Genelde 8 2 şeklinde oluyor. İlk başlarda 20 günde filan gidiyorsun 3. Seansta da ayda bir gidiyorsun. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten büyük kolaylık. Ama sana önerim iyi bir yere git. Kuaför önermem. Güzellik merkezine git. Tamamen kıllar bitmiyor sadece azalıyor. Bir paketten sonra ikinci paketi açınca bazen 2 ayda bazen 5 ayda bir gidip atış atman lazım ki azalan kıllar tekrarlamasın. Buz lazer sarı ve daha ince tüyleri görüyor. Alexandrite ise siyah ve kalın kıl köklerini görüyor. Zaten onlar kıl köküne göre cihazla müdahale edecek sana.
Gideceksen öncelikle iyi bir güzellik merkezi seçmelisin. En iyi marka Alexandrite marka olanı. 12 seansa kadar yapılıyor, tüy durumuna göre değişiyor ama durum. İlk etapta 21 günde bir alıyorlar, tüylerde azalma oldukça ayda bir oluyor bu oran. Zaten kesin sonuç garantisi veriyor şayet iyi bir merkez ise.
Bende gidiyorum ama düzgün faydasını görmedim derim inceldi lakin yine çıkıyor bitmiyor bende mi sorun bilmiyorum ama değişen bir şey olmayacak sadece para tuzağı
Cidden kuaförüm hormonlarımda sıkıntı olabileceğinden şüphelendi kan verdim troidim yüksek çıktı dahiliye gidicem bu sefer belki ondan da kaynaklı olabilir diye düşünüyorum