+1 yılben saçı olmayan bir kadına 2 türlü bakarım. ya hastalıktandır derim ya da geçmişte çok acılar çekmiştir o yüzden bilerek kestirmiştir derim. iki türlüde zor bir durum. saçı uzun olan bir insan olarak saçlarını kaybetmenin verdiği hüznü çok iyi anlayabiliyorum. bana göre kadını kadın yapan edebi, ahlakı ve karakteridir. saçı olsun ya da olmasın o onu farklı yapmaz. sadece göze farklı görünür. farklı olmakta özel hissettirir. iyide olsa kötüde olsa farklı olmak özel "hissettirmelidir". en azından aranılan insan olursun arayan insan değil ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadını kadın yapan oturmasını kalkmasını bilmek, namusunu koruyabilecek güçte olabilmektir. Erkeklerin %99.999 unun bayanlarda dış görünüş ve fiziğine odaklandığı gerçek ve tartışılamaz bir durumdur lakin Allahtan gelen bir hastalık, iddia ve yahut kaza sebebi ile oluşan saç ve kaşların yitikliğinde durumunuzun acındırıcılığını kafanızdan atmanız gerekiyor. Güzelliğiniz bir tutam saç a borçluysanız bırakın sevmeyelim biz kadınları. İyi olabileceğini Yeniden saçlarına kavuşacağın günü hayal et. Derdini verendedir dermanı
61 Yorumla- +1 yıl
harika bir şekilde tanımlamışsınız tebrik ediyorum...
+1 yılHepimizin saçları en kıymetlisi, ama dahada kıymetlisi var ki sağlığımız.
Böyle düşünüp kendini üzme lütfen, sen çok dayanıklı ve güçlü bir kadınsın.
Hem gerçek saç peruklar var, kendini kötü hissedersen alırsın, zaten kış şapka takarsın :) Sen yeterki iyi ol, saçın olmasın ama gülüşün güzel güzel olsun hep.
Bak Vahide Gördüm o kadar güzel güler ki tedavi olduğu dönemde hiç saçsızlığı göze bile çarpmadı. Sen yeterki güçlü ol, saçla kadın olunmuyor.103 Yorumla
Soran+1 yılCanımsın.. gülümsemeyi unutmamaya çalışıyorum teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤
- +1 yıl
<3 Güldürürüm ben seni canım benim :)
Saç Bakım konusunda 3,8b cevap paylaştı. Son derece cekici bulurum, bknz: V for vendetta - Natalie Portman
www.smashinglists.com/.../Natalie-Portman-Bald.jpg
ayrica feminist bir görünüm, bknz: Charlize Theron, Mad Max Fury Road
d3lp4xedbqa8a5.cloudfront.net/.../...-theron-1.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılBen bu hatun kadar güzel degilim ama :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Saç Bakım konusunda 43,8b cevap paylaştı. “Saçlarını sevdik, hele bir de sarışınsa daha çok sevdik
Ağızlarını sevdik, hele bir de şehvetli ve dolgun ise daha çok sevdik.
Göğüslerini sevdik…
Bacaklarını sevdik, hele bir de sütun gibiyse bayıldık.
Kalçalarını sevdik…
Gerçekten güzel vücutlu ve “çıtırsa” daha çok sevdik… ”
Yolda, arabada, televizyonda, internette onlara hep “baktık”
Her yerlerine iyice ve dikkatle baktık.
Pek iyi görememiş olacağız ki bir daha baktık.
