Kabalık sayılacak bir şekilde rahatlık gerekmese bile kişinin vücudundan, özel bölgelerinden (hatta kıl yüzünden utananlar bile vardır ) kesinlikle utanılacak şeyler değil. Karşıdaki kişi de büyük ihtimal alışık olduğu için umursamayacaktır. Kısaca fazla kasmaya gerek yok.
Evet kesinlikle fazlasıyla doğal ben de ilk gittiğimde böyle olmuştu çünkü o kadar utanmıştım ki inanılmaz utanmıştım ya normal bir utangaçlık değildi yani bitene kadar böyle saatler geçmiş diye hatırlıyorum halbuki ama sadece geçen 1 saat fazla değil böyle 1 saat bana sanki on saat gibi geldi
Kişiden kişiye değişiyor kimi karpuz gibi yayılmaya hazır ve nazır bekliyor kimi de benim gibi kıl için gittiği epilasyon merkezinde kıllarından utanıp bacağını bile açmaya çekiniyor😃
Ayyy ben çok utanmıştım Lazya adında Rus bir uzman benle ilgilendi kadınla konuşa konuşa rahatladım yoksa baya uzardı seans işten ayrıldığını duyunca baya üzülmüştüm.
Valla ben erkek olduğum halde biraz çekindim ve çok bayan vardı birde uygulamayı yapan bayandı. Ama çok memnunum istenmeyen kıl tüy derdim kalmadı. Bi ense kaldı