Erkek icin epilasyon yapan yerlerin biraz fiyatlari pahali geldi. Epilaasyona gidene kadar seyreltecek cozumler ariyorum. Ağda ufak bi yardimda bulunur mu
27 yasindayim iste cok uzadiginda yaptim bide eziyet gibiydi. Bakalim Şu an icin ustteki yorumlardan birinde erkek ağdaciları varmış. Bir yer buldum bile. Ona bakcam illahllah ettim bide spora baslicam 😂 iyi olur. Su soruyu sormaya bile cekindim ne yalan soylim. Cevremdeki bayanlara da sormak istemedim
Çekinmeye gerek yok. Oyle her onune gelen seyle alma kremle falan . Zafen bi kere aldin mi daha cok cikar o yuzden en guzel hali insanin dogal hali. Ama agda azaltir mutlaka
😂 Şu an zaten istesemde gidemem o yuzden o seviyeye geldiginde bakarim ona belki gerek bile kalmaz. Şu an bile ince. Benim oyle goril gibi cikmiyo tuylerim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
azaltıyor diye biliyorum
Dikkat edilmesi gereken bi husus var mı ?
yok sanırım, yanlış olmasın
Peki sağol
Tabiki azaltır inceltir.
Ne sıklıkta yapmak gerek
Alinacak kdr uzadigi zaman alabilirsin. Cok gec uzuyor ztn farki gorursub
4 5 kere belki 7 8 kere komple jilet ya da kremle almisimdir. Bu yasima kadar hoslanmadigim biseydir. Hele yazlari bunaltiyoe
Nerwyi alcan gogus kili mi?
Her yeri ama ozellikle bacaklar ve gogus un kesinlikle azalmasi gerek
Killari cok sik almak iyi degil kokten yani. Gerek oldukca almani tavsiye ederim. Hani mumkun oldugunca uzatabilirsin gogus ve bacak kismini.
1 kere alinca bile farki görürsün merak etme
27 yasindayim iste cok uzadiginda yaptim bide eziyet gibiydi. Bakalim Şu an icin ustteki yorumlardan birinde erkek ağdaciları varmış. Bir yer buldum bile. Ona bakcam illahllah ettim bide spora baslicam 😂 iyi olur. Su soruyu sormaya bile cekindim ne yalan soylim. Cevremdeki bayanlara da sormak istemedim
Çekinmeye gerek yok. Oyle her onune gelen seyle alma kremle falan . Zafen bi kere aldin mi daha cok cikar o yuzden en guzel hali insanin dogal hali. Ama agda azaltir mutlaka
Evet ya ben gogusumu aldığımdan beri daha cok cikti. Biraz azaltip sonrada epilasyona giderm muhtemelen
Epilasyona gitceksen simdi killarin kalinken git. Inceyken gidilmez asko
Tan biyle kıllarının fışkırdığıiiii ŞAHA kalktığı zamanda yani kalinken gitceksin ki alet gorsun oyl3 incecik gidersen faydası olmaz
😂 Şu an zaten istesemde gidemem o yuzden o seviyeye geldiginde bakarim ona belki gerek bile kalmaz. Şu an bile ince. Benim oyle goril gibi cikmiyo tuylerim 😂
😂 Bi arada cilt bakimina gidicem takip et o zamanda yazarsin😂 bundan sonra kendime yatirim yapicam
Bir kuaförde yaptırsanız daha iyi olur , azaltıyor
Erkek kuaforlerinde ki agda kulak burun icin gecerli. Kimse bacak gogus ve diger bolgeleri yapmaz. Biraz bayan kuaforlerinden farkli
Erkekler icin de ağda yapan yerler var
Hic duymadim onlari gercekten bilsem yazmazdim bile buraya 😂
Hangi sehirdesiniz?
İstanbul
Ohoo hele ki İstanbul vardır google bak hemen çıkar 😊
😂 Diyorum ya hic erkek kuaforlerinde oyle bisey olmadigi icin senden ilkkez duydum bakarim