Bir daha ve bir daha…
Kadınların her yerlerine baktık ama gözlerine ya hiç bakmadık ya da baktığımızda çok geç olmuştu…
Biz kadınlara çok dokunduk! Onlar istese de istemese de dokunduk.40 Yorumla
+1 yılİnsanlar boşunamı kafasını kazıtıyor yahu tabiki güzel duruyo hatta geçen gün kuafördeyim bir kadın geldi çokta güzel görünmüyordu yüzü açıkçası ben 0 attırmak istiyorum dedi. Herkes kadına bir kere baktı yakışmaz çok kötü durur diye düşündüler. Ama hiçte öyle durmadı meğer kadının güzelliğini gölgeleyen saçlarıymış. Cillop gibi tarz bir şekilde çıktı kuaförden. Kaş konusuna gelince şimdilerde insanlar varolan kaşlarını beğenmeyip dövme yaptırıyorlar bunuda bir düşünebilirsin ya da kaş kalemi hayal ettiğin şekli bir çırpıda verebilirsin. :) Hayata olumlu yönleriyle bak sen kendini güzel görürsen herkes seni güzel görür emin ol. Kıl yün tüğ bunlar hikaye sen kendini güzel bulduğun kadar güzelsindir :)
51 Yorumla- +1 yıl
Bravo cok haklısınız 😊
Kadın saçıyla değil duruşuyla, onuruyla, asaletiyle, gülüşüyle, güzel bakışlarıyla ve sözleriyle var olur. Saçı perukla , kaşı dövmeyle halledersin. Çok geçmiş olsun şekerim. Hayat insana bazen engeller sunabilir. Engelin yüksekliği ya da kaç tane olduğu sadece bir ayrıntıdır. Sen de o engelleri aşacak güç olsun yeter ki. Tedavi sürecinde bu tip durumlara takılıp kendini üzme. Hayatının en güzel dönemindesin. Engelini aş ve daha güçlü bir kadın olarak, kaldığın yerden devam et hayatına. Sevgiler.
30 YorumlaSaç Bakım konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hala kadındır. Hala güzeldir. Hala farklıdır.. İsterse kolu bacağı olmasın seven insan her halinle kabul eder. Nihayetinde kıl. Kılda keramet olsa diye bir söz vardır. Bu gibi şeylere takılıp üzme tatlı canını. Bu gibi durumları dalga konusu eden insanların ezikliğinden daha ezik olamazsın. Hayatta başarılar dilerim. Hep gül
https://i.hizliresim.com/Vvbq8r.jpg90 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Canim benim, biz kadinlar için saclarimiz cok önemlidir. Ancak sahip olduğumuz tek sey saclarimiz degil.. Sevdiklerimiz yanimizdaysa, huzurumuz varsa geri kalan herseyin bir çözümü var. Saglik probleminden dolayi kaybettin sanirim, ama mutluluk herseyin ilacidir, unutma. Gulucuklerini, icten kahkalarini eksik etme günlerinden. Dökülen sac yerine gelir yeniden. Ama bir SEN daha gelmez. Oyuzden bunun bilinciyle asla salma kendini.. Siteden gördüğüm adariyla cok güçlü bir kadinsin. Yenilmeyecegine yürekten inanıyorum.
Hem ayrica kistayiz. Bereler, kapsonlular var. Gercek sactan peruklar var. Kaslarini boyayıp istedigin sekil cizersin. Takma kirpikleri kullanirsin.. Birazda iyi taragindan görmeyi dene. Komple arinip yeniden doğmuş gibi olacaksin.. Saclarin da kirpiklerin de de saglam cikacak, hayata daha pozitif bakacaksin..
Uzun yazdim sanirim, kusuruma bakma lutfe. Gülücükler yüzünden eksik olmasin 😊😊10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılSaçlar ve kaşlar kadınlık belirtisi değildir, erkeklerdede vardır. Mesela göğüs kanseri kadınlar göğüslerini aldırmak zorunda kalıyorlar ya, sanırım öyle birşey bu dediğin. Ama fazla düşünme. Aynalara bakmazsın. Bir süre sonra alışırsın. yüzü lekeli insanlar'da disarda fondöten sürerler ama eve gelince yine kendileriyle basbasa kalirlar. Belkide seni anlamadigimi düsünüyorsun, kismen anliyorum. Ilerde daha güzel bir sekilde cikacaklar emin ol, hastalik hücrelerine tamamen veda ettiginde yeni dogmus gibi olacaksin, cildin ve sac diplerin yenilenecek. Kendini kötü hissetme, tüy senden ne eksiltmis olabilir ki? 😌
Bence sen hala oldugun gibi, sen oldugun icin güzelsin.00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılhastalık sebebiyle oldugunu düşünüyorum.
SAc bir bireyi kadın yapıyor ise eğer uzun saclı erkeklerde mantıken kadın olurdu. Hayır canım arkadasım. Öyle lütfen dusunme. SEni saçlarından ve kaşlarından dolayı erkek veya kadın olarak görmek isteyen insanları kulak ardı et.60 Yorumla - Saç Bakım konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için cinsiyetten önce şahsiyet gelir ve bu yüzden hiç bir zaman kadınlığımı öne çıkaracak şekilde giyinmem.
