Eşiniz haklı çünkü kadınların büyük çoğunluğu cinsel hayatı için evliliği bekliyor. Ve güzel yaşamak istiyor. Anne olduktan sonra zaten ilginin büyük çoğunluğu bebeğe ayrılacağı için yine uzak kalmak zorunda kalacaksınız. Size yeterli gelebilir ki 30yaşındaki bir erkek için sağlık probleminizin ya da büyük bir stres altında olabileceğinizi düşünüyorum. Eşiniz çok genç ve gecelerini hele de evliliğinin ilk zamanlarını güzel geçirmek istiyor. Eşinizin yanında olun çünkü bir süre sonra eşiniz strese girebilir ve tartışmalar başlayabilir. İnşallah çok mutlu olursunuz. Kronik bir hastalığınız var mı merak ettim
334 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok bekarlığmda da haftada 1 mastürbasyon anca yapardım. ne sıklıkta olması gerekli peki size göre 1 aylık evli çift için?
- +1 yıl
Haftada 4 5 olmalı en azından. Kronik bir hastalığınız var mı ya da eşinizle severek mi evlendiniz. Eğer böyle yaparsanız kendini sevmediginizi ya da sizin ondan soğuduğunuzu düşünür. Eşiniz sizi istiyorsa bir şekilde çözüm bulmanız gerekir. Yoksa evlilik çekilmez bir hal alır. Evliliği kurmakta sürdürmekte çok zor Allah kolaylık versin
Soran+1 yılKronik bir şey yok bildiğim kadarıyla değerlerime baktırdım ancak ben genel olarak iştahsız birisiyim yani az yemek yerim şöyle söyleyim kahvaltıda 2 -3 dilim (bakkal ekmeği) üzerine yağ sürerek anca yerim ve sofrada bulunan beyaz peynir domates vs dokunmadan yaparım kahvaltıyı akşam yemeğinde de durum farksız yemek seçer ve bir tabağı zor bitiririm. Acaba haftada 4 5 kez yapamamamin bununla bir ilgisi var mıdır sence çünkü ben söylediğin sıklıkta yapabilecek enerjiyi bulamıyorum kendimde?
- +1 yıl
https://vm.tiktok.com/ZSdLr7ChC/
Deneyebilirsin bence
Soran+1 yılÇok yorucu değil mesleğim bankacılık. boyum 1.80 üzeri ve 63 kiloyum şu an bu arada. Bilmiyorum hiç bu açıdan düşünmemistim cinsel gücüm zayıf mı yani bu durumda ve az yemek yeme ile bağlantılı mı bu kadar 🤔
- +1 yıl
Olabilir sonuçta elektrikle şarj olmuyoruz. İnternette macunlar falan var onları alabilirisin birde biraz doğru beslenirsen düzelir gibi geliyor.
Bu olayın dışında günlük hayatta nasılsın enerjik mi yoksa hep yorgun ya da halsiz mi. Birde spor yapıyor musun yapmıyorsan kesinlikle spora yazılmalısın
Soran+1 yılBir detay daha var soruda belirtmedigim ilişki suremiz yaklaşık 20 dakika sürüyor ve bu sürede de yoruluyorum hayli
Soran+1 yılGünlük hayatta hareketli enerjik birisi değilim ağır yapılı bir insanım ve evet yorgun halsiz hissettiğim zamanlar çoğunlukta günlük hayatta da
Soran+1 yılAğır yapılı olmakla ilgisi ne anlamadım ama?
Soran+1 yılGenelde böyleyim yorgun halsiz hisseden birisiyim ve ağır yapılıyim yani. Enerji veren yiyeceklerle ilgili tavsiyelerini dikkate alacağım fikirlerin yardımcı oldu gerçekten bana teşekkür ederim. Söylediklerinden çıkardığım bir diğer şey de 27 yaş sanırım bir kadının çok istekli olduğu yaşlar?
Soran+1 yılSon olarak soracağım şeyse eşim yansıtmıyor çok ama özellikle ilişki sırasında yorulmam onu rahatsız ediyor mudur yatakta ve 20 dakika sence nasıl bir süre içerde kalmak için?
