın laneti vardır lut kavmine lanet etmiş bunun için.
"Kadınlarınızdan çirkin fiilde bulunanlara karşı aranızdan dört şahit getirin. Eğer şahitlik ederlerse, o kadınları ölüm alıp götürünceye yahut Allah onlara bir yol açıncaya kadar evlerde tutun. /İçinizden bu çirkin fiili işleyen ikilinin canlarını yakın. Eğer tövbe eder, durumlarını düzeltirlerse artık onlara eziyet etmekten vazgeçin; çünkü Allah tövbeleri çok kabul eden, çok esirgeyendir." Nisâ: 4/15-16)
“Çirkin fiil” diye tercüme ettiğimiz fâhişe kelimesi Kur''an''da, hemcinsler arasındaki cinsel ilişki için de kullanılmıştır (Ankebût 29/28). Buradan hareketle âyetler lafızlarına uygun olarak yorumlandığında 15. âyette kadınların kendi aralarında yaptıkları fuhuştan (sevicilik, lezbiyenlik), 16. âyette de erkeklerin kendi aralarında yaptıkları fuhuştan (livâta, homoseksüellik) bahsedildiği anlaşılmaktadır. Nûr sûresinin 2. âyetinde ise kadınlarla erkekler arasında yapılan fuhuş (zina) suçunun hükmü açıklanmıştır; şu halde suçların cezalarıyla ilgili hükümlerde bir değiştirme (nesih) söz konusu değildir.10 Yorumla
+1 yılİslamda -belki ayni ölçüde değildir ama- yalan söylemek hak yemek gıybet yapmak israf etmek de günah hatta orucu bile bozuyor gıybet. İsraf edip yalan söyleyip müslüman diye nitelendirililen kişiler tutuyor bizler tutuyoruz. Hüküm yaratıcınındır. Ama sen ibadeti Salih bir inançla yaparsan samimi olursan ibadetinde karşılığını alırsın çünkü o Rab adildir. Ve bir ayette " kim zerre kadar kötülük işlemişse cezasını kim zerre kadar iyilik sevap yapmışsa mükafatını alacaktır" diye geçiyor. Fetva vermek bana düşmez ama ibadetini yap inandığın Rabbe bırak
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler davetkâr yorumun için 🧡
- +1 yıl
Rica ederim
Siz içinizden geleni yapın. Olanı biteni yaradan bilir milletin dediklerine kulak asmayın.
81 Yorumla- +1 yıl
anlima yapıştırmak istediğim bir yorum daha. com teşekkür ederim anlayışın için. aksine doğruyu söyleyip diğerleri gibi hüküm vermeye kalkmadigin için. d
+1 yılSenin günahlarinla kimse cehenneme ya da sevaplarinla kimse cennete gitmeyecek. Herkes kendi imtihaniyla yargilanacak kimin ne soylediginin onemi yok sevaplar ayri gunahlar ayri bu yobaz bakis acisini ancak metresinin koynundan cikip gusul almayi ihmal etmeyen abazanlar toplulugu dusunur.
41 Yorumla- +1 yıl
güzel bakış açısı teşekkürler:)
İslamiyet eşcinselliği yasaklamıştır, tıpkı alkol içmeyi yasakladığı gibi. Eşcinsel olan müslüman olamaz diye bir durum söz konusu değildir. Sevapların ve günahların yeri ayrıdır. Yeterince sevap işlersen eşcinsel olsan bile cennete gidebilirsin anlayacağın. Bir ateist olarak söyleyeceklerim bu kadar.
15 Yorumla- +1 yıl
sonundako cümle beni benden aldı
- +1 yıl
cidden yasayanin körü körüne yaşıyor olması ve uzak olanın daha iyi biliyor ve konuşabiliyor olmasi...