Çünkü yaratılıştan gelen güzellikten ziyade düşüncelerimdeki güzellikle tanınmak önemli benim için.
O yüzden hiç bir sosyal medyamda fotoğrafım yoktur. Çünkü beni ben yapan saçlarım ya da gözlerim değil düşüncelerimdir.
Sen de bir an önce sağlığına kavuşursun İnşallah.
Fakat yine saçlarından çok düşüncelerin önemli olacak :))20 Yorumla
+1 yılEvet kadındır kadının kadın olduğunu gösteren saçları kaşları değildir. Sen bir kadınsın hemde birçok kadından daha güzel bir kadın seni o halinle de seveceklerinden emin olabilirsin. Seni saçların için değil kalbin için sevenler olabilir olur da bırak çevredeki saçma sapan laf yapanları sen sadece yaşadığın hayattan zevk almaya bak 😇
20 Yorumla
+1 yılSaçları ve kaşları olmayan bir akrabam var 😐 erkek o ama olsun 😄 sıkıntınız aynın😄 doğuştan öyle 😐 çocukluğunu geçirdi öyle 😐 kendini çocukken daha kötü hissedersin emin ol 😐 çocuksun... Arkadaşların dalga geçer senle ama onlar da çocuk 😐 anlamıyorlar... Sen üzülüyorsun 😐
Bir çocuk atlattı ya bunları sen de atlatırsın ablacım 😄 dert etme 😄
Allah başka dert vermesin 😄20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok, dazlak kadınlar da kendini gösteriyor. Çok da tarz olabiliyor.
Ama senin tarzın o değilse başka şeyler yapabilirsin.
Bir trans kadin olarak sana şunu çok net söyleyebilirim, kadın olmanın saçla tırnakla hatta vajinayla hiç alakası yok. Kadın olmak şahsiyettir karakterdir. Hislerinle kadin olursun beyninle olursun.
Lady Gaga'nın da saçı yok o gördüğün müthiş saçların hepsi peruk. Kendine bir tarz yarat çeşitli peruklar al her gün bambaşka ol. Bunu saçları olan bir çok kadin da yapıyor.01 Yorumla- +1 yıl
Ekleme yapayım, protez saç diye bir şey var. Tam olarak peruk değil ama aynı mantikta uretiliyor. Daha saglam ve kaliteli oluyor havuza duşa falan girebiliyorsun, takma tırnak gibi. Yapışıyor o kafaya 1 ay kadar cikarmasan duruyor diye biliyorum.
+1 yılKadını gösteren saçları değildir kesinlikle !
https://i.hizliresim.com/E5jb7g.jpg75 Yorumla
Soran+1 yılBen bu hatunun yanından bile geçemem :))
- +1 yıl
Bende geçemem zaten sorun değil :D :D
Soran+1 yılAhajah 👍
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama bu hiç bir şekilde kadın olduğunu göstermez. İlgi çekici bir kadın olmak için çok basit seçeneklerin olabilir. Ama dikkat çekilecek yerlerini açmak asla kadınlığı açığa çıkarmaz
- +1 yıl
@siyahaltin Bence haklı yani ben şu kadını fiziği iyi olarak gösteririmde tip saç vasat :D
Kadındır tabi herkesin eksik bir yönü var mutlaka bu da senin küçük bir eksikliğin. Sırma saçlı süper vücutlu olan kızlarda var ama çoğunun karakteri kişiliği sıfır.. O yüzden onların güzelliğinin hiçbi değeri yok sen sevdiğin insanı bu halinlede çok mutlu edebilirsin bu halinlede çok mutlu olabilirsin
40 Yorumla
+1 yılcanım yemeği salçası kadını kalçası gösterir uzar o saçlar yine çıkar lepiska gibi olur neden özgüvenini düşürüyosun? sen hala çok güzel bir kadınsın bende kapadım saçımı kadın değilmiyim aksine kensini helaline saklayan güzel bir kadınım böyle düşünme.
10 Yorumlabir kadın istem dışı saçsız kalıyorsa o benim gozumde en kadın olandır. ben daha cok ilgi duyarım aslında. neden dolayı saçlarını kaybettin bilmiyorum ama. manevi yönden daha fazla ihtiyac duydugunu düşünütüm empati yaptıgımda. onun dısında tarz olsun dıye saçlarını kazıtan orası burası dovmeli kız çeşitleri iticidir.
