Ben remove kullanmaya başladım ve tüylerde azalma olduğunu gördüm. Sizce de ağda tüyleri azaltır mı?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben remove kullanmaya başladım ve tüylerde azalma olduğunu gördüm. Sizce de ağda tüyleri azaltır mı?

Ağda tüylerin çıkmamasını sağlamaz fakat azalmasını sağlar bu yüzden kadınların birçoğu ağdayı tercih etmektedir ağda yapan kişilerin tüylerin bulunduğu noktaya sıcak ağdayı yapıştırması gerekir bu ağdanın deriye uygun olması çok büyük önem taşımaktadır.
Cevap
10Cevap
Lazer epilasyon disinda hic bir sey tuyleri azaltamaz
Maalesef lazerin görmediği tüyler için ağda yapmak zorundayız 🥲
Şeker içerikli olanlar azaltmaz deniyor da hormonel etkiler vs de var tabi.
Ağda ile uzun vadeli alıp azaltan ve artık hiç çıkmayacak düzeye getiren tanıdıklarım var.
Tamamen azaltmaz bir süreliğine azaltır
Tüyler kıllar aynı çim gibidir
Merhaba.
Ağda uygulaması kıl köklerini seyrelterek daha az tüylerin çıkmasına neden olur.
Bana bir ara yaptilar tek kullanimda bazi yerleri iyi aldi baya acidi ama tuy cikmadi
İşe yarıyor mu
Bende kullanmak istiyorum tüm vücut için
Pp deki benim
Kaç kutu yeter
Ağda ile kılların azaldığı hikaye bence ama ağdaya sonrası belli ürünler gerçekten azaltıyor hamam otu, karınca yağı, biocure serum gibileri.
Benze ağda yak kullanan bilgeye ve ardından karınca yumurta yağı kullan tavsiye ederim ve sonucu gör 🙏😊
düzenli yapışta inceliyor fakat ağdaların yanında ki yağlı mendiller tüy çıkmasının tekrarına neden olduğu için asıl etkisini anlamazsın
Hepsi hikaye hamam otu çok pis kokmasına ramen hepsinden başarılı
Evet azaltır çünkü tüyler köleriyle gelir ve incelir
Evet
Bünyeye. gore değişiyor aslında
Cok geç çıkmasını sağlar azaltmaz
Bünyeye göre değişir
Azaltmaz ama olu kil koklerini seyreklestirir
Hayır sanmıyorum
Yalan onlar azaltmaz
Evet azaltır
Azaltmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?