Güzellik & Bakım Kadınlar kendilerinde kıl sevmezken neden erkekler kıllı olsun isterler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani bu kıl iyi bişey olsa kadınlar da bırakırdı almak için uğraşmazlardi ama biz erkekler almak istediğimiz de kılsız erkek sevmiyoruz diyorlar Güncellemeler+1 yıl Kadınlar kılsız parlak erkek mi seviyor yani doğru mu anladım 🤔 Kadınlar kendilerinde kıl sevmezken neden erkekler kıllı olsun isterler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kıllı erkek tüy döke, deri değiştirir😂😂 normali makbul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıllı dediğim normal kıllı erkek zaten Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl onu kim uyduruyor ya. ben sevmem kıllı erkek. hanzo gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben uydurmuyorum yani 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bayılmıyorum ama bazılarının çok dökülüyor dökülmese sadece baksam ne güzel hdjdj 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dökülmeden durmuyor işte onlar 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az dökülenden alayım ama hiç kılsız istemem kadını andırıyor kimse kusura bakmasın Yorumla Soran +1 yıl İşte bende bundan bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendin için alıcaksan al fakat almak istemiyorum diyosan da eşin istemezse kesersin ne diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenince* Yorumla Soran +1 yıl Ben almak istiyorum da, maskülenligim gidermiş o yüzden çekiniyorum Yorumla
Parislipakize Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Ben erkekte de kil tüy sevmiyorum. Öyle ki sakal bıyık nefret ediyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O derece yani Yorumla Parislipakize +1 yıl O derece Yorumla
tugbaa955 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Aynı evde yaşasalar hemen fikir değişir. Ne yapacan kılı temiz olsun en güzeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet kıl dönmelerinden de çoğu kadın şikayetçi ama adam gidip lazer yaptırayım tertemiz olayım dese istemiyorlar maskülenligi kayboluyormus Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır, kılsız olsun. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi olmasın, pürüzsüz mü olsun Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Vücudu temiz olsun. Yorumla Soran +1 yıl Sakal? Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Onu yapabilir. Yorumla Soran +1 yıl Yapmazsa? Onları da aldirirsa Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyor işte kıl tüy Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kılsızı makbuldğr efendim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Alla alla ben mi yanlış biliyorum 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl etrafımda kimle konuştuysam kılsız seviyor bi teyze diyebileceğim kadın kıllı ohh adam gibi en iyisi demişti o kadar Yorumla Soran +1 yıl Yeni nesil kılsız seviyor o zaman 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahahhaha doğru cidden Yorumla Soran +1 yıl E iyi bari o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😌😌 Yorumla
gizemepione Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben sevmem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla gizemepione +1 yıl Kıllı erkek Yorumla Soran +1 yıl Genel den bahsediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kıllı erkek tüy döke, deri değiştirir😂😂 normali makbul
Kıllı dediğim normal kıllı erkek zaten
onu kim uyduruyor ya. ben sevmem kıllı erkek. hanzo gibi
Ben uydurmuyorum yani 🙄
Ben bayılmıyorum ama bazılarının çok dökülüyor dökülmese sadece baksam ne güzel hdjdj
Dökülmeden durmuyor işte onlar 😃
Az dökülenden alayım ama hiç kılsız istemem kadını andırıyor kimse kusura bakmasın
İşte bende bundan bahsediyorum
Sen kendin için alıcaksan al fakat almak istemiyorum diyosan da eşin istemezse kesersin ne diyim
Evlenince*
Ben almak istiyorum da, maskülenligim gidermiş o yüzden çekiniyorum
Ben erkekte de kil tüy sevmiyorum. Öyle ki sakal bıyık nefret ediyorum
O derece yani
O derece
Aynı evde yaşasalar hemen fikir değişir. Ne yapacan kılı temiz olsun en güzeli
Evet kıl dönmelerinden de çoğu kadın şikayetçi ama adam gidip lazer yaptırayım tertemiz olayım dese istemiyorlar maskülenligi kayboluyormus
Hayır, kılsız olsun.
Hiç mi olmasın, pürüzsüz mü olsun
Vücudu temiz olsun.
Sakal?
Onu yapabilir.
Yapmazsa? Onları da aldirirsa
Neden?
Sevmiyor işte kıl tüy
kılsızı makbuldğr efendim
Alla alla ben mi yanlış biliyorum 😒
etrafımda kimle konuştuysam kılsız seviyor bi teyze diyebileceğim kadın kıllı ohh adam gibi en iyisi demişti o kadar
Yeni nesil kılsız seviyor o zaman 🙄
ahahahhaha doğru cidden
E iyi bari o zaman
😌😌
Ben sevmem
Neyi
Kıllı erkek
Genel den bahsediyorum