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim gıda takviyesini deneyecerğim
- +1 yıl
aysemm15 Canım günlük hayatta enerjik mi yorgun mu hisssediyor demişsin ya benim erkek arkadaşımda kendini gün içinde yorgun hisseder ve enerjik birisi değil ağır kanlı oda bu durum yatağa yansır mı ki ilerde evlenirsek? - +1 yıl
@Candanbirkızz şimdi nasıl davranıyor ki kiminin mizacı ağır olur ama isteklidir. Kimisi halsiz olduğu için uyukluyordur. En güzeli konuşmak hatta aşırı yorgunsa halsiz ise kan şekerine baktırın bazılarında yüksek şeker halsizliğe yol açıyor. Şeker hastalığı da cinsellikte sorun oluyor. Doktora gitmesi en güzeli ikna et bence
Soran+1 yıl@luizdavid Rahat bırak kızı ☺️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bir yıllık evliyim. Eşimde ereksiyon kaybı sorunu vardı ve evlendiğimiz gün bu olunca çok üzüldü ve bana bir ay kadar dokunmadı. Sonraki aylar bu şekilde devam etti ayda bir falan 5 6 aylık evliyken benim zorumla doktora gitti tedaviye başladı ama hala düzelme olmadı geçen ay 8 kez ilişkiye girmişiz bu rekorumuz bu ay sayı yine 2ye düştü. Bu şekilde evli olmak bir kadın için çok zor ve cinsellik sırasında asla o aktif de değil sadece ben üste çıkıp zipliyorum o öylece yatıyor her zaman baştan sona. Senin eşin evet istekli onu anlıyorum ve sizin durumunuz bizimki kadar kötü olmasa da kadının istediğini alamaması gerçekten kötü bişey eğer o daha çok istiyosa onunla daha çok ilişkiye girmelisin yapamayacak durumdaysan da destek almalısın
817 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır okumadın anlaşılan hep var bu sorun bir kere olan bişey değil
Cevap sahibi+1 yılHayir bu bir hastalık
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi hala öyle. Yapacak bir şey yok eşimi seviyorum ama zorlanmıyorum çok mutluyum falan desem yalan olur tedavisi sonuç versin düzelsin diye bekliyorum dört gözle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim inşallah düzelir
- +1 yıl
Bana kalirsa pelvik kegel ekzersizi yapsin ve karisim kullansin duzelir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çünkü bu yetersiz yani siz daha yeni evlenmişsiniz sizin şu anda var ya her gün yapmanız lazım yeni evli olan insanlar her gün yaparlar hatta günde birkaç kere yaparlar daha sonra bu yavaş yavaş düşer ve düzenli bir sıklık için oturturlar bunu Allah aşkına haftada iki kez ilişkim yaşanır ya yıllardır evli olanlar bile haftada üç kez filan yaşıyor
31 Yorumla
+1 yılbence de yetersiz ve eşinin bu durumda çok zevk alıp orgazm olabildiğini de düşünmüyorum bu konuda biraz daha kendini geliştirmelisin ve onun zevk alacağı şeylere yönelmelisin aksi halde zamanla bu sorun büyüyecektir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılTatlini ye hergun yapmaya calis. Hergun yapamasanda 2 gunde bir yap ama hemen bosalma. 30 dk git gel yap ki pestili ciksin.
On sevismeyi uzun tut. Oral yap ki sevisirken bosalsin yani bi sekilde onu bosalt. En azindan git gel yaparken 1 kere doymus oldugundan pestili cabuk cikacaktir.31 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yapamam cabuk yoruluyorum gucsuzum deme sakin. Kus bir kere ucar. Ve senden iyi pestil cikarani bukursa... anladin sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsini tatmin etmen gerek. Senin onceden yapmisligin varsa normal geliyor ama eşin ilkini sana sakladiysa yerimde duramaması cok normal. Yılların acısı, istegini basrırması var işin ucunda onlari cikarmak istiyor hakli olarak. Esin istekli de olabilir, doymuyor da olabilir. Yani tatmin olmuyor olabilir. Yarida kalan bir kadin tekrar tekrar ister dogal olarak.
32 Yorumla- +1 yıl
Butun kadinlar boyle mi
- +1 yıl
güzel tespit bunlar bravo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen yetersizsin. yeni evli kadına iki kat perf. göstermen lazım.. haftada 4-5 olması lazım..
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüncele cvp: haftada 4-5.. her seferinde en az 2-3.. kızın en verimli yaşı.. ihmal etme..
Soran+1 yılBende bu kadar güç yok hocam her sefwerinde 2-3 diyorsun üstelik...
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle, yapıcan..🤷gücün bittiği yerde elinle, parmaklarınla destek verip , boşaltıcan
Normal veya anormal olarak değerlendirmek veya bir sayi koymak yanlış ilişki spontane gelismeli. Fakat haftada 3 iyidir normaldir.
