Trilyon tane yöntem denedikten sonra kesinlikle en doğrusunu liseli Plusyon olduğunu gördüm artık sadece epilasyon yaptırıyorum bütün vücut yetiyor da artıyor bile çok iyi yani ben çok severek yap duruyorum keşke daha önce keşfetseydim bunu niye bu zamana kadar öyle gereksiz gereksiz acı verecek yöntemleri ile uğraşmışım ki
Ben bir kere alsam hep almam gerekeceğini bildiğim için hiç almadım. 13-14 yaşlarındayken bir kere rengini açmıştım ama baktım hiç gerek yok bir daha uğraşmadım.
Aslında cımbız ağdaya göre daha iyi bir çözüm çünkü ağdanın içindeki şeker kıl köklerini besliyor ve dediği gibi yüz gibi ince deriye sahip bölgeleri de çok tahrip ediyor. Ayrıca görünmeyen ince tüyleri bile alıp daha gür çıkmasına hatta bazen kıl dönmesine sebep olup sivilce çıkmasına sebep oluyor.
Cımbız kıl kökünü besler. Ağda da durum biraz farklı sonrasında yağ kullanması gerektiği için o yağ da besler söylediğim gibi en pratik ve doğrusu iple almak
Öyle böyle bize dayatılan o. Hoş ben kendimi iyi hissettirdiği için bakımlı olan biriyim ama buna rağmen benimki benim her halimi gördü. Yani öğrendiğim üzere seni her halinle beğenen birini bulduğunda, bu güzel görünme telaşı da uçup gidiyor 🙂