Güzellik & Bakım Tüyleri almadan önce de bakım yapılır mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tüyleri almadan önce de bakım yapılır mı, yapıyor musunuz?#Edamedapürüzsüzvücut ❀ℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶❀ Tüyleri almadan önce de bakım yapılır mı? Cevapla Bakım Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Yok ya gerek yok nasl ama cildin cok kuruysa hafif kremle yeter 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Evet yapılmalı 1 0 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cildi at kili fırça ile fırçalayıp jiletledikten sonra üzerine bebek yağı, krem falan sürünce güzel oluyor 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani Sakala Bıyığa şekil veririm bazen ama Koltuk altı falan kökünden keserim 😅 1 0 Yorumla
Gökçeeeeeem Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğer tıraş bıçağı kullanıyorsan yapmalısın kesinlikle 1 1 Yorumla Ahmetkurt1071 +1 yıl Sen ne kullanıyorsun Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl gerek yok asıl alındıktan sonra yapılmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok ya gerek yok nasl ama cildin cok kuruysa hafif kremle yeter
Evet yapılmalı
Cildi at kili fırça ile fırçalayıp jiletledikten sonra üzerine bebek yağı, krem falan sürünce güzel oluyor
Yani Sakala Bıyığa şekil veririm bazen ama Koltuk altı falan kökünden keserim 😅
Eğer tıraş bıçağı kullanıyorsan yapmalısın kesinlikle
Sen ne kullanıyorsun
gerek yok asıl alındıktan sonra yapılmalı
bence gerek yok canım
Aldıktan sonra nemlendirici kullanıyorum.
Aldıktan sonra yapılmalı diye biliyorum
Aldıktan sonra yapıyorum
Afedersiniz kuş muyuz, çünkü insanda kıl olurda.
daha çok aldıktan sonra yapıyorum
Sonrasi daha mantikli
Yapmıyorum
Cansın beybi
Kadın olmaz zor iş
Lazer
Duş alınabilir önce