- +1 yıl
umsrim troll değildor soru troll çünkü ama olsun djsbsvwhsb eminim yazdigim gibi olanlar vardir neyse anlayisin ve guzel cevabin icin sağol 🧡
- +1 yıl
teşekkürler bilgilendirme için bsbsvsgwvwwhhs maksat görüşler bir olsun jshsvwhs
Eşcinsel olup olmamak ibadete engel değildir sen dini vecibelerini yerine getirip sevabını alırsın bunun dışında nasıl yaşadığının ve neler yaptığının hesabı ayrı sorulacaktır sen ibadet etmeye devam et 🙂
30 Yorumla
+1 yılgünahlar ve sevaplar ayrıdır..
zina yapan birisi namaz kılamaz diye birşey yok..
ya da kul hakkı yiyen birisi camiye giremez diye..43 Yorumla- +1 yıl
mantıklı cidden teşekkürler
- +1 yıl
nasıl mutluysanız öyle yaşayın..
günahlarıyla sevaplarıyla bu hayat sizin.. - +1 yıl
🧡🌈
Bak şimdi bir günahın var diye bu diğer diğer ibadetleri yapmana engel değildir günahlar ve sevaplar ayrılır ahirette şöyle düşün bir kasa elma var içinde bir tanesi çürük diye o kasa komple atılmaz içinden sadece cürük olan atılır işte günahlarımız ve sevaplarımız böyle ayrılacak sen orucunu tut namazını kıl ve Allah'a dua et unutma Allah affedenlerin en hayırlısıdır
114 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler iyi niyetli söylemlerin ve teşviğin için. her müslüman böyle kibar ve davetkâr olabilse keşke düşmanca yaklaşmak yerine.
- +1 yıl
çok haklısın ama diğer görüşlerdeki linclere bir bakar mısın...
- +1 yıl
ilk yazdığın güzel mesaj ile celissende tesekkur ederim neyse
- +1 yıl
aga ciddi takipçim varmis anasini HOFWUPSGPUWGUPSGUPSGWPUGSP7G
- +1 yıl
kral sorular trol hep ama Şu an cidden sevgilim var (erkek) ve yuvarlanıp gidiyoruz hesaptan falanda haberi var np yanixnsbsvsuwvsuwbs
- +1 yıl
yaa kiyamam olsun sen trol değilmiş gibi devam et dhshegegsuwsvshs
- +1 yıl
cokta ciddiye alma be sosyal medyayi shsbsgsvshsvsb
+1 yılOlması gereken senib anlattığın şey zaten. Eşcinsel olabiliriz (ki bu haramdır tıpkı içki içmek gibi) ibadete, imana ve Allah inancına, İslam sevgisine engel değildir. Namaz da kılarız oruç da tutarız hacca da gideriz kime ne? ALLAH'ın hikmetini ve merhametini anlamaya kimsenin gücü ve akli sınırı yetmez.
10 YorumlaHerkesin ibadet etmeye hakkı vardır.. cinsel tercihinden dolayı ibadet edemezsin diye birşey yoktur.. hele ki müslümanlıkta.. az ya da çok en makbul ibadet sürekli yapılandır.. o yüzden sen ibadetini yapmak istiyorsan yapmalısın. Allah kabul eder.. 😇🙏
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Senin cinsel tercihin ile ibadetin bağdaştırılamaz. Sen görevini ibadetini yap Gerisi Allah’a bırak bu dünyada kim daha günahkar sevapkar bilemeyiz.
Fakat cinsel tercih için destek almayı denedin mi? Bu konuda rahatsız ve isteksiz olman gerekiyor değilsede yinede Destek almanı öneririm.10 Yorumla
+1 yıltabikide ibadet edebilir bende biseksim her insan biseksueldir insanlar kendi cinsiyetini sevebilir sen yeterki zina yapma
42 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler cevabin için 🧡
- +1 yıl
rica ederim canım 💜
Gizli Üye(25-29)+1 yılHomoseksüellik , eşcinsellik Allah'ın İradesine başkaldırıdır, Lanet sebebidir.
BİR MÜSLÜMAN MEŞRU GÖREMEZ, GÖSTEREMEZ.
Yeminle söylüyorum. Vallahi billahi rüşvet kaldırılmadıkça, zina serbest oldukça, bu homoseksüellik önlenmedikçe üzerimize lanet yağar! C. Akşit.
Allah kahretsin. Lanetliler. Bunlar yüzünden bizde helak olacağız ondan korkarım
Kıyamet yakın..
Hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ahir zamanda eşcinseller üç kısma ayrılır: Bir kısmı konuşmak ve bakmakla, diğeri tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Tevbe edenin tevbesini Allahü teâlâ kabul eder.) [Deylemi]
(Livata mubah sayılmadıkça, gökten taş yağmadıkça kıyamet kopmaz.) [Deylemi]00 Yorumla
+1 yılSen ibadetini yap gerisini yaradan bilir. Tecavüzcü, it kopuk değilsin yaradan affedicidir.
