Yıllardır kendi kendime alıyorum kaşlarımı. Hergün alıyorum çıkan üç beş taneyi. O yüzden hiçbir zaman tamamen dolmasını beklemiyorum. Kuaförde üstüme eğilip birinin kaşımı alması inanılmaz gerilim dolu oluyor. Sıkılgan bir insanım doğal olarak afakanlar basıyor benide. O yüzden kendi kendime almaya özen gösteriyorum. İple alımı bir türlü öğrenemedim o yüzden benim kurtacım küçük yüz için olan sir bantları, cımbız ve kaş jileti. Genellikle sir ve cımbızı tercih ediyorum. İnanılmaz pratik oluyor.
Çoğu zaman kendim alıyorum fakat inceltiyorum ya da ikisini eşit alamıyorum uzatıp kuaförde alıyorum yani ayda bir kez kuaförde alıyorum acil zamanlarda kuaföre gidemedğim zamanlar da ben evde alıyom
Alabilir miyim hiç denemedim ama bozma riskini hiç göze alamam zaten pek çabuk çıkmaz 4 6 ayda bir kuaför e giderek hallederim kaş onemli yanlış yapmak tehlikeli olur
Almamayı tercih ediyorum çok şükür aşıro dağınık gür değil. Kaş maskarasıyla sabitliyorum ihtiyaç duyarsam farla boşlukları dolduruyorum benim için kafi. Bir de canım tatlı benim ya 🤣🤣