Güzellik & Bakım Kıllarımı aldım lekeler oluştu, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kollarımı epilatörle aldım. Ve bir kaç saatin ardından izler oluşmaya başladı. şu an hafif kızarmış gibi hafif kahverengi lekeler var ne yapmalıyım. Güncellemeler+1 yıl hizliresim. com/4gzn3t8 Kıllarımı aldım lekeler oluştu, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Oguzergunn1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Epilatör İle Almasan İyi Olurdu Bence Paraya Kıy Bir IPL Al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl para biriktirmeye çalışıyorum ancak biraz zor Yorumla Oguzergunn1 +1 yıl Maalesef Fiyatlarda Yükseldi Yorumla
Canberk987 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Başıma bir olay geldi de kızlardan fikir almam lazım yardım edebilir misiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakmışsın kollarını ciddiyeye git 0 3 Yorumla Soran +1 yıl epilatörle yakabiliyor muyuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hızı çok mu yüksekti Yorumla Canberk987 +1 yıl Önereceğin kıllar için yöntem var mı çok denedim de cinsel bölgede sevmiyorum kıl olmasını utanıyorum çünkü pürüzsüz de olmuyor Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bekle geçer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bir kaç gün geçti Yorumla
Liblib Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bi krem vardı adını unuttum aklıma gelince yazayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkür ederim Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl soğuk press dene 0 17 Yorumla Soran +1 yıl ne kadar süre yapmam gerekiyor Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl bi 15 dk buz torbası koy , duş aldığında duş jeli kullandı isen oda yapar Yorumla Soran +1 yıl kullandım duş jeli bunlar buzla geçer değil mi sinirim bozulmaya başladı artık Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl foto eklesene? Yorumla Soran +1 yıl kolum çok kötü oldu erkek kolu gidi kıllıyım diye giriştim tamamını da alamadım saçma sapan bir şey oldu Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl walla geçmiş olsun... Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim fotoğrafı hemen eklemeye çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl link veya resim eklememe izin vermiyor maalesef sadece bunu yazabiliyorum hizliresim. com/4gzn3t8 Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl Nick görebilsem ben sana atcam :) Yorumla Soran +1 yıl attığım linkte com dan önce bir tane boşluk var kopyalayıp onu silip tekrar deneyebilir misin Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl 1 dk Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl senin bepanten falan kullanman lazım Yorumla Soran +1 yıl çok mu kötü durumu Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl Allah dan bacaklarına ya da bi yerlerine yapmadın , o makineyi çöpe at Yorumla Soran +1 yıl bacaklarıma da yaptım onlarda bir şey yok Yorumla Bay_Sapyo +1 yıl ben susutum , geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl tekrardan teşekkürler Yorumla
Kanunlargibi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Duş aldın mı üstüne 0 7 Yorumla Soran +1 yıl aldım. Yorumla Canberk987 +1 yıl Kıllar için ne daha pürüzsüz oluyor Yorumla Canberk987 +1 yıl Yeni almaya başladım da jilet kullandım tahriş ediyor Yorumla Mucxjzzz +1 yıl @Canberk987 son sorunu gördüm. tavsiyem kızlardan ilişki tavsiyesi alma Yorumla Canberk987 +1 yıl @Mucxjzzz neden ki onlar çok alıyor sanırım iyi bilirler diye düşündüm Yorumla Mucxjzzz +1 yıl @Canberk987 kızlar kız gibi düşündükleri için kızın yararına tavsiyeler verirler büyük oranda. dinlememeni öneririm Yorumla Canberk987 +1 yıl @Mucxjzzz ohaaaa adam 1000 QI Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Epilatör İle Almasan İyi Olurdu
Bence Paraya Kıy Bir IPL Al
para biriktirmeye çalışıyorum ancak biraz zor
Maalesef Fiyatlarda Yükseldi
Başıma bir olay geldi de kızlardan fikir almam lazım yardım edebilir misiniz
1 2 güne düzeliyor fazla takma
Yakmışsın kollarını ciddiyeye git
epilatörle yakabiliyor muyuz
Hızı çok mu yüksekti
Önereceğin kıllar için yöntem var mı çok denedim de cinsel bölgede sevmiyorum kıl olmasını utanıyorum çünkü pürüzsüz de olmuyor
Doktora gittiniz mi peki yanma vs olabilir
Bekle geçer
bir kaç gün geçti
Bi krem vardı adını unuttum aklıma gelince yazayım
tamamdır teşekkür ederim
soğuk press dene
ne kadar süre yapmam gerekiyor
bi 15 dk buz torbası koy , duş aldığında duş jeli kullandı isen oda yapar
kullandım duş jeli
bunlar buzla geçer değil mi sinirim bozulmaya başladı artık
foto eklesene?
kolum çok kötü oldu erkek kolu gidi kıllıyım diye giriştim tamamını da alamadım saçma sapan bir şey oldu
walla geçmiş olsun...
teşekkür ederim fotoğrafı hemen eklemeye çalışıyorum
link veya resim eklememe izin vermiyor maalesef sadece bunu yazabiliyorum hizliresim. com/4gzn3t8
Nick görebilsem ben sana atcam :)
attığım linkte com dan önce bir tane boşluk var kopyalayıp onu silip tekrar deneyebilir misin
1 dk
senin bepanten falan kullanman lazım
çok mu kötü durumu
Allah dan bacaklarına ya da bi yerlerine yapmadın , o makineyi çöpe at
bacaklarıma da yaptım onlarda bir şey yok
ben susutum , geçmiş olsun
tekrardan teşekkürler
Doktora danışın
Duş aldın mı üstüne
aldım.
Kıllar için ne daha pürüzsüz oluyor
Yeni almaya başladım da jilet kullandım tahriş ediyor
@Canberk987 son sorunu gördüm. tavsiyem kızlardan ilişki tavsiyesi alma
@Mucxjzzz neden ki onlar çok alıyor sanırım iyi bilirler diye düşündüm
@Canberk987 kızlar kız gibi düşündükleri için kızın yararına tavsiyeler verirler büyük oranda. dinlememeni öneririm
@Mucxjzzz ohaaaa adam 1000 QI