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. öncelikle geçmiş olsun
benim görüşüm şudur uzun saç bir bayana yakışır yani bayan uzun saça yakışır değil saçının şekli şemali senin kim olduğunun ya da özgüvenin sebebi değildir önemli olan kalbindir bu yüzden kendinle barış derim saçın olsun ya da olmasın sen hala sensin ve kendinden utanmamalısın;)10 YorumlaKaybetmek ayrı bir şey..
İyi niyetli bakan kimse, zaten ilk bakışta kötü düşünmez, şahsım adına söylüyorum.
Tedavi görüyorsunuz sanırım, Geçmiş olsun, kısa zamanda düzelmesi dileklerimle acil şifalar.60 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir ara depresyona girdim. Çok farklı olaylar yaşadım. Yaklaşık 14 yaşımda falanım. Orta son işte. Saçlarımı kestim. İlk önce hiç insan içine çıkmadım. Sonra kapşonlarla falan. Hayatımın en zor dönemiydi. Çünkü ozamana kadar saçlarım hep belimi aşıyordu. Kendimi beğenmiyordum. Aynaya baktığımda genç bir kız değil, sanki tamirci bir çocuk görüyordum. 1 senede omuzlarıma indi saçım. Ama o günler hala çok zor. Kötü hissetme. Aksine kendine güvenmenin tam zamanı.
10 Yorumla
+1 yılDış görünüş için saçlar önemli tabi.
Ama "Dış Görünüş Sadece Basit İnsanları Etkiler." diye boşuna dememişler.
Basit insanların ilgisine daha az maruz kalırsın.
Kadını kadın yapan hayattan çıkardığı dersler, olaylar karşısında tutumu, masumluğu ve kesinlikle kişiliğidir.
Geçmiş olsun umarım tedavi olumlu sonuç vermiştir.20 Yorumla
+1 yılToplum sana kadın desin diye mi kadın oldun? Hayır. Çevreyi takma kendinle barışık ol. Mutlu ol. Bakış açısını değiştirmek hayatını değiştirmektir. Ne olursan ol ruhunla ve kişiliğinle on plandasın. Hem ne var ki, istediğin turde perukla istediğin şekle girebilirsin. Kendi güvenini kendin yarat. İşte böylece sadece kadın değil gelmiş geçmiş en güçlü kadın olursun 😊😉
10 YorumlaSaçları severim ama olmaması kadın olmanı değiştirmez. Duyguların, düşüncelerin, fikirlerin davranışların, mimiklerin, ses tonun ve yüreğin senin hala kadın olduğunu herkese hissettirecek özelliklerinden bir kaçı. Kimse birini saçlarıyla sevmiyor. Ya da saçı var diye anne olmuyor. =)
20 Yorumla
+1 yılSaçların yine gelir korkma. Allah karakterden yoksun etmesin kimseyi. Bir kadın ailesine sevdiklerine sadık olursa, nerde nasıl davranacağını bilirse, karakteri ile kendini sevdirirse asıl o zaman kadındır. Geçmiş olsun bu arada.
71 Yorumla
+1 yılTabi ki vardır. Sen ses tonunla varsın, kadınsı nazik hareketlerinle varsın, hamaratlığınla varsın, karnında bir dünya taşıyabilecek güce sahip olmanla varsın. Saç kaş değil kadınlık. Sen şimdi daha güçlü olduğun için daha bir kadınsın.
40 Yorumla
+1 yılKadını kadın yapan fikirlerdir, davranışlarıdır, tavırları ve mimikleridir. En önemlisi de yüreğidir. Saç dediğin ne ki? Üç beş kıldan ibaret.. o kıllar olmadan da dünyanın en güzel kadını olabilirsin..
40 Yorumlavalla ben öyle bir kadın gördüm ki zamanında ablamın arkadaşı kaşları ve saçları yoktu onu görünce dedim içimden bu kadar mı güzellik olur saçları olsaydı yolda gören erkek evlenme teklifi ederdi herhalde o derece yani ama herkesin imtihanı farklı tabi
sana da Allah şifa versin10 Yorumla
+1 yılsaçlarını kazıtsın ya da erkek modelleri yapsın
erkek gibi giyinsin (erkek pantolonları erkek kazakları erkek montu vs)
takı makyaj bunlardan bakımdan uzak dursun
sonra erkek fatmaya kim bakar sence
diğer tarafta beline kadar saçları olan parmaklarında ojeleri olan bakımlı şık kadınsı topuklu ayakkabılar seksi hatun varken o kele kim bakar sence.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadini kadin yapan ne saçi ne memesidir...
