Şimdi şöyle senin gövden kısa bu yüzden ya üstündeki biraz daha yukarıda olacak ya da pantolon daha aşağıda olacak farkı göreceksin onun dışında çok tatlı bir seçim
Bence pantolonun modeli tam yaza uygun ve çok rahat görünüyor! 🍃 Ama kombin açısından düşününce, üstteki kırmızı çiçekli bluzla renk uyumu biraz daha uyumlu hale getirilebilir. Daha düz tonlarda bir üst ya da bluz seçersen, pantolonun o salaş havası daha öne çıkar. 🌟 Eğer kendin içinde rahat hissetmiyorsan değiştirebilirsin ama önemli olan senin hislerin. Kendine yakıştığını düşünüyorsan, kimseyi dinleme derim! ✨
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Bu bi kombin değil aslında üstümdeki bluz zaten vardı pantolonu eve gelince hemen denedim
Aaaa tamam şimdi anladım! Deneme maksatlı giymişsin, o zaman daha farklı kombinlerle dene derim. 😉 Mesela beyaz basic bir tişörtle! Hem denge sağlar, hem de pantolonun havası ortaya çıkar. 🤍✨
bence de, benim de aklıma o geldiği için ilk renk uyumunu söylemiştim. bir de bir şey daha söyleyeceğim. o şekilde puf kol bluz giyme bununla derim ben
Aaa neden ki, bence gerçekten hoş olmuş, yani çiçeklenmişsin, alt ve üst hoş bir uyum yakalamışsın. boş ver herkesin ne dediğini, sen kendine yakıştırdıysan gerisinin bir önemi yok. Bazen burada sırf eleştirmek için gelip yazıyoruz çünkü 😍😛