Eşimle aynı evin içinde yabancı gibiyiz. O işten gelir akşam yemek yeriz eşim bilgisayarda oyun oynar ben kpss için ders çalışırım arada meyve yeriz bazen film izleriz. Ve yatarız birbirimizden uzak ben kendi köşeme çekilirim o kendi köşesine öyle uyuruz. Biz sadece 8 aylık evliyiz. Eşime göre hayatımız seks olmamalı diye diye üç haftayı buluyoruz. Kendimi sorguluyorum artık benden mi soğudu bende mi sorun var istemiyor diye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik günlük yaşanması gereken ve sağlık için mutlaka olması gerekn zorunlu ihtiyaçtır. en az gün aşırı olmalı yani haftada 3-4 kez. siiznki evlilik değil yahu.
unutmayın evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. cinsellik için evlilik yapılır. ya daeğilse hiç bir din ve kültürde eğer bir beraberlikte cinsellik yaşanmayacaksa nikah şartı yani evlilik şartı yoktur. çünkü arkadaştır
eğer cinsellik yaşanacaksa nikah şartı vardır. insanlar sağlıklı temiz cinsellik yaşamak ve üremek için evlenir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yanaşmıyor ise siz yanaşın. Bende de bu durum bazen oluyor ama eşin buna izin vermiyor. Ayrıca siz daha yeni evlisiniz sizi boş bırakmaması lazım, biz 9 yıldır evli olmamıza rağmen 3 hafta beklemiyoruz. mastürbasyon yapma alışkanlığı olabilir, yalan yok onunda farklı bir tadı var ama sizinle ilgilenmeli. Bu uzak durma en baştan berimi vardı? Yoksa sonradanmı?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Yeni evli olup monoton olması garip demekki heycan bitmiş evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor aynı evde 2 yabancı olursa arayış başlar ya da sonu boşanma olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok tuhaf ya sekiz aylık evliyiz diyorsun sesin şu anda var ya her gün yapmanız lazım biliyor musun günde birkaç kere değil ama en az her gün yarım saat ya da 1 saat gibi bir süreyi sesin cinsellik için ayırmanız lazım gerçekten bir anormallik var adamın cinsel hastalıklar olma riski çok yüksek ya seni aldatıyor çünkü seni yapmıyorsa başkasını yapıyordur ya da adamın bir problemi var çünkü bu kadar süre yapmadan üç hafta gibi bir süre dayanması bir de bunu evli iken yapması saçma
00 Yorumla
+1 yılOnunla açık açık konuş bence. Niye böyleyiz diye sor ama yargılamak için değil onu anlamak için sor. Belki böyle bir hayatı seviyor. Yalnız takılmayı, bireysel hareket etmeyi seviyor belkide
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen istemezsen bunu göstermezsen erkek sapık gibi görünmek istemez sürekli isteyip belliki sen kuralları olan bir kadınsn
12 Yorumla
Soran+1 yılBen istediğimi belli ettiğim zaman ne kadar yüksek libidon var diye dalga geçiyor. Bende artık belli etmiyorum.
- +1 yıl
Buda kötüymüş ama ne emmeye geliyor senin ki ne gömmeye
+1 yılHaha yavaştan evi terk etsen haberi olmayacak. Ee iyi ozaman başka kocaya kaç ne diyim. Hani sohbet bir romantizm bir çiçek bir tutku bir sarılıp film izleme bir dövüşme peeeee
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum böyle adamları
Daha yeni evlisiniz sizin hergün yapmanız lazım
Birbirinize doyamadığınız günler olması gerekiyor bu günlerin
Yaşlarınız kaç?00 Yorumlaeşin enayinin kekonun teki sen uyurken vajişine dil atsa ne güzel olur halbuki ah bu erkekler….. akıllanmayacak mısınız hemcinslerim?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf bir şey yanş bence hafta 1,2 kez ister insan en kötüsü bile.
Nasıl adammış o öyle okurken sinirlendim 😂00 Yorumla
+1 yılBunu eşin ile oturup konuşsan daha faydalı olur çünkü bu şekilde monoton yaşam senide onuda bıktırır artık
00 YorumlaHenüz yeni evli olmanıza rağmen eğer üç haftadan beri yapıyorsanız birbirinizle ilgilenmiyorsanız evliliğiniz bitiktir
00 YorumlaSende değil sorun onda. Ben yeni evlendiğim ilk 3 5 sene hafta da en az 3 yapardık
00 YorumlaAranızda bir problem mi var peki. Sende istek var mi esinde mi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 hafta mı? Yuhhhh peki nasıl dayanıyor yahu? 😕 Haftada en az 8, 9 olmalı.
00 YorumlaOndan sonra düşünür amcam Eşim beni niye aldatıyor yav sen bu kadına ilacını vermezsen yani
00 YorumlaHayatına başka birini al bu şekilde yürümez Bırak o ne hali varsa görsün
00 YorumlaSeks evlilikte en önemli olay ki siz daha yeni evlisiniz bi sorun var demekki bulmak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doğru falan değil sana karşı sorumluluklarını yrrine getirmesi gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOnemlı olan sen yokken neler yaptıgı 3 hafta uzun bır sure nasıl dayanıyor bu adam
00 Yorumla
+1 yılSoru troll bence. Ki öyle olması da iyi olur. Bu tür ilişkiler cidden yorar.
00 Yorumla
+1 yılEşinde problem var ben hergun yaparım adam kaçıyor 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir dogru deyil istekli olmalisiniz o istemoyorsa bir oac kez dene isteyip istemedini ve onu istekli yap duzelirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılara vermek doğru değil 2-3 günde bir iliskiye girilmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır bu baya çok en az haftada 2-3 olmalı böyle boş bırakma onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir öküzle mi evlisin acaba
Ne kadar zamandır böyle00 Yorumla
+1 yıl3 hafta ne ya? Ben 3 saat seks yapmayınca aklım orada oluyor
00 Yorumla
+1 yılArkadas modu olmuş ilişki sıklıgı ne
20 Yorumla
+1 yıl3 hafta çok uzun bir süre ataya birileri girebilir
00 Yorumla
+1 yılAllahım yaa benimkide öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş olmak için evlenmek sanırım böyle bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3 hafta uzun bir süre. Bir sıkıntı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir aslında hiç öyle düşünmemiştim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl8 ayda böyle evlilik olmaz
00 Yorumla
+1 yılGay mi acaba
28 Yorumla- +1 yıl
Bunu nereden cikardin 😀
- +1 yıl
Paravan evliliğe benziyor çünkü
- +1 yıl
Ne yani gay olduğu ortaya çıkmasın diye biriyle mi evlemis 😀😀karisida bunu anlamıyor sence
- +1 yıl
Çok var böyle şeyler. Gay birinden çocuğu olan erkekle aldatılan çok insan var. Duymamış olman daha enteresan ☺️
- +1 yıl
benim çevremde normal aileler var sende takılıyorsun bilmiyorum 😀😀
- +1 yıl
Aynen amca tek senin çevren normal jdjdjdj
- +1 yıl
Ergen amcaligim verdiği bir tecrübe sana küpe olsun bularda her okuduğuna inanma yoktur demeyiyorm illaki vardır ama sen ufaksin daha aklın almaz ondan dedim
- +1 yıl
Tamam amca sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinin cinsel sorunlari var
00 Yorumladeglll
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce tüketenlerdenmisiniz sizde seksi
00 Yorumlaaahh ahh ben bi evli olsam
00 YorumlaSen istekli misin peki
00 YorumlaAseksüel belki
00 Yorumla