Selamlar ;
özel bölge temizlik ve hijyen bakımından lazer epilasyon düşünüyorum. sürekli jilet kullanmak beni inanılmaz sıkıntıya sokuyor. Deneyimlemiş olan Erkekler var mı aramızda? Örneğin tahriş oluyor mu, kaç ayda tamamlanıyor , erkeklere epilasyonu hemcinsi mi yapıyor?
şimdiden teşekkür
özel bölge temizlik ve hijyen bakımından lazer epilasyon düşünüyorum. sürekli jilet kullanmak beni inanılmaz sıkıntıya sokuyor. Deneyimlemiş olan Erkekler var mı aramızda? Örneğin tahriş oluyor mu, kaç ayda tamamlanıyor , erkeklere epilasyonu hemcinsi mi yapıyor?
şimdiden teşekkür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
BiZim şehirde yapan var erkek yapıyor ama lazeri ama ben yaptırmadım evet doğru penisde kıl dönmesine sebep verebiliyor jilet
Erkeklere sadece kemer üstü lazer epilasyon yapılması doğrudur
neden
Testislere yakın yapılması kısırlığa neden olur
Hadi ya bunu ilk duydum. Tüy dökücü içinde o bölgede kullanmayın diolar jiletten bşka bişi yok mu
Kadınların bikini bölgesine yaptığı lazer bile alt kısımlarda % 100 sonuc vermez kasıklar yapılır ama alt kısımları jilet ve ya makınayla almak daha doğru
Tüy dökücü kullansak sıkıntı mı gerçekten
Kimyasal içeriyor ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası
Aynen şimdilik jilete devam arkayada traş mak😊
Tüy dökücü kremler tahrişe neden oluyor, erkeklerde tüyler kalın 20 dk bekleyerek bile tam anlamıyla dökülme olmuyor. daha fazla bekleyincede tahribat oluyor 🙂
@pckty testis kısmı jilet ile alınmaz bence kesik olabilir hassas bölge tüy dökücü daha iiyidir
Tüm vücut yaptıran iş arkadaşım var. Haşa devam ediyor erkek yapıyormuş
yaptırmadım sen yaptırdın mı
Hemcins
Homofobiğim o zaman sıkıntı
Tamamda adam sana lazer yapicak sadece sapcak hali yok ya
Haklısın , çok doğru ama içim almaz🙂
Sorunsuz olur
Yuh yapan mı var