Kadini kadin yapan dik durusu, merhameti, onurlu mücadelesi ve gülümsemesidir.
Sen saçin dökülse de kadinsin memen alinsa da kadinsin kendini oldugun gibi sev hepimiz birbirimizden farkliyiz saçimiz basimiz hastaliklarimiz bunlarin farkli olmasi bizim karakterimizden ödün vermemiz degildir.
Bir mekana girereken ne kadar disiligin ön plana çiksa da asil olan kisiligindir. Davranislarindir ve eminim oldugun gibi çok güzel bir kadinsin lütfen kendine deger ver ve insanlarin ne dedigini pek umursama çünkü disilige çok önem veren insanlar kisiliklerini pek gelistirememislerdir.00 Yorumla
+1 yılkadinlik sacla olur mu? kadin istedigi her an cekicidir. bir kadinin gozleri onemlidir bakislari onemlidir gulusu önemlidir. peruk zaten gereksiz bir icat bence, bu durum ozguvenini dusurmesin. instagramda pembekurdeleli adinda bir bayan var onu takip etmelisin sana yardimi olacaktir😊 saclarini kafaya takma yeniden ciktiginda cok daha guzel ve canli cikacaklar
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Özgüveni geç sağlığın daha önemli..
Seni birilerinin kaybetme veya sevmesinden çoknhayata barılık ol tedavisi var belkide..
Hiç yoksa bile sen o halde kendinle barışık ol.
Değiştiremediğimiz birşeyi kabul etmekte bir yoldur..50 YorumlaElbette kadındır.
Kökü kendinde yine uzar eninde sonunda.
Peruklarda bunun için var zaten çok geçmiş olsun
Sağlığın saçtan daha önemli, saçın yerine peruk geliyor ama sağlığını bir şey dolduramaz.
Kimsenin lafına da aldırma çoğu perukla gerçek saçı ayırt edemiyordur.21 Yorumla
+1 yılGeçmiş Olsun.
”Bizim Rahmetimiz İse Herşeyi Kuşatmıştır.” (Araf-156)120 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok gecmiş olsun hiç üzülmeyin eminim ki yüreğinizin güzelliği yeter önemli olan karakter Rabbim can sağlığı versin peruktu saç ektirmedir herşeyin çaresi var hiç Can'ınızı sıkmayın Rabbime emanetsin
20 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım var depremden sonra saçlarını, kaşlarını, kirpiklerini her türlü tüy özelliği taşıyan yapıyı kaybetmiş ama aşırı güzel.
kadını gösteren yüz biçimi, dudakları ve burnu arasındaki uyumdur. saç aksesuardır ve bazı seyler aksesuarsız da güzel olur. sıkma canını.00 YorumlaKesinlikle boyle dusunup kendini sıkma dis gorunuse onem veren erkekler cogunlukta tabiki ama sonsuza kadar kaybetmedin ya uzar bu sac degilmi herseye ragmen guclu ol ve kendini guzel hisset bence birinin sacindan etkilenip onunla olmak cok sacma bisey
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılevet kadındır, baş örtüsü ya da şapka taktığında saçların görünmüyor o zaman kadınlıktan mı çıkıyorsun. Kaşlar için aklıcı makyaj ile kolayca çözüm bulabilirsin bu arada sakın kendini kötü hissetme, hem bir çok yabancı kadın ünlü biliyorum saçlarını kazıtan gayette kadınsı duruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKadini kadin yapan tavri ve durusudur !!!
Disini degil beyninin icini guzellestirmek onemli. Dis gorunusun icin seni herkes ister begenir ama iceriyi goremeyenle benim zaten isim olmaz beyni olan insanin degerleri vardir ambalaj degil icerik cezbeder 😉00 Yorumla
+1 yılTabii ki kadındır.