51 Yorumla- +1 yıl
haklısın...
hepsi senin tercihin. eşcinsel değilim ama günahsızda değilim. evlilik dışı seks yapıyorum diye ramazda ara verip oruç tutmıyayımı
33 Yorumla- +1 yıl
LAN ASIRI MANTIKLI SJSVAVSBHWBSWUBSUWBWUWBS
- +1 yıl
@kisswithrainbow
- +1 yıl
daha kral yorum yok zaten ağöslfbshsgshsh
Sen mutluysan bizi ilgilendirmez ya da o hakkı sana hacılar hocalarda veremez, tutmak istiyorsan tutarsın yani bu kadar basit, bunun hakkında fetva vermek bizlerin ya da hocaların üstüne vazife değil
25 Yorumla- +1 yıl
abi yemin ederim birinin bu yorumu yapmayacagindan o kadar emindim ki teşekkür ederim gerçek cevabi verip insanliga karşı umudumu yeserttigin için abartisiz aglicam Şu an
- +1 yıl
nolur biri bu yorumu anlima yapistirsin
- +1 yıl
@kisswithrainbow oku lan ksden insan çıktı JDHSVAUWUAUABWHSB
- +1 yıl
Cidden tebrik ediyorum bende böyle üyeler varsa ksye devam ağsjdhsh
Vardır tabiki Allah kalplere bakar. Sonuçta sendekide bir rahatsızlık ve tövbe kapıları acik. Emin ol ve inan ki eşcinsellik denilen muhabbet gerçekten şeytan işidir. İnsanların nefsine fısıldayan şeytan emrediyor. Telkin ediyor. İnsanda kendisi yaptı sanıyor. Aldanmaya gerek yok sen genede devam et namaza oruca. Sabır ve namazla Allah'tan merhamet dile. Allah yardımcın olsun. Seninde herşeye hakkın var güzelim sende insansın kendini sakin yalnız hissetme.
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
+1 yılAlkol vergisiyle cami dikiyorlar.
Sende oruç tut boşver. Herkesin imani ve ibadeti kendine31 Yorumla- +1 yıl
aman silivri soğuktur:)
+1 yılBu konuda ne desek boş. Burda fetva veren çok olur. Sen ibadetlerini yap kabul olup olmadığını yalnızca Allah bilir.
14 Yorumla- +1 yıl
oh duygularıma tercuman bir bey...
- +1 yıl
Yargilayanlar veya destek olanlar fikir verenler olur şimdi. Ama dediğim gibi biz bilemeyiz. Ha haram olan kısımdan uzaklasabilsen belki daha iyidir. Ama olmaz diyorsan da onun bedeli de ibadetlerinin bedeli de illaki vardır. Allah affı bol olandır. O yüzden sen ibadetlerini yapmaya devam et.
- +1 yıl
ediyorum zaten teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
+1 yılBence hiçbir durum ibadet yapmana engel değil orası farklı burası farklı bir konu
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim 🧡
Farz ibadetler senin kurtulusun icindir günahlarin hesabı farklidır. Ama eşcinsellik olayinda iman yok olur akait dersinde bunu işlemistik. Kadınin, kadinla erkeğin erkekle ilişkisi haram livata yüzunden bir kavm helak olmustur. Bunlar bir dürtüdür tedavi olup kurtula bilirsin bundan.
05 Yorumla- +1 yıl
, eşcinsel ilişkiye giren kişilerden İslam inancı esas alan yazılı kaynaklarda ve Kur'an'da bahsedilir. Kur'an'da, toplumca eşcinsel ilişkilere girmek başta olmak üzere, çeşitli günahlar işleyen ve bu nedenle Allah'ın gazabıyla helâk edilen Lût kavminden bahsedilir. Sünnilik mezhebine göre ve İmam Malik ile İmam Şafii gibi alimlere göre eşcinsel ilişki, recm, idam, kırbaç veya hapis ile cezalandırılması gereken günahlar olarak değerlendirimiştir. Ebu Hanife'ye göre ise idam gerekli değildir; devlet hangi cezayı öngörürse o uygulanmalıdır.
Günümüzde İslam İşbirliği Teşkilatı'na üye 23 ülkede[1] eşcinsellik; idam cezası, hapis veya yer yer ömür boyu hapis cezası, para ve kırbaç cezası veya sopa cezası ile cezalandırılmaktadır.