10 Yorumla
+1 yılEsin bunu soyledi ya ayvayi yedin sexsi zevk icin istemez esini tatmin etmek icin yaparsin
Buda esine karsi soguma ve isteksizlik dogar10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yıl1 aylık evli bir çift için haftalık 5-6 olmalıydı çok yetersiz bence eşin haklı ve hakkı var unutma
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhocam her gece hatta oglen bıle yapcaksın yok elınden kacar baskalarında mutlu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllibido yükseltici yiyecekler tüketin ve eşinizi günlük 1 defada olsa tatmin edin. yeni evlisiniz. bu iş ihmale gelmez erkekte stres yapar. eğerki malum yeriniz acıyorsa , eşinizle paylaşın hayvan gibi yapmasın.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıllan erkekmişti soru soran. var mı la böyle kadın dünyada. bize denk gelmemiş @q
Soran+1 yılBilmiyorum hocam haftada 1 veya 2 az geliyor ona 3 hafta oluyor evleneli
Cevap sahibi+1 yılepimedyumlu macun ya da a z g ı n teke otu işini görür başkan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok az aga 40 yaş üstü insanlar haftada 1 yapıyor zaten yeni evli kadının da hakkı
yıllarca yapmadıysa doyumsuz olur başkasına gitmesin bak o tadı alıp da10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yeni evlisin ve haftada 2-3 nedir ya...
Kız haklı. şimdiden böyleysen, ilerde ayda 1-2 istersin.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz tabi la ilk bir kaç ay kadar günde 2/3 yapardım ben sonra günde 1 bazen 2 yıllarca sürdü
10 YorumlaYa dayı eşine yazık ediyorsun dinen bile günah herslde yetersiz haftada 2 kere nedir ben saatte 2 kere yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşın genç ama birader? Detayı okumadın sanırım yaşım 30 eşim 27
- +1 yıl
30 da ölmüşün sen abi zıpkın gibi olman gerek senin takviye al
+1 yılyeni evli bir çift için yetersiz
24 Yorumla
Soran+1 yılNe sıklıkta olmalı peki sence ilk zamanlar?
- +1 yıl
3-4 olabilir
Soran+1 yılHaftada?
- +1 yıl
evet
+1 yılGunde en az 4 5 yapman lazim
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yapabilen erkek yoktur
- +1 yıl
Benim rekorum 11
+1 yılE haftada 2 defa yapiyorsa daha ne istiyor beklide partnerin tercubesiz olabilir
10 Yorumla
+1 yılbence az yeni evlisin birde iyice yap hevesini alsin yoksa ucar gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 44 yaşındayım haftada bana 4 yetmiyor sen 2 diyon
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiniz normal siz isteksizsiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılKaç olmalı peki sizce sıklık normalde?
Cevap sahibi+1 yılEn azından 4 olsun hocam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yeni evlendiğimde günde iki defa yapıyordum o işi 😂😂 bu gençlik nereye gidiyo 😂😂
00 YorumlaÇooook yetersiz çoook
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHergün yap 1 kere olsun ama yap
20 Yorumla
+1 yılAz bence
22 Yorumla
Soran+1 yılKaç olmalı sence sıklık 1 aylık evli için?
- +1 yıl
Haftada 4 yeterli
ne sıklıkta yapıyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2 max
Soran+1 yılKaç olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 aylık evliliğe göre az.
54 Yorumla
Soran+1 yılNe sıklıkta olması gerek peki sizce?
Cevap sahibi+1 yılHaftada minimum 4 5 gün olmalı yani. Zaten zamanla azalır düzene biner o zaman haftada 2 3 güne düşersiniz.
Soran+1 yılHaftada 4-5 yapacak kadar gücüm yok maaiesef ama o da sizin gibi düşünüyor...
Soran+1 yılNe yapablirim peki çözüm olarak. bu sıklıktan fazlasını yapamıyorum bu sorun olur mu evllikte sence?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav milletin ne p0ktan dertleri varmıs biz derdimiz var saniyoruz s et bosa awk midem bulandi sabah sabah kalk camdn aatla diyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni leylekler mi getirdi kamil? aseksüelsen cinsellik etiketinde işin ne?
Ne yönden
12 Yorumla
Soran+1 yılSıklığı az buluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşin haklı hergün yapın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. 3-4 olmalı eşin haklı ya
10 Yorumla
+1 yılKadıni doyurmak gerek
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYardım gerekli mj kanka
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim. bak
Soran+1 yılNe gibi yardım
Cevap sahibi+1 yılHer türlü
+1 yılYetersizsin
20 Yorumla
+1 yılBence yeni evli biri icin cok az. Hergun olmali
10 YorumlaEşin haklı
10 Yorumla
+1 yıleşin haklı
25 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2 nin nesi az hocam? 1 ay olcak evleneli
- +1 yıl
yazın haftada en az 3 olmalı kışın 2 bazen de 3 olabilir bunu haftada 2 diye sınırlandıramazsın istek oldukça yapılmalı
Soran+1 yılHaftada 2 yapıyorum çünkü gücüm o kadarına yetiyor ama onun istediği haftada 4 ya da 5 ...
- +1 yıl
o zaman yorulmadan elini kullan biraz dilini biraz elini kullan buda yeter kadına
- +1 yıl
yoruluyorsan al sana alet de, yat uzan madem çok istiyor alsın kullansın sende yat dinlen :D dinlenebilirsen
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini pert e çıkarana kadar hergün yapmalısın
30 YorumlaAz bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım