AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gerekli bölgeleri erkeklerde traş ediyor ama illa sakal bırakacam diyorsan bırak bulursun birini illa öyle de seven seni.😅
hayır mevzu o değil ben kıl sevmem lazerimi de yaptırdım ama erkekler kılı hak görüyolar kendilerinde
Ne yapsın kimi kazak giymiş gibi kıllı oluyor mecburen savunacak kimse sevmez kılı tüyü bence
çözüm aranabilir benim de hormonel bozukluklarım vardı çaresini buldum zahmete girip
A ile :)) seçerken partnerini dikkat et buna kılsız erkekte çok
a ile ne? ben tamamen kılsız olsun demiyorum ama bir insanın öyle çok kılı varsa rahatsız olmalı koku yapar. kılını almasına gerek olmayan gürlükte erkekler de tanıdım
Hormonal yani. Çok yakın tanımışsın demek.😅
kollarından bacaklarından belli oluyor da almıyordu kılı vardı ama gür ve simsiyah değildi
Anladım.
Mesela kil degil mesele o kılın oldugu yer. Kadinda olmuyor.
Bu bölgeden bölgeye değişiyor. Mesela italya da o bölge hep bol kıllı olur
Bu arkadaş çok biliyor
@kubranurnur0 1xperle gelmen çok isabetli kübratoş
Ya yeni açtım bu hesabı ilgimi çekti konu yorum yapmadan duramadım pardon slwşeşgvşigwiw
@kubranurnur0 hadi ordan kızz fkfdhkshslhfd
öncelıkle hepimizi Allah yaratı bunu sakın unutman vucudumuzdakı kıllar bile bize bir emanetir . kadın da erkekte bakım ister ama dedıgınız gıbı kımı kıllı kimi kılsız, sever mısal kendımden ornek vereyim kıllı hic sevmem ama bende kılıyım ama sorun mu değil cozumu var. dedıgım gıbı Allh vergısı kımse kımseyi kılıyla kucuk dusuremez misal erkekler dıyor kızlar ıy kıllı kızmı olur kıllı erkek olursa kılı kızda, olur hepimiz insanız cunku 😉
Evet biraz öyleyiz ama bana göre kıl konusunda kıl olabilir ama temiz olsun isterim
Erkek kıllarını alınca top gibi olur ne saçmalıyorsunuz
Bende direk kesin veriyo diye düşünüyorum
ne alakası var toplukla bunun.
Merak edip bakabilirsin canım. İnternette lgbt toplulukları var. Bak ve bi daha ne alakası var diye can sıkıcı cahilce cevap verme
@alone_bird kılı yönelimle bağdaştırmak ne kadar saçma. merak edip araştırmak mı? cahil olup olmadığıma fikrim doğrultusunda mı karar verdin taşşş fırın erkeği yalnız kuş
ıyyyy kıllı erkek deme bana ya kolları falan orman gibi kusucam
@lwlitta bencedeee
Yavru kuş deyinve kahkaha attım. Ne güzel konuşuyosun sen😀😀
@alone_bird cici kuş mesaj kutun kapalı.
sorma kendileri ger konuda rahat olsun, her türlü kabul edilsin isterler. ama bu çifte standart toplumun genelinde ataerkillikten kaynaklı bir algı.
Ben kendi vücut kıllarımı asla uzatmam bile ama kadında doğal seviyorum yani kıl tüy sorun değil 💁♂️ Tabi siz çoğunlukla dediğin erkeklerin peşinden gittiğiniz için normal.
kıl tüy seviyor musun gerçekten çok kıllı olsa bile mi
Temiz ama doğal seviyorum yani temizliğine önem verip pis koku olmuyorsa gerçekten sorun değil ☺️
anladımmm aejsjkdshksj
😬😬😅
1. Bi farkımız olmalı 2. Kadınlar tüylü erkeklerden hoşlanır 3. İnançlıysanız erkeğin kıllısı makbuldür
1. farkınız nedir
2. kıl yumağı olmak kadınlar tarafından hoş karşılanmaz
3. kılın dinle alakası nedir?
siz kimsinizki farkınız olcak. kıllı erkek sevmem, sevmezler. kurandada kıllı erkek makbuldemiyo kardeşm.
