Sevgilimle tartisma sebebimiz.
Ya ne gycem o zaman ben
Cok zayifim bol gyince hic hos durmuyo.
Orta yol nasil bulunurr?
Ya ne gycem o zaman ben
Cok zayifim bol gyince hic hos durmuyo.
Orta yol nasil bulunurr?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kalıbı dar olup üstüne yapışmayan pantolon bulsan bende zayıfım bazıları öyle oluyor. Yani üstü vücuduma tam oluyor biraz uzun giyiniyorum hem zayıflığımıda örtmüş gibi oluyor. Altıda zaten bacaklarım ince olduğundan tam belli emtiyor ama kalıbı yine dar. Birde ispnyl pç. pantolonları dene onlar kötü durmuyor
Mesela bir marka ornegi verirmisin. Bol olunca valla iyi hissetmiyorum ben ya. Yakismiyo
seni çok iyi anlıyorumda benim öyle marka durumum pek yok yani rastgele girerim mağazalara bakarım beğendiğim olursa alırım... Çünkü markaların her ürünü aynı olmuyor. Genelde siyah dar kesim pantolonlar kot değilde daha yumuşak olanları üstü dar olsada alt kısım o kadar belli olmuyor. Geçenlerde defacto da isp. pçl. pantolon gördüm aldım iyide çıktı kullanıyorum üstü tayt gibi oldu ama uzun giyindim kapattım altıda zaten bol. Eğer daha iyi markalarda bulamazsan aradığını defacto gibi yaygın olanlarada bak denk gelirsen hoşuna giderse alırsın
Cok tsekkurler. Senin basin kapali mi. Yani boyle gyinmek senin tercihin mi
ben kapalıyım kendi isteğimle yapıyorumda kısayım ve kilo alamıyorum üstümde bol giyinmek güzelde pantolonda bol giyinince içinde kayboluyormuşum gibi hissediyorum. Boyum uzun olsa sorun değil ama kısayım rahat edemiyorum. Bende ispnyl pçl. denedim güzel durmaz sanıyordum ama baya düzgün durdu bacaklarımın inceliği işe yaradı diyebilirim :) üstüne biraz uzun giyinsem yetiyor zaten. Onun dışında dar giyersemde tayt gibi olmamasına dikkat ediyorum. Ayarlayamam sanmıştım ama kıyafetleri araştırmaya başlayınca ortaya bir şeyler çıktı :)
Ne var dar pantolonda anlamaıdm genelde hep dar pantolon giyerim sevgilim sadece etek boyunu sorun yapar
dünden beri konuşmuyoruz sevgilimle bu sebepten. sevdiğimiz için kıskanıyoruz hak verin. eger gercekten sevdiğin biriyse buna degecek bişeyse bence fazla dar giymeyeyebilirsin.
Ne giyinmek istiyorsan onu giyin. Sırf sevgilin istedi diye kendi değerini yok sayma.. Mutsuz olmaya devam edersin..
Cevap
20Cevap
yol wer sevgiline dar kafalı insanlarla uğraşmayın beaa
Yeminlen aynısını yasadimmmm boyum da uzun degil ki yakismiyo ama dediğini yapmadim sende yapma 😂
Giyme bişey ya sevgilin için giyineceksen.. oldu olacak sana bir liste versin yapılacaklar yapılmayacaklar diye ona göre kombinasyon yap
Seni değiştiren birini değil seni sen olduğun için seven birini sevmek gerekir.
Kizlara hicbi sey giydirmeyen bir erkek nesli var gunumuzde
Şimdi erkeklerin bile çoğu dar pantolon giyiyor.
Ne var bunda? Giy sen istediğini.
👏👏
Ayrıl. Seni sen olduğun için seninle beraber olmuyordur.
Dar pantolonun üstünü örtücek montlar giyin sıkıntı kalmaz.
Sende yakismxaginni dusunse gyme der bir bildqi var
Adam akilli pantolon giy dar giyip gotunu mu belli ediceksin
esofman dicemde benim eski sevgilim ona bile kızıyodu
bu modadan önce ne giyiyordun giymeyin dar pantolan ya
Boru paça geldi aklıma direk :/
Barzoları böyle toplayın kalmasınlar bize :D
Bitir o ilişkiyi hayır gelmez
şalvar pantolon giy soğusun
buna bile kızıyorsa işin zor ya :/
Hayatta giymem rahatsız oluyorum.
Evlilikte ise dinim gereği uyaririm ama ister takar ister takmaz onun bileceği iş.
bence dar dan vazgeçme bol pantolon tarzım değil
etek çarşaf kara çarşaf fistan
Nekadar çağdaş bir sevgilin var
Ne istiyorsun adam sana aşık işte gerisini boşver
şalvar olabilir aslında
şutla gitsin hacı.
Etek
Üstüne uzun giy çözülsün
Ne bilek
etek giy, kot giy.
Giyme işte 😠
karışmasınlar kıyafetlerimize