Şeriat hukukunun egemen olduğu 10 ülkede; Afganistan, Brunei, İran, Irak, Moritanya, Nijerya, Suudi Arabistan, Sudan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün ve Yemen'de eşcinsel ilişkiye girmenin cezası idamdır. Irak'ta 2003'e kadar ceza verilmemekteyken o tarihten beri ceza verilmektedir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu anlamıyorum ben de, insanlar cahilce konuşmayı çok seviyorlar. Bilmedikleri şey şu, kalplerdeki iyiliği ve kötülüğü Allah bilir. Evet eşcinsellik haram ama kıldığın namazın orucun kabul olup olmadığını o bilir ve de zararın neresinden dönersen kardır. Dolasıyla tutmaya ve kılmaya devam et mübarek din kardeşim. :)
30 YorumlaEscinsellik ayri bir "günahtir". Senin hic bir günahin bir diger günahini etkilemez.
https://www.youtube.com/embed/SNa656Nnkig
Sana ( escinsellikle ilgili ) yardimci olabilecegini düsündügüm bir video var.Bisexuel bir birey olarak biraz da olsa beni etkileyen bir video oldu. Belki sendede bir etki birakir..
10 Yorumla
+1 yılYa istersen ne kız ol ne de erkek dincilerin sözünü dinleme doğru yoldasın.
11 Yorumla- +1 yıl
herşeyin körü körü fazla zararlı
Eşcinsel olmayan hiçkimse günah işlemiyor mu? (Eşcinsel olduğun için günah işliyorsun demiyorum kesinlikle) Oruç tutup namaz kılıp günah işleyen bir sürü insan var.. Herkesin hesabı kendine..
10 Yorumla
+1 yılBence burada direk kabul olmuyor diyenlere kulak asma. Onu Allah bilir. Sen orucunu tutmak istiyorsan, namazını kılmak istiyorsan yap bunları. Allah affeder belki.
10 Yorumla
+1 yılSadece Allah’a ve Rasulüne inanmayanların ibadetleri kabul edilmez kardeşim. Eğer inancın varsa ibadetlerin Allah’ın izniyle kabul olur
20 Yorumla
+1 yıl"İslamin haram kıldığı" bir şeyi yaparken diger taraftan "sevaptir" diye oruç tutmaya çalışman ilginç. Acaba kendini hoş gösterme, sevilme ihtiyacı ya da cehennem korkusuyla yapıyor olabilir misin?
22 Yorumla- +1 yıl
iyide bu hisleri hangimiz hissetmiyoruz ki? ki ilişkiye girmiyorum bir kızla sadece hoşlanıyorum sonuçta lut kavmide iliskiye girdikleri icin helak olmadi mi? sadece saf sevgi ne zaman hangi kitapta günah oldu ki
- +1 yıl
Ben?
Sevismis olsan kim ne diyebilir? İcinden ne geliyorsa oyle yaşa ama öyle yapınca seni yakacak/helak edecek dini de iyi arastir iyi oku derim ben.
+1 yılOluyordur herhalde bu senin hayat tercihin allah için yapman yeterli bnce
51 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı diyelim
+1 yılOrasını hiç düşünme sen içinden geleni yap niyet önemlidir.
30 YorumlaEşcinsel olmayıp oruç ya da ibadet etmeyen bir çok insan var kardeşim. Eşcinsel olman ibadet edemezsin anlamına da gelmez aynen devamke doğru yoldasın
10 Yorumlagünah ayrıdır sevap ayrı birini yapıyosun diye oburun uzak dur denemez ama asıl olan günahtan uzak durmak lazım sevap olana devam
10 YorumlaHayatım yaşadığın ilişki seni bağlar Ben de farklı şeyler yaşıyorum ama Orucumu tutuyorum oruç Allah'la benim aramda olan şey aynı şey senin için de geçerli
30 Yorumla
+1 yılKişiye farz olan ibadetler ve zina haram gibi şeyler ayr i kulvardir.
Bu soruyu diyanete sor buradaki çocuklar sana makul cevap veremez.20 Yorumla
+1 yılİbadetini yerine getiriyorsun devam etmelisin. Allah bilir biz bilemeyiz. Şartlar var bir de yasaklar var. en üst düzeyde uygulamaya çalışacaksın. Birbirine karıştırma.
