Kontes tartışmaya girme, vermeyeceğini anlarsan pinteresten renkli model bulup minimal dövme iste. Uygulasın resmi bedenine. Sonra diğer dövmeciye geçersin Para iadesi yapar bence
Niye dert ediyorsun ki bu kadar. Bu bir zorunluluk değil kapora alma amacı zaten vazgeçersen diye. 200 lira hediye edip bir de mahçup hissediyorsun. Aklını kullan. Ayrıca dövme yaptırmak niye?
De haha. Ne dediğinin bir önemi yok. Gelemiyorum, işim çıktı vs rastgele bir sey soyle. Soylemesen de bir sey olmaz bu arada cok istemiyorsan söyleme bir sey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kontes tartışmaya girme, vermeyeceğini anlarsan pinteresten renkli model bulup minimal dövme iste. Uygulasın resmi bedenine. Sonra diğer dövmeciye geçersin
Para iadesi yapar bence
Kaporanın amacı bu zaten adam randevu saati kapatmış senin için.
Gitti Yunus Emre jsjs
parayı atmasada olur yeterki sorun çıkmasın sorun olmaz değilmi iptal rtmek istiyorum dediğimde
Hayır sorun olmaz tabi.
İstemiyorum ailem sorun çıkardı de geç
hiçbişe demesem
O da olur sen yine haber ver öncesinde vazgeçtim diye. Rahat ol sorun edemez.
kusura bakmayın farklı bir yerde daha makul bi fiyata yaptıracağım randevuya maalesef gelemiyorum yazsam olur mu
direkt dürüst olsam
Hayır başka yer falan deme sakın. Öyle olmaz. İstemiyorum de
ya bu baya kötü oldu
dert oldu bana
Niye dert ediyorsun ki bu kadar. Bu bir zorunluluk değil kapora alma amacı zaten vazgeçersen diye. 200 lira hediye edip bir de mahçup hissediyorsun. Aklını kullan. Ayrıca dövme yaptırmak niye?
e vazgeçtim amaç ne şu an anlamadım kapora amacını
İptal edemezsin artık ya en kötü vazgeçtim de kaportayı vermezse yaptır
parayı vermesede olur yeterki sorun çıkmasın
O zaman kesin çıkmaz adam hiç uğraşmadan 200 TL alıyor daha ne diye laf edecek
ya hiçbişe demesem nolur kadına
Ayıp olur
O zaman sinirlenir ki haklıdır
ama çekiniyorum ya
Özele gelebilir misin acaba
Orada mısın
Ben olsam iade için gel bir zurna çal geri vereyim paranı derdim
Ben geliyorum kolay gelsin size bu kadar
Gelmiyorum pardon
İptal etmek istiyorum diyeceksin
200 yandı
öyle oldu evet ve başka yerden ramdevu aldım o benden kapora falan istemedi o niye istedi anlamadım
kapora o oluyor zaten hahaha
e vazgeçtim parayı istemiyorum
tamam vazgectiysen gitmiyorsun. Bir sey olmuyor. O adam için zaten. Sen git diye bir tahrik aslında.
bişey demesem nolur çok çekindim
Bir sey demek zorunda değilsin zaten. Nezaketen gelemiyorum vs. diyebilirsin baska birini alabilir yerine.
kusura bakmayın randevuya gelemiyorum ailemle bi karmaşa yaşadım ve vazgeçtim diyimmi
De haha. Ne dediğinin bir önemi yok. Gelemiyorum, işim çıktı vs rastgele bir sey soyle. Soylemesen de bir sey olmaz bu arada cok istemiyorsan söyleme bir sey.
istemiyorum ama kadınla çok sohbetim oldu çok ayıp olur
Neden istemiyorsun hahaha. Ailemle tartistik vazgectim de ozaman.
öyle oldu evet ve başka yerden ramdevu aldım o benden kapora falan istemedi o niye istedi anlamadım
Kapora gg
Geri işte parayi
Ver onu
Yaptirma