Kadınlık saç ile makyaj ile olmaz , ruh ile karakter ile vefa ile olur
s-media-cache-ak0. pinimg. com/.../...28c33093c0. jpg10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun hastalıktan ötürüyse. yo sorun değil inan. Kadın zaten bakımlı olmaya çalışıyorsa bu her halinden belli olur. bakımlı kadın hem kendine hem karşısındakine saygılı kadın demektir. saçın pek bir önemi yok ya. sevgi saca bağlı değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır kadını kadın yapan östrojen ile şekillenen vücudu ve düşünceleridir. Saç erkek ve kadında aynı şekilde bulunur tek fark erkeklerin hormonu saçları dökerken kadınların ki güçlendirir. TOplumda yanlış bir algı var kadınlar uzun erkekler kısa saçlı ben buna katılmıyorum kesinlikle evli olsam eşimle aynı saç stili yapmak istiyorum
00 Yorumlakadınlık ya da erkeklik görsellik değildir. Zeka, akıl, yürek bütünlüğünde oluşan sağlam ve verimli kişilik ve karakterdir. Saç kılı, tüyü önemsiz. Şahsen bana saçsız daha çekici gelir. Kalıplarla yaşamamak lazım
20 YorumlaUzun saç her zaman kadını kadın gibi gösterir ve bakımlı olması şart , süpürge kafalı gezmeyin
16 Yorumla
Soran+1 yıl😳 peki teşekkür ettim
Soran+1 yılGizli sormadım
Soran+1 yılHayır hiç gizlemedim yanlışın var hem ne önemi var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kuzum sen gercekten cok iyi anliyorum psikolojin bozuk insanlar sana cok guzelsin deselerde sen kendini iyi hisetmiceksin ama 2 seneye sacin uzar cunku ben kemotherapi kulandigimda sacimi avuc avuc kaybetigime girdigim bunalimi hala atlatamadim sacim Şu an goguslerime kadar ama hala bana kisa gelior :/
06 Yorumla
Soran+1 yılTedaviden sonra ne kadar sürede uzadı?
Cevap sahibi+1 yılomuzlarima kadar olmasi icin 1,5 sene surdu zaten tedavim bitmeden saclarim uzamaya basliyordu ben kestirmek istemiyordum her uzayis biraz umut veriordu
Soran+1 yılKemo-radyoterapi den ne kadar sonra mesela 1 2 aya çıkıyor mu
Cevap sahibi+1 yılben 28 ocak yatim hastaneye nisanda cikmaya basladi sacim ama ben tek chimio aldim ve birinci chimiom digerlerine bakadar cok kuvetliydi 6 ay chimio almama ramen nisanda cikan saclarim fazla dokulmedi o yuzden
Soran+1 yılAnladım, benim işler biraz karışık sanırım saçlarımı bir daha goremeyecgm :)) teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılhayir oyle dusunme karisik oldugundan sanmiyorum her therapinin farki vardi bende senin gibi olumsuz dusunuyordum cunku karsi odada yatan bir cocuk vardi onun saci dokulmemisti sadece azalmisti
Onemli olan ruh emin ol buna. Ben hayatim boyunca gep en guzel kizlarla sevgili olmaya calistim oldumda ama biraz taniyip kisiliginin bana uymadigini anlayinca dunya guzeli bile olsa ayriliyorm olmuyo yani seni taniyan kiside senin ruhuna asik olursa gerisi emin ol umrunda olmaz. Hem bunu kendi lehine cevirip farkli bir tarz da edinebilirsin canni skmaya degmez bence
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu kızlar saçlarını kısa kestirmesin Vileda sapı gibi geziyosunuz ortada.
143 Yorumla- +1 yıl
@Ankarasız sen ne dion la canım kardeşim ağızlı
kötü hissetmeni gerektirecek bir şey yok.
sen sağlığının yerinde olmasına bak.
bir kadında saçtan çok daha önce olması gereken şeyler var emin ol...30 Yorumla- Saç Bakım konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçının uzunluğu, kısalığı veya yokluğu değildir kadını kadın yapan...