canım diye başlıycam mecburen. Çünkü anlatılandan başka anlam çıkarıyosun. Mal mal farkımız tüy. Bak araştır kadınların çoğu bölümü kıllı erkek sever. Dinle alakası onuda araştır çünkü bilmiyosun
@lwlitta bakımsızlığa kalıp arıyor
Tüyden bahsediyoruz farkınız ne olcak diyolar. Sanki karakterden konuşuyoruz
öncelşkle bilgili rolu kesme bana çünkü değilsin. kıllı kadında makbul ozaman. ayrıca kıl konusunda farklı derken? kadınlarda daha az kıl çıkıyo diye kıllarını almak zorundamı
Bakımsızlığı kıllıkla bağdaştırmak hanfendiye saygılarımı sunar anlama yetisin kaybettiği için bağış olarak onu bi kursa yatırmaya razı olduğumu bildirmek isterim
sen söyle biz de aynınlanalım dinimiz kıllı kıllı gezin mi diyormuş
Tm kızım tm. sen ne halin varsa gör. Sonuç olarak benimle aynı yatağa yatmıycaksın. Eşinin zevki nasılsa sana kıl bile ektirir
@soran cahile 40 tane kanıt göstersen genede bi kalıp bulur oyzden boşver bunu
savunduğun şeyi ispat bile edemiyorsun ne yazık
Ne bu şimdi aynı lisede ki sokacak laf bulamıyorum basite kaçıyorum işi mi. Ben senin anlamadığını bile bile anlatıyorum niye. Aynısını bende söyleyebilirdim. Basite kaçan ucuz olur yeğenn
@soran sen kanıt isteyince konuyu kapattı PQWQĞWPQĞWQPĞW
İspat mı. Kızım sana burdan link mi gönderiym yani onu mu istiyosun. Gir google bak. Değersiz zamanını burada boş boş konuşacağına biraz araşttırmalar yapsan benim ego zevkimi burada yükseltmek zorunda kalmazdın
1. Tek farkmimiz biz sizi doğurabiliriz siz bizi değil
2. kadnlar ayilardan hoşlanmaz bunu da nereden çıkardın ben temizsem oda temiz olacak iğrenç olma
3. inanc ile alakası yok.. uydurma
laf sokma değil cici kuşum bu. kendini savunamadın edebiyat yapıyosun şimdi de.
Hâla kanıt diyolar yaa.🤣🤣. Bi gün gelin yanıma size kanıtlarla özel ders vereyim😎
İyi ki siz doğurabiliyosunuz. Cünkü bi erkek olarak o kadarına maruz kalmak istemezdim. Zaten kadınların hayatı zor bide doğurmak mı. Off intihar sebebi gibi ama Allah sabır vermiş
boş yapma konuşmayı öğren önce
Ohh yorumunuz için teşekkürler. Vallahi ferahlama geldi bi rahatladım. İyi ki tartışmışız yavv
Soran kimliğini açamayavak kadar seni cesaretsiz kılan şey ne
@alone_bird ayisin..
Konuşmayı öğren miş. Bilgisiz araştırmasız cahill
git kıllarını okşa boş boş konuşmaktan başka bi işe yaramıyosun
Sana denk geldiğim için üzgünüm moonth. Bazı kadınlar ayılardan hoşlanır da
Soran aç şu kimliği de sıfadul eşgalini görelim. Bakalım kıllarımla oynayacak güzelliğe sahip misin
senin kullanıcı adının yalnız kuş olduğu anonim bir sitede istediğim gibi sorarım sorumu seni ilgilendirmez çok mu merak ettin
aptal mısın sen? senin gibi sığ görüşlü insanların yüzümü görmesine gerek yok
🤣hahahaha ay götümm. Sanki yüzünü gören cennete giriyo. İsmi soyismi mi de veririm ama senin gibi kendine saklayanlara değil
Bacak haricimde hiç bir yerimde gram kıl tüt yoktur karşımdaki kadını da öyle isterim
He ikiside temiz olmalı
E yaradılış lakin erkekte kendine bakmalı
Aynen öyle haklısın çok var böyle insanlar çok
sorun kıl değil insanın kendine bakmayıp karşısındakini kaymak gibi istemesi.
aynen öyle haklısın bu konuda katılıyorum
Olan düşünsün 1 80 boy hafif kasli sportif fitparlak vucut her daim hem de
siz de pürüzsüz isteyin.
Yoo kim demis