20 YorumlaRamazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birçok escinsel arkadaşım var bende dahil ama namazını orucunu da tutar bizde istemezdik böyle olmayı ama ibadetlerimizi yerimize getirelim kabul olursa olur 😊
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalniz degilsin.. var kardesim var hakkin. sinavda bir soruyu yapamayinca digerlerine gecersin kagidi verip cikmazsin oyle dusun.
30 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu Allah bilir siz kalbinizden geçeni yapın tuttunuz oruçlar size hem bu dünyada hemde ahirette mükafat olarak gelecektir, Allah her insanı imtihan eder sizde bu intihamlardan geçerek belki çoğundan daha güzel bir makama geleceksiniz...
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan içindeki iyi niyet, zira bunu senin değil kalan onbir ay boyunca her türlü günahı işleyen birinin düşünmesi lazım.
30 Yorumla
+1 yılAllah ile kul arasına kimse giremez niyet önemli Allah kabul etsin
10 YorumlaBence tutmaya devam et kabul olur belki, dediğin gibi hem sağlıklı, hiç olmazsa o faydası var :)
10 Yorumla
+1 yılAllah tüm ibadetleri kabul eder. Cinsel tercih ayrı birşey.
10 YorumlaAlakası yok ibadetini yerine getir sen 1 ay bile olsa sevabını topla 11 aya denk gelmez ama hiç yoktan iyidir
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler 🧡
+1 yılVay canına sitede hiç eşcinsel kıza denk gelmemiştim. Hep karşıma eşcinsel erkekler çıkıyor
24 Yorumla- +1 yıl
@kisswithrainbow simdi iki escinsel kiza denk geldin kardeşim jshsvwhwhwhwvwuwvwwhsh
- +1 yıl
şanslı günündesin 2 tane birden buldun!
- +1 yıl
@kisswithrainbow yupppiiiii ya djdmsjdksk
- +1 yıl
JSSBSVHSVWWHSVWUWVWHWVWUWVWUWWGWHWHWHSH
İbadet et tabikide ama eşcinsellik dinimizde "EN BÜYÜK"günahlar arasında, ve bir kavim bu hatadan dolayi helak olmuşsa senin yerinde olsam direk partnerimden ayrilırım. escinsellik uzerine ciddi iliski kurulamaz hele hele bu zamanda bence vazgec bu işten. eger iliskide baskin karakter sen isen, daha feminen bi erkekler sahiplenme duygunu bastirabilirsin bu daha guzel bence
00 Yorumla
+1 yılGenelde çok sapkın kişilikler yaşadığı travmayı Allah'u teâlâ ya da inandığı ilahlara yönelerek bir nevi kendini rahatlatma olarak görüyorlar şahsen gerçekten inanarak ibadet ediyorsan yaptığın şey in yaradilisina aykırı olduğunu vede doğru olmadığını anlarsın umarım Allah'm o açıklığı anlayışı sana ihsan eder lütfen ne yaparsanız yapın artık bu eşcinsellik olayını ozelinizde yaşayın gunahinizi kimseye dedikodu kınama günahına sokacak duruma sokmaktan sakının vede normalleştirmeyin !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırdır her yerde bağırıp zırlıyon ben eşcinselim diye kendi içinizde yaşayın la n. Sende o cins arkadaşın kisswithrainbow oda. İki tane eşcinsel profesor çıkıp doğuştan geldiğini söyledi tüm salaklar da doğuştan geldiğini söyler.
06 Yorumla- +1 yıl
abi siz seks diye konu açıp abuk subuk cinsel problemlerinizi yazıyorsunuz da biz bağırınca mı sorun oluyor. d begenmiyorsan bas engeli git seni tutan yok.
Cevap sahibi+1 yılHiç makas denedin mi?
