Hayır kesinlikle ben aldırdım küçükken arkadadima öğrenmesi için olmayan yerde omuzunda denettim iyi oldu Öğrendi evet ama izi kaldı bende omuzlarımda aldığı yerden 7 ay öğrensin diye aldırdım bilmiyordum küçüktüm Onun sayemde mesleği oldu benim sayesinde kanatlı meleklerim ,,😆😆🤭
Merhaba ; hanımefendiler için gerçekten farklı bir sendrom olduğunu duymuştum bana göre alınması gerekiyor ki şöyle söyleyim heryer pürüzsüz ve tertemiz İpeksi iken bel bölgesinde bulunan sarı tüylerin özel anlarda veya tatilde bazı şeyleri zehir etmesine izin vermemek adına bence alınması gereken gereksiz tüyler olduğunu düşünüyorum 🤔 soru İçin teşekkür ederim iyi günler dilerim 😎😇
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaşlar bu soruyu keşke sadece kızlar cevaplasaymis. Etrafta maymundan hallice killariyla gezen erkekler değil.
Sırf erkek rahatsız diye alınması mecbur olmayan, kendimi de rahatsız etmeyen o tüyleri almazdım. Biz ne istedik te siz yaptınız l*n erkekler. delirdim erkeklerin yorumlarına ya, ne haddinize kıl yumaklari😠
Armut tüyleri onlar almak zorunda değilsin ve almayınca kirli olmuyorsun nedir bu saçmalık anlamış değilim bu arada alırsan, kıl kökleri boşalır; hormonların etkisiyle siyahlaşabilir veya daha kalın çıkabilir.
Ay siz erkekler maymundan hallice, buna takılıyosunuz yani, cildiricam keşke bu ağda erkekler için olsa biz kadınlar orman adamı gibi gezseydik, deseydik bir de bu pozisyonda bu tüyler hiç olmuş mu😏😏
@Melankolikquenn kaderin cilvesi işte, ne yaparsın güzelim 😂Erkek olsun da ister maymun ister şempanze olsun , mideniz kabul ediyor 😂 Biz ise hem künefe olsun hem de bazen kaymaklı bazen de dondurmalı olsun diyen tarafız 😂
@Melankolikquenn cevap zaten ironik 😂Bel bölgesindeki ince sarı tüyleri göreceğin tek pozisyona atıfta bulundum ironi olarak 😂 Kadınlar problem yapıyor, benim ne suçum var 😂
@kimbilirr890 kadın dediğin kusur sayılan şeylerle güzel.. kırışıklık gibi, ayva göbek gibi.. kusursuz ancak biblo olur, o da bir köşe de sadece eskimeye bırakılır..