Güzellik & Bakım Aylardır kıllarımı almıyorum sizce pantolondan belli olur muuu?🙄🙄🙄🙄? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor dar pantolon giyiyorum Güncellemeler+1 yıl bacaklarımı degil yaaa ozel bolgeyi diyorum Aylardır kıllarımı almıyorum sizce pantolondan belli olur muuu?🙄🙄🙄🙄? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Pantolonun paçası nereye geliyor oturup kalkınca ona bağlı 1 3 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl 😁😁😁 Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl @NE-VAR-KUZUM anladım ben o gülücükleri tamam dkdmsp Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Haha fön çekiyordur kıllara😁 Yorumla
MrtCn023 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kaç aydır almıyorsun ki killarini cok mu fazla uzun duruyor 0 0 Yorumla
HumanKindness Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Olmaz tabiki de, ancak hijyen önemli bu kadar uzatmanız saglıgınız açısından iyi degil 0 0 Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Fermuarini acik unutma disari sarkmasin tuylerin hee bu arada itina ile örgü yapilir😊 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ablacım bize niye soruyon giy bak Allah'ım ya bunu bile soruyonuz 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl 33 yıldır almıyorum. Belli olmuyor hiç 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl çamaşırdan belli olur ama pantolodan asla. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Pantolonun paçası nereye geliyor oturup kalkınca ona bağlı
😁😁😁
@NE-VAR-KUZUM anladım ben o gülücükleri tamam dkdmsp
Haha fön çekiyordur kıllara😁
Kaç aydır almıyorsun ki killarini cok mu fazla uzun duruyor
Olmaz tabiki de, ancak hijyen önemli bu kadar uzatmanız saglıgınız açısından iyi degil
Fermuarini acik unutma disari sarkmasin tuylerin hee bu arada itina ile örgü yapilir😊
Ablacım bize niye soruyon giy bak Allah'ım ya bunu bile soruyonuz
Kıllı iyi yabancılarda almıyor cinsellik işareti kıllar
33 yıldır almıyorum. Belli olmuyor hiç
Olmaz olmaz orunce belki belli olur
uzaydan bile belli olur
çamaşırdan belli olur ama pantolodan asla.
Örülecek kadar oldu mu?
Beyaz giyiyorsan çıkabilir.
Özel bölge mi ıyyyy pis seni
Yuhhh o kadarsa degıl
Sence oluyor mu trolleme milleti
Pantolonu delip geçer mi yahu 😂
😀😀 Dışarı taşmaz dimi
Zahmet olmazsa al artık
Her yerini mi almadın
Beyaz giyersen belli olur.
Olmaz emin ol tayt giysende olmaz
Iyyyy evet