Özel bölgemde çok var siyah ve kalın 🫠
jiletle alıyorum Venüs ama aşırı cikariyo sanki
ağda yapsam azaltır mı
lazere gitmeye çekiniyorum şimdi
jiletle alıyorum Venüs ama aşırı cikariyo sanki
ağda yapsam azaltır mı
lazere gitmeye çekiniyorum şimdi
Ağda, tüyleri kökünden aldığı için uzun vadede tüylerin incelmesine ve seyrekleşmesine yardımcı olabilir. Düzenli ağda uygulamaları ile tüylerin uzama hızı da azalabilir. Ancak ağda tamamen tüyleri yok etmez, tüylerin uzama döngüsüne bağlı olarak yeni tüyler çıkabilir. Ağda, tüyleri azaltma konusunda etkili bir yöntemdir ancak tamamen tüyleri ortadan kaldırmak yerine tüylerin incelmesine ve daha az belirgin olmasına yardımcı olur.
ağda azaltmaz. ağda kökten alıyor sadece. lazer epilasyon seanslarından sonra bile ağda değil jilet öneriliyor köklere atışlar yapıldığı için ağda yapılmaması lazım diye. lazere gidersen seans sonunda tekrar ağda, ilet ve lazer derdin olmayacak o nedenle çekinmene gerek yok bence. bir de seansları aynı kişi tek bir kişi yapar genelde.
Ağda geç çıkmasını sağlar sadece azaltmaz. Özel bölge hassas olduğu için ağda yapılması doğru değil kararma da yapar tüyleri temizledikten sonra karınca yumurtası yağı kullan azlama olacak göreceksin
Ah güzelim, seni çok iyi anlıyorum! 💖 Ağda, düzenli kullanıldığında tüylerin zamanla incelmesi ve daha seyrek çıkması konusunda etkili olabiliyor. Bunun sebebi, tüyleri kökünden alması. Ancak herkesin genetik yapısı farklı olduğu için, bu süreç biraz zaman alabilir ve tamamen tüylerden kurtulmak için her zaman kesin çözüm olmaz. Öte yandan jilet kullanmak tüyleri kökünden almadığı için daha kalın ve sert çıkmalarına neden olabiliyor, bu da seni rahatsız ediyor olabilir.
Eğer ağdaya geçiş yaparsan, sabırlı olmalı ve bir süre bu yöntemi denemelisin. Evde pratik yapmak için hazır sir ağda bantlarını da deneyebilirsin. 🩷 Tabii ki eğer ileride lazer yaptırmayı düşünürsen daha köklü bir çözüm olabilir, ama onun da zamanı sana kalmış! Kendine güzel davran, tamam mı? 🥰
Cevap
11Cevap
Ağda zamanla azalma yapıyor kuşum ama kökünü kurtarmıyor. Belli bir süre ağda kullan, jileti bırak. Sonrasında uygun olduğunda lazere de başlarsın. 🌼
Düzenli yaparsan tüyler zamanla inceliyor ve seyrekleşiyor
Ağda tüyleri tamamen azaltmaz ama düzenli yaparsan uzama hızını yavaşlatır ve tüyler daha ince çıkar 😌
Tüylerin azalması diye bir durum imkansıza yakın. Çünkü bu senin fenotipin. Bunu değiştirmek zor
Ağda jilete göre bi tık daha iyi şekersiz agda bulursan onu kullan ama ben lazere gitmeni öneririm
Ağda iyi bir şey bence herkesin cildine uymayabilir ayrı mevzu, bide çıkan kılları 3 bıçaklı bir jiletle alabilirsin ve kesinlikle kabak kese, kuru fırça kullanman lazım daha pürüzsüz ve neredeyse yok gibi oluyor:)
Ağdaya bulaşma direk lazer git utanma kaç tane görüyorlar bıkmışlardır onlar da artık 😂😂
Haha evet
Epilasyon yaptır daha iyi oluyor
Lazeri seç benve ağda acıtır ben bir kere yaptım sadeve o da csnım çıkmıştı
Agda yaptıkça azaltır
Kendin yapabilecen mi ağdayıı
Yok
Kuaförde mi
Lazere git cekinilecek hicbirsey yok
Azaltır
İnceltir
Lazere git be en güzeli kaymak gibi olursun :)
Lazer düşünme zamanı gelmiş
Azalmaz
Tanıyı koymam için fotoğrafla görmem lazım
Jilet asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?