Kaşlarınızı evde kendiniz alabiliyor musunuz, yoksa sürekli kuaföre mi gidersiniz?

Kaşlarınızı evde kendiniz alabiliyor musunuz, yoksa sürekli kuaföre mi gidersiniz?

26 yaşındayım ergenligimden beri kaşlarımı dudak üstü tüylerimi ve tüm kişisel bakım konusunu kendim hallediyorum.
Kaslarımı dudak üstü tüylerimi iple. Diğer bölgeleri ise ağda ile temizliyorum. Kaş ve ağda konusunda bir kez bile kuaföre girmedim. Saclarimı bile kendim isteyince en güzel şekilde boyuyorum. Bikac yılda bir en iyi kuaföre gidip sadece saçımı güzel bi modele kestiririm.
Bence biraz da kişinin kendi çabası ve el becerisi gerekli bunlar için. Ben küçük yaşta ip kullanma ve kendi ihtiyaçlarımı giderebilme konusunda kendini eğitmeye çalışan bi bayan oldum. iyi ki böyle olmuşum çok yararını gördüm.
Cevap
13Cevap
Kesinlikle almıyorum gidiyorum profesyonel birisi yapıyor çünkü kaşların küsme ihtimali var.
Kendim alıyorum ama son zamanlarda hiç almadım
Kendim alıyorum, birkaç kere gittiğim oldu da beğenmedim. Kendi elimle alıyorum kafama göre şekil veriyorum
Kaş bıyık çenemde ne çıkarsa yıllardır kendim alırım. Başkasının elinin ayarına güvenemiyorum. Hele kaşta batırırsa düzeltmesi daha zor oluyor.
Her bakımı kendim de yapabilirim.. İnsan her şeyi bilmeli özelikle kişisel bakım olaylarını.. Keyifli günler..
Hiç kaş veya bıyıklarım için kuaföre gitmedim kendim alırım aslında hiçbir bakım için kuaföre gitmedim bütün bakımımi kendim yaparım.
Evde kendim alıyorum zaten kavisli kaşlarım kendinden. O yüzden ortasını alıyorum
Kendimde alabiliyorum şekil vermek için kuaföre gidiyorum
Kendim almaya alıştım ya cımbız makas falan halledebiliyorum öyle zor kaşlarım yok şükür
Kendim almaya alıştım ya cımbız makas falan halledebiliyorum öyle zor kaşlarım yok şükür
Kaşlarımı çok seviyorum o yüzden ne alırım ne aldırırım
Çok denedim ama kendim alamıyorum o yüzden kuaföre pata bayılıyorum
Kuafördedr aldirritim cimbizlada kendimde alirim ne
Kendim alamıyorum maalesef şeklini bozmaktan korkuyorum onun için sürekli kuaföre gidiyorum
kendim alabiliyorum cimbizla ve sekil veren makineyle
Maalesef beceremiyorum kuafördede kaş bıyık olmuş 50 tl a.. q ya
Kuaföre gidiyorum, kaşlarım evde kendin alabileceğin tarzda değil😂
Kendim almayı tercih etmiyorum
Ben ortasını kuaförde aldırıyorum
Berber ağda ile hallediyor Kaş ortasını
Kaşlarımı almıyorum 🙄
Alamiyorum fakar alabilmeyi cok isterdim.
Alamıyorum
Alabilsem de almam uğraşamam
Kaşlarımi almama gerek yok
Kaşlarımı almıyorum alsam kendim alırdım.
Makineyle almayı deneyeceğim.
Kaşını alamayan kadında ne biliyim.
Almıyorum
Gendimiz alıyuruk
kendim aliyorum
Kuaföre gidiyorum
İp kullanmayı bilmiyorum maalesef o yüzden kuaför
Berberde aldırıyorum
Kendim evde yapıyorum
kaşlarımı almıyorum
@Yüce_Türk tek kaş olduğumu nerden uydurdun
@Yüce_Türk kaş almıyorum çünkü ihtiyacım yok