- +1 yıl
git ya
Cevap sahibi+1 yılAma neden 😔😔
- +1 yıl
kardeşim sanane çocuğun sorunundan severim seni akıllı ol güzel kardeşim
- +1 yıl
severim seni
Bence inanç meselesini değerlendirmen gerekir sence gerçekten inanıyor musun kimseyi umursama hayatını yaşa din sorgulanmaz ve sorgulamaya başladığında inanmamaya başlarsın o yüzden senin için keyfine bak rahat ol kasma kendini yine özelden yazmak istersen takıldıgın şeyleri sorabilirsin ama inancın olmayınca daha mutlu oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılYani bir günah herhalde eşcinsel olmak ama bilemiyorum dinden çıkmış oluyomuaun olmuyomusun kadın eşcinselmisin
010 Yorumla- +1 yıl
daha bilmiyorsun bir şey konuşma bence jsbwveheb
- +1 yıl
Hayır bilmiyom tıtıtı şey dicektim yargı bize düşmezki o Allahın bileceği iş neden şimdi öyle dedinki merak etmişdim sadece
- +1 yıl
YAAA SJWVSGWGWYVSHSVSUWVWHWVWHWVWUBSISBEJ
- +1 yıl
Ne ya
- +1 yıl
Allah allah
- +1 yıl
yok bisi allah kabul etsin
- +1 yıl
Ya ben ne dedim ki şimdi sadece kadın bir eşcinselmisin diye sordum ben insan ayıran bir insan değlim sadece kadın eşcinseller nedrnse sempatik geliyo bana
- +1 yıl
öyleyim kardeşim mutlu musun
- +1 yıl
Ne zaman farkına vardın cinsel kimliğnin rahatsız ediyom kusura bakma bu arada istersen rahatsız etmem
- +1 yıl
@coldfire224 bu kim ya bu benmiyim
+1 yılTabiki kabul oluyor, günah ayrı, sevap ayrı.
30 Yorumlaönemli olan cinsel kimliğin değil içinde nasıl bir insan olduğun. takılma bunlara Allah kabul etsin.
Bırak ona Allah karar versin.10 YorumlaHayat senin kimse karışamaz :*
41 Yorumla- +1 yıl
muah :*
Var tabiiki ama insallah duzelirsin yani bak harami helali biliyorsn duygular gecicidir yasam tarzi degil buda gecer bu konu kapsamli ele alnmasi lazim knsalmmmi bir ara
017 Yorumla- +1 yıl
düzelecegi şey ne tam olarak
- +1 yıl
gececek mi? ramazandan bahsediyorsundur umarım
- +1 yıl
komiksin
- +1 yıl
kardesim bu regl değil ayda bir gelmiyor yani nesi geçecek olabilir sğsjdjshhshs
- +1 yıl
neyse sabahın köründe linçlenmek istemiyorum yine
- +1 yıl
ulan kuran okumadan lut kavmi de lut kavmi diyorsunuz mal misiniz
- +1 yıl
neyi öğreneceğim ya? çok bilir gibi birilerine bir şeyler öğretmek yerine önce kendinizin ne bildiğine bakın hadi : )
- +1 yıl
ne lut kavmiymiş arkadaş ya. git uyu hadi uğraşamam seninle bu saatte
- +1 yıl
bilmiyorum abla ogretsene
- +1 yıl
internete lut kavmi yazayim aa bi' şeyler çıktı hemen okuyup eşcinselleri linçleyeyim. heeh tam sizlik hareket başka bir şey beklemiyordum zaten shshd @gokkusagibirkiz bizde ne yapıyorsak bu sitede mk
- +1 yıl
ask biz bu sitede kaos kasiyoruz JSSBVWVWVWVW WWHWVU2WWUWBSIWBEJS
+1 yılKabul olup olmamasını bilemeyiz ama inandığın için yapıyorsan ibadetleri devam etmelisin bence.
20 Yorumla
+1 yılİbadetin kurallarını yerine getirirseniz evet.
Eşcinsellik günahınız terazinin bir kefesine sevaplarınızda öbürüne konacaktır.01 Yorumla- +1 yıl
Sorunuza verdigim cevap yeterlidegilmi?
BK şimdi kim ne derse desin doğru ya da yanlış olsun o öldün zaman belli olur bende bır eşcinsel bir kıza kendimi vermek istiyorum ama olmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
o ne demek öyle ya ne iğrenç bir istek bu
Yavf sen git tedavi ol tövbe et, boş yere de aç durma.
06 Yorumla- +1 yıl
ne kadar iğrenç bir insansın sen ya
- +1 yıl
aa aynaya bakabilirsin espirisi yıl 2010 falan herhalde : (
- +1 yıl
Baya zekiymişsin sen he. d
- +1 yıl
kusucam ya
+1 yılKız yazma buraya böyle şeyler linç yersin moralin bozulur yok yere
21 Yorumla- +1 yıl
linç yemek için yazıyoruz zaten genelde
+1 yılOdun vermeden dinin gereklerini yerine getir. Bu dunyada kimsenin birbirini sorgulamaya hakkida yok gucude yok
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat