Maske takmak iyi oluyor 🤣🤣 ama tabi ki de yine de almak zorunda kalıyoruz orayı da. Bıktıkkkkkk yia bunun kalıcı çözümü yok mu "LAZER DIŞINDA"? #EdamedaPürüzsüzTen ✨
Ağda bantlarını ve seni asla tavsiye etmiyorum çünkü şöyle bir şey farkettim orayı bu yol ile temizlemeye çalışınca iz çıkıyor yani dudak üstünde bir tane daha dudak oluşuyor diyebilirim hatta o yüzden bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum tüy dökücü kremler filanda hiçbir işe yaramıyor en iyisi galiba yine diyorum ama lazer.
Zerdeçal tozu birçok güzellik ürününde kullanılır. Cildi temizlemeye ve arındırmaya yardımcı olur. Süt ve zerdeçal tozuyla dudak üzerinde meydana gelen tüylenmeden kurtulabilirsiniz. Bir kâsede 1’er yemek kaşığı zerdeçal ve sütü karıştırın. Karışım hazır olunca, parmaklarınızla bıyık bölgenize sürün. Kuruyana kadar bekletin, kurduktan sonra ovalayarak maskeyi çıkarın.
Yumurta akı Yumurta akı cildi yatıştıran doğal bir ilaçtır. Kıl köklerinin zayıflamasını sağlar. Yumurta akını dudak üstü bölgesine sürün ve 20 dk. Bekletin. 20 dakika sonunda yıkayabilirsiniz.
Gratise git onlar sana pembe bir ayda vericek 😊 kutunun üstündeki talimatlar doğrultusunda ağdayı çek benim gibi okumadan çekersen iki gözün iki çeşme olur 😂