Kiz kardesimi dovdum ne yapmaliyim?

Az once 10 yasindaki kiz kardesimin kafasina baya sert sekilde tokat attim

sebepe gelirsek bunun bir sebebi olamaz benim hatam fakat cidden cok yoruldum en sonunda tastim

benim buyudugum yer cok kotuydu 12 yasima kadar yatagim olmadi 16 yasinda anca odam oldu bunada sukur annemle babam ayriydi annemle sizofreni hastasi teyzemin buludungu evde yasadik ve annem ile ayni odadaydik burada detay evrmek istemiyorum cunku elim ayagim titriyor

Kardesim bu yasadigimiz ortama ragmen simarik birisi simarik degil yasadigimiz ortamdan kendini korumak belki kacmak icin simarik davranislar sergiliyor

bugun odada oturuyordum tek basima biranda bagirma cigirma sesleri gelmeye basladi salonda kardesim kuzenimle goruntulu konusuyormus ve kuzenimde kardesime aldigi seyi gosterince kardesim kiskanmis bagirmaya cigirmaya aglamaya baslamis annem biranda delirmeye basladi ciddi anlamada psikolojik sorunlari var annemin ve rahatsizliklarida var bir gozu %20 kadar goruyor neyse benim gozum dondu cunku bugun fazla sey yasadim neredeyse 1.5 2 gundur uyumuyorum salona gittim gitdigim gibi bunun kafasina delicesine gecirdim ellerim yandi kendimden nefret ediyorum sonra amnem cocugu odaya goturdu ve daha cok bagiristilar cocugu kenara sikistirmis camdna atiyimmi lan seni diyordu tutmasam supurge sopasiyla dovecekti cocugu beni bosverin bu cocugun psikolojisi ne olucak ne yapmam gerek benim tedavi olmam gerek defalarca anneme beni nolur psikologa gotur iyi degilim dedim birkere bile dinlemedi ne yapmaliyim

Güncellemeler
4 ay
Yorumlariniz icin tesekkurler
Boyle igrenc birinin yazdigi birseyi okudugunuz icinde ozur diliyorum iyi forumlar
Kiz kardesimi dovdum ne yapmaliyim?