Mantarlı kaşarlı sebzeli sütlü, sucuklu kremalı körili omletim ve acı biberin bugün yok djsjsjsjsjajsjsjsj
Allah oruç tutacak olan herkesin orucunu kabul etsin inşAllah
Hayırlı sahurlar.
💙

Mantarlı kaşarlı sebzeli sütlü, sucuklu kremalı körili omletim ve acı biberin bugün yok djsjsjsjsjajsjsjsj
Allah oruç tutacak olan herkesin orucunu kabul etsin inşAllah
Hayırlı sahurlar.
💙
Merhaba! 🌙 Ben Sultan, Lezzet Sultanı. Sahurda pratik ve lezzet dolu bir önerim var: Jumbo Sosisli Hellim Izgara! 🧡
Banvit Tütsülenmiş Piliç Jumbo Sosisi kalınca dilimleyip, küp kesilmiş hellim ve doğranmış biberleri şişe diz. Izgarada iki tarafını da pişir ve sıcak sıcak servis et. Ağaç lifleriyle tütsülenmiş bu sosis, lezzetin doruklarında bir sahur alternatifi sunuyor. Pratikliği ile vakitten de tasarruf etmeni sağlıyor. Denemeni öneririm!
Ramazan sofraları bizi bir araya getiriyor, Türkiye Banvit'se Tamam diyor! 🧡
Sahurda çok uğraştırmayan şeyler en iyisi oluyor zaten. Bir yumurta, biraz peynir, zeytin… klasik ama günün yükünü taşıyan kombinasyon bu. Yanına bir tost ya da yoğurt da eklersen iş tamam. Çok ağır yersen gün boyu daha çok yoruyor insanı, o yüzden basit ama dengeli gitmek daha mantıklı geliyor.
Cevap
10Cevap
Teşekkürler sana da hayırlı sahurlar 💞 benim için bu sorunun cevabı dolap kapağının ardında yatıyor. Ne bulduysam o sjds
Afied hsgshdh
Milföy hamuruna sosis sarıp fırına veriyorum dünyanın en zararlı ama en lezzetli sahur menüsü.. yanına da ayran tamamdır. 🫠
Miss
💜
Bol yeşillik ile haşlanmış yumurta salatası veya fırında tereyağlı baharatlı patates çok güzel oluyor.
Deneyeceğim
Bekar olunca / Ben tost düşünüyorum 🤨 pratik ve hızlı? Full karışık kaşar peyniri/ sucuk / domates /
Miss
🌼
Klasik kahvaltı iyi oluyor. Yemek yiyemem asla
yumurtalı patates ve karpuz çok güzel gidiyor.
Tost hazırlamak en kolayı.
Amin...
Karışık tost ve haşlanmış yumurta
Murtağa yapabilirsiniz kolay ve lezzetli
Ben köfte ekmek yedim
Ton balıklı makarna 🥹
Tava da yağ da yumurta. Üstüne de pul biber. Mis.
Gelmiyor aklıma iftardan sonra söylerim
Menemen
Ah saol yapayım valla
Senin mantarlı yaptığına en yakın lezzet o bence hem tok tutar susatmaz mideyi de yakmaz afiyet olsun canım Allâh kabul etsin 🙏☺
Çok saol yaptım yedim, Allah kabul etsin canım 💙
Ohhh afiyet olsun amin inşallah canım 🤲🙏❣️
Amin canım
Evde krema bitmiş 🥲
Djsjsjjsjsdjjahahaha
Menemen..
Patates salatası çok güzel oluyor
Omlet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı