Merhabalar ben bu lazer epilasyon aletinden almak istiyorum bir erkek olarak falza kıllıyım ve epilasyon salonlarına gitmekten utanıyorum ve pahalılar, benim gibi kıl kökleri sağlam ve fazla olan bir erkeğin kılşarını yok edebilirmi böyle internetten alınan aletler
Dostum merhaba Bu alet ipl lazer denen gerçekten lazer olmayan kıl kökleri ni ısı ile bloke eden bir cihaz dır. Ten rengi seçer, koyu tende denemeden, bir bilene danışma dan alma. Bende senin gibi kıllarımdan tiksindim, sabah kalktığımda yatak kıl içinde, halı kıl içinde böyle olmaz dedim ve bacaklardan başladım, vurdum jileti. İlk başta çok kan aktı. Zaman la tenimde pürüzsüzleşti. Mac3 ideal pahalı jilet gerekmez. Sabun olarak fax saf sabunla köpürttüm. Traş köpüğü masrafları gereksiz.
İnternet ten braun 5001 ipl 2. el aldım. Ten rengi sorun oldu, bende sensörleri alüminyum folyo ile kapladım kandırdım aleti. Max volümde uzun bir süre sonra kurtuldum kıllarımdan. Şimdilerde tüm vücut için çalışmalar sürüyor. Sabır ve azim gerek. Anüs ve testis lerde orta volümde sorun olmuyor. Rahat rahat kullanabilirsin.
Erkek için 1 hafta uzun süre, traş ertesi günü yapılabilir. Ben onu da beklemiyorum, traş sonra sı ipl lazer uygulamasına başlıyorum, açık yara, kesik yoksa sorun yok.