Evlilikte seks yapmama kararı normal midir?

6 senelik evliyim 2 cocugum var son demler iyice durgunlastı Hersey konu hep cocuklar oldu hayatımızda. Bende sürekli konu acmaya ugrasıyorm saçma bile olsa konusmak için. Ama karsılık yok sıkıldım çok. beni sevmiyor gibi. gecen gun buraya uyup fantezi moduna gecelim dedim ilk gün güzeldi ikinci gün rol yapalım Okay dedi sonra konusmuyor hic istemiyorsan yapmayalım dedi sevmedim bu olayı dedi sonra konusmaya calısıyrm o moda girmek için konusma dedi ya fantezi falan pert zaten o kadar hazırlanmstm içimdeyken o beni ağlama tuttu geri çekildi yaptıgn iş değil neden aglıyrsun dedi bana. Hic mi hic anlamadı beni çabamı onun için dahada seks yapmak istemiyorum. Ait hissetmiyorum. Daha önce konusmus tum onunla hatalarımızı lakin artık çabalayacak gücüm hevesim kalmadı.. Bugunde ona sen babasın bende anne başkada birşeymiz yok bu evde birbirimize dedim konusmadı. Tüm gün kulaklıklasın ne konuscam senle deyip üste cıktı.. Kimsem yok konusacak bu konuda bende bana iyi geldiği için çgh güldürü unsurlarını izlyrm bana iyi hissettryr.

Evlilikte seks yapmama kararı normal midir?