Hala, içinde bir yerde dişiliğini hissediyorsa umutsuzluğa kapılmamak gerek.30 Yorumla
+1 yıleğer kendini kötü hissettiriyorsa kaf kalemiyle kaş çizebilirsiin^^ ama hoşuna gittigi için saçlarını kazıtan kadınlar bile var. sen özgüveninle durdugun surece herkese güzel görünecektir. çok gecmiş olsun şifa diliyorum
10 YorumlaUnutma ki sen insanoglunun en degerli varligisin , saci kasi olmayan insanlarda sevilebilir bunu kusur olarak gorme asla , eminim guzel bir kadinsindir , insanin tek kusuru kalbinin kotu olmasidir. Özguveni dusecek onca kotu insan varken sen kendinle gurur duymalisin , sen her zaman cok guzelsin.
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 6,2b cevap paylaştı. Saçların ve kaşların mı seni sen yapan şeyler? İçindeki ruh değil mi bedeni neden bu kadar önemsiyorsunuz...
Kendine olan güvenini kaybetme hiçbir zaman.10 YorumlaKadını kadın yapan saçları ve kaşlarıysa ben birşey demiyorum bu çok anlamsız o zaman kolu bacagı olmayanlar hatta yüzü yananlar insan da değil... Bence bu düşünceyi hemen atmalısın
10 YorumlaYüz hatları güzel bir insanda çok da abes durmuyor. Ama insan önce kendisi yadırgamamalı görünüşünü.. Bir kadın sadece saçtan kaştan ibaret değildir; endamı, konuşması, zekası olan bir insanın varsın saçları olmasın...
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. malesef kadini guzel yapan saclardir yani nadiren olsada saclari olmayanda guzel oalbilir ama bence ugrasma sen insanlara degil kendin ne dusundugun onemli her insanin dusunce tarzi farkli bir i hos guzel degil biri itici der
10 YorumlaTabiki hâlâ kadındır! Öyle düşünmeyi bırak senin kimliğin belli kisiligin cinsiyetin belli! Memesi rahimi alınsa bile kadın kadındır menopoza girse bile kadın kadındır. Böyle söyleyip kendinizi uzmeyin sen çok güzelsin ve sonuna kadar kadınsin. Barışık ol kendinle!
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Evet hala kadındır. belli bir sağlık döneminden geçiyordur ve bu durumu yaşamak durumundadır bu herkesin başına gelebilir sakına öyle düşünme ve inan sağlık önemli olan gerisi boş. iyi yönünü düşünelim daha gür saçlara sahip olacaksın Allah'ın izni ile
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSac insanı cok güzelleştirebilir.
Ama saçları olmayan bazı kadınlar hala güzel
Saçlarını nasıl kaybettin? Ameliyat mı oldun?14 Yorumla
Soran+1 yılTedaviden oldu
- +1 yıl
Ne kadar süre dah devam etmen gerekiyor tedaviye
Soran+1 yılBiraz daha var :))
- +1 yıl
O zaman sorun degil zamanla uzayacak sonucta 😊
+1 yılçok dar düşünüyorsun. sen tabiki bir kadınsın ne olursa olsun bu değişmez saç kaş bunlar bu gerçeği değiştirmez. onlar tamamlayıcı unsundur. saçların yok diye kendini kötü hissediyorsun sokağa çık bak gözleri görmeyen , konuşamayan , duyamayan , ayakları sakat olan kaç kişi var bir bak istersen.
00 Yorumla
+1 yılSaçlar kendini yeniler biraz zaman alsada yeniden çıkar.
Peruk denen moda var onu kullan, takma kaş da var.
Önemli olan kendine olan özgüvenini asla kaybetme.10 YorumlaAynı durumdayız. Bence seven adam her türlü sevmeli yani gerçekten bu gibi durumlarda iç güzelliğe önem verilmeli. Neden kaybettin saçlarını?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki kadındır sacmalama lütfen niye özgüvenin yerlerde canim benim. Bence saç pek birşey almıyor güzellikten millet dönüp bakip dalga da geçmiyor ama kilolu bir insanla mesela defalarca dönüp bakılıyor dalga da geçiliyor bozma moralini hiç moral hersey sen hep güzelsin birak sanin yurusun saci olmadan da nasıl güzel olunuyir birak gorsunler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de saclarim yok 2 3 sene once bu sitede zaten ilk sorumubu sekilde sormustum
www.kizlarsoruyor.com/.../q106653-beyler-illa-sac-gerekli-mi
Kadin kadindir, kapitalizmin guzellik algisina uymasa da kadin kadindir. Sen guzelsin. Her kadin guzeldir. ❤💐00 Yorumla- Devamını Gör (284)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar