Şu sıralar kafamı kurcalayan yeni bir dövme var yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyorum, sizce ne yapmalıyım?

3 tane dövmem var 2 tanesi biraz büyük bir tanesi küçük ama durduramıyorum kendimi bu aralar lotus mandala dövmelerine taktım kafayı geçenlerde birinde gördüm resmen aşık oldum dövmeye yaptırırsam haliyle bu da biraz büyük bir dövme olacak ve oldukça dikkat çekecek. Mandala meditasyon amacıyla kullanılan simgeler ve enerjiyi saklayan/tutan kap, lotus ise rengine göre anlamı değişen ama renklerinin anlamı da harika olan genel anlamı ise saflığı temsil eden bir çiçek.
Şu sıralar kafamı kurcalayan yeni bir dövme var yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyorum, sizce ne yapmalıyım?

şunların güzelliğine bakın tanrım aklımı yitiriciiiiiim <3 <3
Yaptır ya bir daha mı gelcen dünyaya
Yaptırma artık bu kadar yeter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: