Güzellik & Bakım Kaşlarınızı evde kendiniz mi alırsınız, kuaföre gidip mi aldırırsınız? protestosudelilik Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evde kaş alacağım taktiikkk nasıl alınır?Evde profesyonel kaş alımı nasıl yapılır? Kaşlarınızı evde kendiniz mi alırsınız, kuaföre gidip mi aldırırsınız? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
leila_imranova Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kuaförde tabiki. Kendim alamıyorum sjsjssj ve ben kendim yapsam çok kötü yaparım hem acıtır 0 0 Yorumla
ays3g3l Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Evde kendim alıyorum çünkü istediğim şekli en iyi ben yapabilirim. Kuaförde pişman olursun bence gitme. 0 4 Yorumla protestosudelilik +1 yıl Şöyle diyim kuaför benden daha düzgün alır ama aşırı inceltiyor ve ben o kadar ince istemiyorum. Sadece biçimli olsun istiyorum Yorumla ays3g3l +1 yıl Biçim vermek için kaşın üstünü alsan bile yeter. Örneğin benim kaşım kavisli ama üst kısmını aldığım için dümdüz, istediğim gibi, duruyor. Yorumla protestosudelilik +1 yıl Kendim aldım güzel oldu. evet, kuaför kadar düzgün almadım ama böyle böyle alışsam ileride daha iyi alırım ve inceltmeden şekil verdim bu benim için önemliydi çünkü zaten seyrek ve kalın olmayan kaşlarım var. Yorumla ays3g3l +1 yıl Aynen elin alışır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuaförde tabiki. Kendim alamıyorum sjsjssj ve ben kendim yapsam çok kötü yaparım hem acıtır
Evde kendim alıyorum çünkü istediğim şekli en iyi ben yapabilirim. Kuaförde pişman olursun bence gitme.
Şöyle diyim kuaför benden daha düzgün alır ama aşırı inceltiyor ve ben o kadar ince istemiyorum. Sadece biçimli olsun istiyorum
Biçim vermek için kaşın üstünü alsan bile yeter. Örneğin benim kaşım kavisli ama üst kısmını aldığım için dümdüz, istediğim gibi, duruyor.
Kendim aldım güzel oldu. evet, kuaför kadar düzgün almadım ama böyle böyle alışsam ileride daha iyi alırım ve inceltmeden şekil verdim bu benim için önemliydi çünkü zaten seyrek ve kalın olmayan kaşlarım var.
Aynen elin alışır
İlk defaysa git güzellik merkezine
kuafore giderim